Last news in Fakti

13 Март, 2018 15:00 5 447 29

Великобритания се чуди как да удари Русия

  • великобритания-
  • чуди-
  • русия

Възможно е страната да изгони руски дипломати

Великобритания може да започне да гони руски дипломати заради отравянето на бившия руски шпионин Сергей Скрипал, съобщи „Гардиън“.

Възможно е Лондон да замрази активите в страната на руски олигарси, за които се смята, че са близки до Кремъл. Възможно е британски официални лица да не посетят Русия по време на предстоящото да се проведе в страната Световно първенство по футбол. Лондон може да препоръча и руските банки да бъдат извадени от международната междубанкова система СУИФТ.

Има вероятно да бъде прогонен дори руския посланик Александър Яковенко. Обсъжда се свикването на извънредна среща на НАТО, ако страната реши, че нейната сигурност е заплашена.

Британските власти вече обвиниха Русия за нападението срещу Скрипал с Сосбъри. Русия отрича да има нещо общо със случая.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    8 45 Отговор
    Опаааааа, на тотото залагам срещу Челси :)... Абрамович изгоря...

    Малко им е на ушанките!
  • 2 Ду Пен Це

    50 8 Отговор
    Ще ги удари с дуп€ и език.
  • 3 нормален

    51 7 Отговор
    А, нещо доказателства, така... Или за зомбитата на т.нар. "медии", на т.нар."международна общност", доказателства не са нужни. Трябва само да им се повтори лъжата хиляда пъти.

    Коментиран от #4

  • 4 Рубладжийче

    8 50 Отговор

    До коментар #3 от "нормален":

    Путиноида не може най-малко две неща.

    1. Да бъде българин

    2. Да бъде нормален

    Коментиран от #6

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 нормален

    37 7 Отговор

    До коментар #4 от "Рубладжийче":

    Соросоидиота не е меродавен да дава оценки, щото гледа в огледалото за обратно виждане.
  • 7 Владо Вр

    44 6 Отговор
    Какви доказателства? Щом са казали, значи Русия е виновна,нищо,че още търсят ОМП на Садам Хюсеин. Абе от ненормалници, какво да очакваш. Не си гледат собствените проблеми, а търсят кусури те в другите.
  • 8 El comandante до4

    31 4 Отговор
    герберосидните джендъри като теб сте много нормални пък какви хора сте самоХАХАХА!
  • 9 ГОСТ

    26 5 Отговор
    ЩЕ ИМ УДАРЯТ ЕДНА ЗЛОБАРКА
  • 10 Тръмп

    7 47 Отговор
    Мачкайте смело Путин и останалите комунистически мижитурки,Америка е с вас!!!!

    Коментиран от #24

  • 11 строго секретно

    34 4 Отговор
    Мей искала да духа на Путин. В отговор, на "атентата". Джонсън настоявал да е той.
  • 12 El comandante до тръмп

    19 4 Отговор
    ще мачкате ПУТИН както е написал Ду Пен Це!!!ХАХАХА
  • 13 Kcaniba

    19 3 Отговор
    Е па как - со дупарата!!
    Гендарноу и удорноу!
  • 14 Тхе Хаммер оф джъстис

    28 2 Отговор
    Многоуважаеми императоре Путин, пусни им хиперзвука на тия и да мирясат завинаги
  • 15 Рубладжийче

    4 25 Отговор
    Руските памперси съвсем истерясаха!
  • 16 Аааа

    29 0 Отговор
    "Великобритания се чуди как да удари Русия "
    Вие нормални ли сте , или разказвате най новия виц ?

    Коментиран от #17

  • 17 onq s konq

    4 23 Отговор

    До коментар #16 от "Аааа":

    Ти май все още не разбираш че зад Великобритания стои САЩ,КОЕТО ЗНАЧИ ЧЕ И ЦЯЛОТО НАТО?И си помисли:Може ли Русия въпреки модерните си оръжия САМА да се мери със ЕВРОПА И САЩ в комплект?

    Коментиран от #18, #20

  • 18 Аааа

    20 2 Отговор

    До коментар #17 от "onq s konq":

    Май ти все още не разбираш , че
    ИСТИНСКА АРМИЯ , ИМА САМО
    Р У С И Я ! Вярваш ли наистина , че
    "армия" от джендъри и наркомани може да се изправи срещу истинска армия ?

    Коментиран от #19

  • 19 onq s konq

    2 18 Отговор

    До коментар #18 от "Аааа":

    Излишно е да споря с теб че НАТО не е "наркомано-джендърска армия"-нещо за което БЪЛГАРСКИТЕ БОЙЦИ ВКЛЮЧЕНИ В МИСИИ НА НАТО ПО СВЕТА ЩЕ ТИ СЕ ИЗСМЕЯТ.Но да предположим че ЦЯЛАТА Е ТАКАВА.Каква философия според тебе е един джендър или наркоман ПО ЗАПОВЕД да натисне "пуск" на определен вид ракети,или пък да прихване във визьора на "Абрахама" си целта и ...пак да натисне съответното копче?А не ти ли идва на ум,че тая ОГРОМНА "СГАН" от джендъри и наркомани МОЖЕ САМО С ТЕЛАТА СИ ДА ЗАДУШИ РУСКАТА АРМИЯ,тъй като съотношението като БРОЙКА ВОЙНИЦИ е ЕДНО КЪМ МНОГО?Случайно пък да си забелязал че Русия е ОБГРАДЕНА ОТВСЯКЪДЕ от натовски ракети?Както и да е -пиши си на воля каквото ти е на душата,след като това те прави щастлив:)

    Коментиран от #21

  • 20 BOBI

    14 1 Отговор

    До коментар #17 от "onq s konq":

    ти маи все оше не разбираш ,че ако можеха безнаказано ,англия ,саш и нато да ударят русия до сега всичко това да беше факт,но има едно голямо ,НО ПРЕЗ ИЗМИНАЛАТА ГОДИНА ПУТИН ПРЕДУПРЕДИ ЦЯЛАТА ТАЯ ПАПЛАЧ ,ЧЕ РУСИЯ Е СПОСОБНА ДА ОТГОВОРИ НА ВОЕНЕН УДАР НА ВСЯКА ЕДНА ДЪРЖАВА,ИЛИ ГРУПА ДЪРЖАВИ.и ето зашо англия и сие са с пръст у г.з

    Коментиран от #22

  • 21 Аааа

    11 2 Отговор

    До коментар #19 от "onq s konq":

    Нато е бита карта ! Нямам абсолютно никакво намерение да те убеждавам , че е тъпо някой да скача срещу Русия ! Истински се надявам да не се стига дотам ...
  • 22 onq s konq

    2 13 Отговор

    До коментар #20 от "BOBI":

    Добре е да знаем за какво говорим и да не преиначаваме нещата.НАТО като военен съюз/НАЙ-ГОЛЕМИЯТ НА СВЕТА/ няма никакво намерение да "удря" Русия,НО НЯМА ДА ПОЗВОЛИ СЪЩАТА ТАЗИ РУСИЯ ДА СЕ РАЗШИРЯВА СВОЕВОЛНО,АНЕКСИРАЙКИ ЧАСТИ ОТ ДРУГИ ДЪРЖАВИ КЪМ ТЕРИТОРИЯТА СИ!Защото ако тя бъде оставена без реакция за един малък Крим,то ТЯ УТРЕ ЩЕ ПОИСКА СВЕТА!И да не забравяме,ЧЕ РУСИЯ ИСКА ДА НАПАДНЕ ЗАПАДА,А НЕ ОБРАТНОТО...защото няма случай в историята БОГАТИЯ ДА НАПАДНЕ БЕДНИЯ ЗА ДА МУ ПРИСВОИ ЦЪРВУЛИТЕ,А ВИНАГИ Е ОБРАТНОТО!Естествено при една Свет. война Русия ще разчита изключително на "Блиц Криг" и ще навлезе дълбоко в Европа ...но само в началото и ако удари първа,след което нещата ще се врътнат на 180 град. и ще остане Запад с много рани и ...Изток,който ЛИПСВА ИЗОБЩО!

    Коментиран от #27

  • 23 много безхитростни станахте

    8 1 Отговор
    Значи дойдоха си на думата, санкции, ИКОНОМИЧЕСКИ ШАНТАЖ, провал на световното, което отдавна се опитват да дискредитират , и защо е всичко това ? Защото станаха за смях пред всички държави със Сирия. Русия влезе и за година приключи с прокси тумора ИДил, който така старателно си отглеждаха.
    И Асад продължава да е на власт, което не им беше по план. Те нали са много за демокрацията, така си планират отношенията с другите страни.
    Естествено става въпрос за САЩ, британците само разиграват пиесата.
  • 24 Ммм

    8 2 Отговор

    До коментар #10 от "Тръмп":

    Америка скоро може да я няма
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Kiro

    8 0 Отговор
    Освен да хванете другаря Владко за скоростния лост нищо друго не може да направите тъпи инглези. Това не са ви румънци българи и поляци да си изсипвате гнева на тях.
  • 27 BOBI

    6 0 Отговор

    До коментар #22 от "onq s konq":

    Наистина е добре да знаем какво да говорим ,но не е добре да лъжем като саш и англия,пишеш ,че нато е наи -голямата организация ,но аз ше я формулирам така;наи-голяма и наи-неефектна с две думи /бита карта/.а до другите простотии ,които написа ,че бедните нападат богатите,явно не си в час с нешата ,кажи ми кои е по беден англия или индия и зашо една бедна индия е била колония на една богата англия ;;;;;;;;;еиииии амааааан от платени тролове с промити мозъци
  • 28 надя

    2 0 Отговор
    бабата Мей май мнооого се наака и не се осъзна макар яко да завоня на презокеанска поръчка
  • 29 Гост

    0 2 Отговор
    Русия нещо с ВВ ... много зле. Много подла политика с отравяния и подобни дивотии като законен рекет. Не знам защо всеки извади по една мутра във времена когато хората повярваха в поредните илюзии, не че има много такива исторически възможности. Войната в Сирия върви на зле.., набутват им "умерена" опозиция на САЩ и като няма кой, сирийския народ не иска никой вече ...
Новини по държави: