Last news in Fakti

14 Март, 2018 08:23 1 546 3

Демократите не вярват на Тръмп и Москва

  • доналд тръмп-
  • русия-
  • разследване-
  • сащ-
  • владимир путин

Противниците на президента в Конгреса на САЩ искат продължаване на разследването за Русия 

Демократите не вярват на Тръмп и Москва - 1
Снимки: БТА/АР

Демократите в Комисията по разузнаването към Камарата на представителите в Конгреса на САЩ заявиха вчера, че ще продължат разследване на подозренията за руска намеса в изборите в САЩ през 2016 г., въпреки заключението на републиканските им колеги, че не са намерили доказателства за сговор между кампанията на Тръмп и Москва, съобщи Reuters.

"Ние ще положим всички усилия да продължим нашата работа. Има лица, които искат да сътрудничат с нашата комисия и да споделят информация, и ние ще продължим да правим това, заяви пред журналисти Адам Шиф, най-високопоставения демократ в комисията.

В понеделник републиканските членове на комисията представиха проект на доклада за проведеното разследване, в който се посочва, че конгресмените не са намерили никакво доказателство за координация на действията или заговор между кампанията на Тръмп и Москва. Ръководещият разследването републиканец Майкъл Конуей обаче отбеляза, че законодателите са стигнали до извода, че Русия е предприемала активни мерки за намеса в изборите от 2016 г., но не заради подкрепа за Тръмп.

Демократите не вярват на Тръмп и Москва

Адам Шиф заяви, че "с увереност" може да каже, че е имало значителни доказателства за сговор между кампанията на Тръмп и Русия.

Демократите в комисията представиха също свой междинен доклад, в който се посочва на кои въпроси все още искат да получат отговори и с кои свидетели комисията трябва да разговаря.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    6 2 Отговор
    а целият свят не вярва на "демократите"
  • 2 антесоросоид

    6 3 Отговор
    Демократическата партия на САЩ са най долната военнолюбива измет на планетата. Те са провокирали всички войни на САЩ по света. Между другото те са спонсорирани от мършата Сорос. Така , че всеки може да си представи каква долна измет са те.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.