2 145 3

Вятърът на промяната задуха в Холивуд

Продуцентската компания на Мат Деймън и Бен Афлек ще въведе клаузи за инклузивност

Вятърът на промяната задуха в Холивуд

Продуцентската компания на Мат Деймън и Бен Афлек ще въведе клаузи за инклузивност в договорите си, за да допринесе за по-голяма разнородност в киното, съобщи АР.

Клаузите за инклузивност упоменават, че жените и хората от малцинствата трябва да бъдат адекватно представени в състава и екипа на филма.

Мат Деймън и Бен Афлек работят заедно повече от 20 години. Компанията им "Пърл стрийт филмс" е продуцирала филмите за Джейсън Борн, както и "Манчестър до морето".

Актрисата Франсис Мадорманд призова колегите си на церемонията за наградите "Оскар" да настояват за клауза за инклузивност в договорите си.

САЩ
Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Morgoth
  Отговор
  1 11:34  14.03.18
  Мдаа, Холивуд започва да се самоубива. Да живеят различията и шареното за сметка на таланта и труда. Но на Холивуд майната им, те имат пари и дори и така ще оцелеят, но лошото е, че ще вложат още повече в пропаганда на същите тези принципи, така че да тръгнем всички по пътя на самоубийството.
 • Баста
  Отговор
  2 14:45  15.03.18
  Идиоти! Че то отдавна няма филм без жени и негри в абслютно неадекватни и абсурдни роли. Допълнете клаузата за инклузивност със забрана за присъствие на бели мъже и да се свършва с тая мъка. Да живее джендаризмът и ЛБГТ-ата!
 • азбе
  Отговор
  3 11:53  16.03.18
  холивуд умря с падането на комунизма -това беше неговата цел и след като я постигна му спряха кранчето

Напиши коментар:


Публикувай