Last news in Fakti

13 Март, 2018 07:45 2 172 3

Доклад: Не е имало тайна договорка между Тръмп и Русия

  • доналд тръмп-
  • русия-
  • владимир путин-
  • избори-
  • сащ

Комисията по разузнаването към Камарата на представителите в Конгреса на САЩ обяви заключенията от своето разследване

Доклад: Не е имало тайна договорка между Тръмп и Русия - 1
Снимки: БТА/АР

Комисията по разузнаването към Камарата на представителите в Конгреса на САЩ обяви вчера в комюнике основните заключения от своето разследване на подозренията за руска намеса в американската предизборна кампания през 2016 г., съобщи Reuters.

Сред тези заключения, заверени с подпис само от членовете на комисията от Републиканската партия, конгресмените казват, че не са намерили "никакво доказателство за съглашателство, координация или заговор между кампанията на Тръмп и руснаците".

Освен това те отхвърлят заключението на американското разузнаване, че руският държавен глава Владимир Путин е предпочитал през 2016 г. Доналд Тръмп за президент на САЩ.

Доклад: Не е имало тайна договорка между Тръмп и Русия

Докладът от над 150 страници съдържа над 40 "първоначални заключения" и над 25 препоръки. Той ще бъде представен днес за обсъждане на демократическото малцинство. Комисията след това ще гласува за подлагане на доклада на процедура по декласификация, за да може да бъде представен на широката общественост.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 а стига бе....

    17 3 Отговор
    И какво правим сега???? Дали пък тази комисия не са русофили???? Соросоидите какво ще кажат????

    Коментиран от #2

  • 2 Гост

    2 12 Отговор

    До коментар #1 от "а стига бе....":

    Не, не са русофили. Те са съпартийци на Тръмп и е съвсем естествено да го защитават! Иначе плюят срещу себе си!
  • 3 гост

    0 3 Отговор
    много ясно че така ще кажете как ще признаете сътрудничеството на уж най-големите врагове а всъщност сътрудници във всички войни ...