14 Март, 2018 14:50 50 247 132

Задава се война между Русия и САЩ заради Сирия

  • сащ-
  • русия-
  • война-
  • сирия-
  • дамаск-
  • валерий герасимов-
  • армия-
  • провокация

Русия заплаши с удари по американски кораби и самолети

Задава се война между Русия и САЩ заради Сирия - 1
Снимка: БТА/ AP

Началникът на руския Генерален щаб генерал Валерий Герасимов е обсъдил по телефона ситуацията в Сирия с американския си колега Джоузеф Дънфорд - председател на Съвета на началник-щабовете на въоръжените сили на САЩ, съобщи руското издание „Комерсант“.

Малко преди това Герасимов заяви, че Москва разполага с достоверна информация за подготовка на провокация с използване на химическо оръжие в обкръжения от сирийската армия бунтовнически район Източна Гута край Дамаск. Целта е евентуална химическа атака да бъде приписана на сирийските правителствени сили и да послужи за повод за американски ракетен удар по правителствените квартали на Дамаск като наказание срещу режима на президента Башар Асад, посочи Герасимов.

В руския Генерален щаб смятат, че е възможно да се повтори сценарият, разигран от САЩ след химическата атака в сирийския град Хан Шейхун през април 2017 година, за която Западът обвини Дамаск и след която Вашингтон нанесе удар по сирийската военновъздушна база в района с 59 ракети „Томахоук“. Те бяха изстреляни от два американски бойни кораба, плаващи в Средиземно море.

Във връзка с това генерал Герасимов предупредил САЩ да се въздържат от нанасяне на ракетен удар по Дамаск, където се намират руски военни съветници и друг руски персонал. В съобщението на руския Генерален щаб се казва, че в случай на заплаха за руските военни в Сирия, Москва ще отвърне с удар не само по американските ракети, но и по носителите им, т.е. по бойните кораби и по самолетите от ВВС на САЩ, посочва „Комерсант“. Така шефът на генщаба за първи път причисли американските кораби и авиация към потенциалните цели за унищожаване, в случай че те бъдат използвани за удар срещу Дамаск.

„Последствията ще бъдат най-тежки", заяви и руският външен министър Сергей Лавров. Според военно-дипломатически източник на вестника информацията за готвещата се провокация била получена по разузнавателни канали, а после е повторно проверена чрез агентурна мрежа. Според източника възможностите на руската ПВО в сирийските й бази „Хмеймим“ и „Тартус“ позволяват надеждно прикритие на руските военни обекти от въздуха.

Задава се война между Русия и САЩ заради Сирия
Снимка: БТА/ AP


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 малоумен

    231 16 Отговор
    Таз "война между сащ и Русия", не е ли Третата световна война, да запитам!?

    Коментиран от #4

  • 2 Антисоросоид

    297 56 Отговор
    Само така трябва да се постъпва с САЩисаните терористи и техните соросоидни подръжници в софия
  • 3 Бай Благой

    77 253 Отговор
    Мерят си.....ракетите...нищо няма да стане...
    Колкото онзи ненормалник Ким "поразява САЩ"...толкова и джуджето ще удари САЩ.

    Коментиран от #63, #112

  • 4 Антинатовец

    164 17 Отговор

    До коментар #1 от "малоумен":

    Трета световна е и последна за човечеството на земята.......

    Коментиран от #6

  • 5 ГОСТ

    201 33 Отговор
    МАЙ НЕ СЛУЧАЙНО НАВЛЯЗОХА И НАТОВСКИ КОРАБИ В ЧЕРНО МОРЕ, МАЙ НЕ СЛУЧАЙНО СЕ ТРУПАТ ДЖЕНДЪРИ ПО ГРАНИЦАТА С РУСИЯ И МАЙ НЕ СЛУЧАЙНО ИМА ИЗКАЗВАНИЯ НА НАТОВСКИ ГЕНЕРАЛИ ЧЕ НАТО ЩЕ БЪДЕ ПОМЕТЕНО В ИЗТОЧНА ЕВРОПА. ДА МУ МИСЛЯТ СЛАБИТЕ И НЕЗАЩИТЕНИ СЪЮЗНИЦИ НА АЛИАНСА. ОКЕАНА Е ГОЛЯМ ТАМ Е ПО-БЕЗОПАСНО.
  • 6 Цвайнщайн

    135 9 Отговор

    До коментар #4 от "Антинатовец":

    Четвъртата ще се води със тояги и камъни.

    Коментиран от #97

  • 7 Реалист

    59 241 Отговор
    Отивам да си купя пуканки и сядам пред CNN... Добрата новина от преди малко е че в Англия обмислят да секвестират паричките на всички руски олигарси близки да путлер.

    Казах ли ви да залагате срещу Челси :):):)... Абрамович може да изгори с едни 20-на милиарда. А и на путлер пенсионния фонд олекна хахахахахахахаха...
    Освен това 23 руски дипломати стягат куфарите обратно за масква. Свърши се с живота в Лондон и имат ЕДНА СЕДМИЦА за да се изнесат. В Independent "върви" блог на живо от Уестминстър. СОПАТА Е ДЕБЕЛА - в английски банки има поне 100 милиарда само на олигарси близки до путлер. А има и закон по който могат още днес да им ги приберат. Цената на имотите в Лондон че падне - хахахахаха. Да ви е сладко ушанки, това е само началото.

    Коментиран от #8, #9, #51, #71, #77, #79, #91, #99, #113

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 ГОСТ

    98 17 Отговор

    До коментар #7 от "Реалист":

    КОЙ ЩЕ СИ ДЪРЖИ $ ПОСЛЕ В UK
  • 10 onq s konq

    110 13 Отговор
    Добре е комшиите да приключват с тяхната "клонка" в Сирия и да се изнасят,щото като се запукат там големите батковци...

    Коментиран от #70, #106

  • 11 Прометей

    223 62 Отговор
    СТАВАЙ СТРАНА ОГРОМНАЯ.....
    СЛАВА РОССИИ...
  • 12 СССРБАРЕТА

    267 46 Отговор
    Руснаците не им пука от дъртият, боядисан пендафил , както и от бездетната, дърта английска Крава!!! Бог да пази Русия!!!

    Коментиран от #89

  • 13 реалист

    160 12 Отговор
    Има видима ескалация на напрежението между САЩ и Русия в последните седмици,особено след речта на президента Путин,където оповести за новите оръжия.Досега само Лавров и Песков са правили изявления.Но щом и Герасимов от два дни отправи изявления и предупреждения,значи нещата са сериозни.А Герасимов не е случаен човек-НЩ,върху раменете му тежи щялата отговорност за руската армия,в това число и контингента в Сирия.Преди дни имаше изявления от САЩ,че ще ударят в Източна Гута,заради предполагаемо насилие и химично оръжие.Вероятно руското разузнаване е потвърдило достоверно за вероятността това да се случи.Руснаци има доста и навсякъде в Сирия.Вероятно тия дни специалните средства и канали за комуникация между САЩ и Русия ще станат червени ,подобно на Карибската криза.Ако САЩ въпреки предупрежденията и комуникацията ударят в Източна Гута,то това би било много сериозна провокация.Вероятността за това е голяма, предвид агресивните изказвания на висши американски генерали в последната седмица и характера на новоназначения държавен секретар. Да се надяваме,че страните ще проявят разум,защото конфликт/военен/ между двете големи страни ще е катастрофа за човечеството.

    Коментиран от #48

  • 14 antikom

    48 228 Отговор
    Хахаха, руски глупости пак и отново. Американците ще пуснат химически оръжия, ще избият невинни деца, а после ще обвинят нас и ще си пуснат томахавките. Само кгб може да ги мисли тези смешни истории.

    Коментиран от #24, #55, #61, #86

  • 15 ПРЕКАЛЕНО

    32 72 Отговор
    ПЪЛНА ПРОСТОТИЯ,НИКАКВА ВОЙНА НЯМА ДА ИМА.ВСИЧКО Е ЕДИН ФАРС.

    Коментиран от #122

  • 16 Дедо Йоцо

    44 15 Отговор
    Вчера пишеше че Нострадамус бил казал че от Франция ще започне патакламата така че - няма страшно !
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 ikem

    136 24 Отговор
    На американците им се спече акото този път ! "Най-мощната", " най-технологичната" армия в света, пък се изпокриха като автокрадци - пуснати под гаранция :)
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 onq s konq

    30 118 Отговор
    Добре е руснаците да са наясно,че не се ли задоволят/евентуално/ с удар по американските ракети и ударят корабите от които са изстреляни и ВВС на Америка,то ответът НЕМИНУЕМО ще бъде пък по МЕСТОПОЛОЖЕНИЕТО,ОТ КЪДЕТО СА ИЗСТРЕЛЯНИ ВЪПРОСНИТЕ РУСКИ ЕДИНИЦИ!

    Коментиран от #25, #26

  • 21 Салам Алеко

    27 111 Отговор

    До коментар #19 от "Осман":

    Американците ще избият всички които им се пречкат! Ще видиш че тоя ще го очистят при първа възможност! Чакай да видим кой около него ще го похарчи!

    Който плаща музиката, той казва коя песен ще се пее!

    Коментиран от #27

  • 22 толерантен

    139 25 Отговор
    Ем, той Путин нали преди седмица им каза, да внимават в картинката. Че ше ядят хиперзвуковия.
  • 23 Хихихи

    66 14 Отговор
    По този повод тази вечер ще си сипя една ракия, ще си направя една голяма зелена салата, ще си нарежа една петълка и ще казвам на миндилите от екрана на телевизора "наздраве". Наздраве и на всички други. Война няма да има! ЦРУ и КГБ са побратимени и обслужват интересите на босовете, били те политически или престъпни. И САЩ, и Русия имат полза от това мерене на п....ки. Не плахуйте се братя, яжте, пиите и си е...те жените, другото е бош лаф - празни приказки!

    Коментиран от #56

  • 24 Антигей

    87 19 Отговор

    До коментар #14 от "antikom":

    Абе гейковец, така краварите направиха предния път когато стреляха с ракети по сирииската база за да проверят имат ли противоракетна защита сирииците и от толкова ракети само две три са ое взривили на летището а останалите са ликвидирани във въздухът.
  • 25 Минчо

    72 18 Отговор

    До коментар #20 от "onq s konq":

    Ама не си сигурен в това нали ? Едва ли ще остане нещо американско за да отвърне на Руснаците....

    Коментиран от #29

  • 26 Вей Хайвей

    86 17 Отговор

    До коментар #20 от "onq s konq":

    350 кораба и 20 подводници в Севастопол само това и чакат 5-6 US флот след това няма да стават и за Надин! Просто си ги представям разрушители ,есминци ,фрегати и 10 ракетни крайцера как минават през Босфора в бойна формация: Красотааа
  • 27 Осман

    109 11 Отговор

    До коментар #21 от "Салам Алеко":

    С тези 4 американски бази с които направо сме се надупили срещи Русия не е на добре , турците няма да нападнат Русия никога няма и дадат разрешение на американците да им използват територията за каквото и да е срещу руснаците,въпроса е къде е България на картата заедно с Румъния,Украйна и поляците остава точно на фронта.

    Коментиран от #59, #73

  • 28 ероген

    17 7 Отговор
    Кво ти пука коя световна война ще дойде ...
  • 29 onq s konq

    6 35 Отговор

    До коментар #25 от "Минчо":

    Е някакси ТОЧНО В ТОВА СЪМ СИГУРЕН,защото ако Тръмп не го направи мигновено,то ще бъде удушен с голи ръце от народа си,а решението за въпросния ответен удар ще бъде взето АВТОМАТИЧНО ОТ КОНГРЕСА,защото се нарушава ЖИЗНЕНО ВАЖНИ ИНТЕРЕСИ НА АМЕРИКА.А какъв ще е крайният резултат-НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ!
  • 30 Вили

    17 77 Отговор
    При конфликт Дарданелите и Ламанша се затварят, и започва лов но руски риби в Средиземно море.

    Коментиран от #31, #33, #36, #103

  • 31 Вей Хайвей

    70 10 Отговор

    До коментар #30 от "Вили":

    Не си много на ясно с риболова ама да знаеш за вбъдеще че Пирания с гол г..... не се ловят!
  • 32 Kcaniba

    33 14 Отговор
    м ето че щасмърде на памперси!!!
    сжроснята е в траур!!!
  • 33 Осман

    74 14 Отговор

    До коментар #30 от "Вили":

    Само да не се окаже че руските риби си плуват в мексиканския залив,ей така за спорта, тогава ще падне голямо посиране дори китайците няма да смогнат за памперси

    Коментиран от #118

  • 34 rammstein

    22 65 Отговор
    Преподобна Стойна 1933 г. Зли времена вещае Небето за Русия, люде. Няма да мине и век – помнете ми думата – и тя, дето днес е ръгнала да прегази света и като порой мътен да го залее, ще бъде прегазена, ще бъде бита, ще се свие в коритото си и дълго време само ще шушне...Ще шушне и ще въздиша..

    Коментиран от #39

  • 35 Ха ха

    69 16 Отговор
    Е така им се пада на американските твари,първо чичо ким ги побърка а сега тавариш Путин ще ги довурши.
  • 36 Осман

    57 10 Отговор

    До коментар #30 от "Вили":

    Спешно трябва да се отговорят фабрики за памперси ми се струва , скоро пазара отатък океана ще е необятен с това поведение на краварите
  • 37 Тина

    49 11 Отговор
    Тази воина е лошо че ще се води на територията на украина и българия,какак върхо камак нама да остане тука.
  • 38 Гостов

    23 5 Отговор
    Според астролозите разположението на планетите визиращо начало на нов глобален конфликт е по-скоро 2021 г., тогава в астрологичен аспект всичко напомня поразително на 1939 г.
  • 39 балама

    70 13 Отговор

    До коментар #34 от "rammstein":

    Е, тя шушна и въздиша при Елцин, и докато Путин я превъоръжи. Ама, преди седмица Путин им каза, досега не ни чухте, сега ще ви се наложи.
  • 40 onq s konq

    58 10 Отговор
    И като гледам накъде отиват нещата аз лично съм взел мерки!НАПЪЛНИЛ СЪМ БЕЕНВЕТО ДОГОРЕ С НАФТА!Багажника ми е пълен с буркани с месо и други неща за ядене.Оделно съм сложил 2 туби с ракия и 4 с вино.И само чакам да гръмне отнекъде и веднага исчесвам в гората.Даже вече съм намерил една пещера къде мога да скрия и беенвето!Те тва е от мене!

    Коментиран от #76, #105

  • 41 Леко обратен

    48 8 Отговор
    Ама стига се расправяите с тия груби руснаци господа натовци.Елате да правим любов а не воина,виесте толкова нежни мъже.
  • 42 Мужик

    19 58 Отговор
    На мужика само пиене , оръжия и война са му в главата ...
  • 43 Гост

    67 5 Отговор
    Колко по добре би било невинните войници да обърнат оръжията срещу политиците си,и да избият тях.Всеки ден това разправям на младежите в квартала.Не си давайте живота заради игрите на толупите политици.Ако ви дадат оръжие за да защитавате родината,обърнете го срещу тях.Няма смисъл да се непознати хора да се избивате,за да богатеят хора които се познават.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 SDEЧЕВ

    47 6 Отговор
    ХОРА МОЛЕТЕ СЕ ЗА МИР,ЧЕ КОЙ СОРОСОИД КОЙ УШАНКА НЯМА ДА СЕ РАЗЛИЧАВАТ МНОГО СЛЕД АТОМ ОТ ДЯСНО.
  • 46 Факти

    60 12 Отговор
    Рисия е непобедима,победи сама три импери (османската,френската и нациската).Та с двуполовата америка ли ще св затрудни.Още преди 4 месеца написах траве стита Тръмп ще подпали европа.

    Коментиран от #85

  • 47 vasik atanasova

    11 18 Отговор
    аз не вярвам на това

    Коментиран от #83

  • 48 Чъкъра

    47 3 Отговор

    До коментар #13 от "реалист":

    Само че сега САЩ не се управлява от Кенеди, а от някакъв перко, на който във всеки един момент може да му щукне някоя дивотия.
  • 49 Антон

    73 11 Отговор
    Много ми се иска да изпържат някоя краварска фрегата, и да върнат 200-300 моряка или останалото от тях в черни чували.
    Та ако тяхното общество има малко мозък , да попита управляващите си какво търсят в Сирия.
    Крайно време е някой да покаже на гмо-та че и срещу тях може да се стреля.
  • 50 Миле

    52 7 Отговор
    Не мисля, че скоро ще се стигне до реален военен конфликт между Русия и САЩ. Може да се разиграе някаква локална постановка, и това ще е. И Русия, и щатите са наясно, че китайците дебнат от засада.
  • 51 Наката

    14 40 Отговор

    До коментар #7 от "Реалист":

    по принцип си прав нищо хубаво не ги чака братушките , но ще рефлектира и върху нас

    Коментиран от #81

  • 52 Пламен

    11 15 Отговор
    Само на думи плашат. След това умират незнайно, като какви!
  • 53 kokorko

    65 1 Отговор
    Не знам ще има ли война, но като гледам правописа, пунктуацията и съдържанието на коментарите тук, ние май вече без война сме загинали...

    Коментиран от #119

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 шруум гъбков

    48 5 Отговор

    До коментар #14 от "antikom":

    то това си е краварски похват от доста време, справка на Саддам химическите оръжия....
  • 56 Уууу

    19 1 Отговор

    До коментар #23 от "Хихихи":

    Ти, брато, си квинтесенция ( ако знаеш какво е това ) на първичната тъпотия! И като такъв си бъдещето на тоя свят! Точно като теб искат да ни направят всички!
  • 57 Nnn

    53 5 Отговор
    Абе, разбирачите пишат, че в Русия е глад,бедност, Бояршик, т.е., ватник върху ватник. В общи линии- ад. Та, тия има ли какво да губят?Неее. Да му мислят умните, богатите и красивите задокеанци
  • 58 Стоян Димитров

    23 1 Отговор
    Нищо ново под слънцето.
    Просто много началници станаха вече, а терена малък.
    А и ние нещо много се навъдихме вече, няма място за всички.
  • 59 ПДП

    21 1 Отговор

    До коментар #27 от "Осман":

    Така е Османе. На дупката на дулата сме. А относно Турция : там нищо не се знае какво,откъде ще им хрумне. ;)

    Коментиран от #67, #68

  • 60 Доктора

    33 8 Отговор
    Ей трампи ще отнесе ритника вече, направо си проси Кютека.
  • 61 Bil

    27 3 Отговор

    До коментар #14 от "antikom":

    Американците на олигофрени почнаха да плащат.Имах им уважението.Жалко.....
  • 62 Барчо

    46 5 Отговор
    Пак заглавие със заплахи и отрицание за руснаците. Слушах изказването на военния. Беше кратък и ясен. В Дамаск има руски военнослужещи и военни инструктори. При положение, че бъдат бомбандирани, ще бъдат унищожени не само ракетите, но и тези които са ги изстрели. Въобще не е споменавал кораби, самолети луноходи, платноходи или каквито и да са други съдове.
    За съжаление краварите не могат да направят разлика когато бомбандират няква частна армия или сирийска с това да го направиш срещу редовната руска армия.

    Коментиран от #69

  • 63 ДО ПУТИН

    51 10 Отговор

    До коментар #3 от "Бай Благой":

    Г-Н ПУТИНотдава ви се златна вузможност да заличите америка от лицето на земята.Започнат ли да атакуват дамаск направо им пуснете хиперзвуковите ракети и не само по корабите и самолетите ударете превантивно америка те дори няма да имат време да ви отвърнат доколкото за нато пакта -абсолютно сум сигурен ,че никои няма да посмее да се намеси зашото знае какви ше са последствията така ,че деистваи СЛАВА НА РУСИЯ
  • 64 охлюв

    27 4 Отговор
    Най-сетне!!!
  • 65 е та

    46 8 Отговор
    Само така,бийте краварите до дупка!Всички нормални хора са с вас!
    Слава России!
  • 66 Kosio

    11 55 Отговор
    Руснаците са 50 год. Назад и 50 год в ляво от сащ.сащ технологично са много напред от. Москвичите

    Коментиран от #80

  • 67 Осман

    34 9 Отговор

    До коментар #59 от "ПДП":

    Повярвай ми така е на турчина му светна от къде му идват бедите а именно от западните и най вече задокеански партньори,дано да не се стига до реални действия за да се убедим , вече 15 години се водят войни в двете и съседни държави плюс доставките на оръжия за терористите от пкк а и преврата , зад всичко това стоят сащ
  • 68 Осман

    18 4 Отговор

    До коментар #59 от "ПДП":

    Повярвай ми така е на турчина му светна от къде му идват бедите а именно от западните и най вече задокеански партньори,дано да не се стига до реални действия за да се убедим , вече 15 години се водят войни в двете и съседни държави плюс доставките на оръжия за терористите от пкк а и преврата , зад всичко това стоят сащ
  • 69 onq s konq

    30 4 Отговор

    До коментар #62 от "Барчо":

    Съжалението ти че "краварите не могат да направят разлика между бомбардировка на сирийска армия или частна/"Вагнер"/ от една страна и редовна руска армия от друга" е НАПЪЛНО НЕАДЕКВАТНО,защото нещата бяха обяснени точно и ясно:Съществува ЧЕРВЕНА ЛИНИЯ между двете свръхсили и НЕПРЕКЪСНАТ КОНТАКТ на най-висшо ВОЕННО НИВО,при който се уточнява наличието на съответно амер. или руски войници в даден регион.И когато "Вагнер" са се придвижвали скоростно към амер база или /техен пункт/,първата работа на янките е била да вдигнат телефона и да запитат руснаците ИМА ЛИ ТЕХНИ БОЙЦИ,ЗА ДА БОМБЯТ.Е отговорът е бил-"НЯМА"!Освен това,явно не вдяваш думите на ген.Герасимов в "Комерсант"-"Ще бъдат унищожавани не само ракетите,НО И НОСИТЕЛИТЕ ИМ,"А кои са носители?Ами кораби и самолети...няма Тръмп да ги носи на гръб!
  • 70 Дебела клонка

    27 1 Отговор

    До коментар #10 от "onq s konq":

    Комшиите не ги мисли.Ти кажи ако тръгне трета световна война на къде ще духнеш със скъсани цървули и без пукната пара в джоба.Големите като си мерят тоягите малките мишлета се крият по дупките.
  • 71 Тъпака си е тъпак

    5 5 Отговор

    До коментар #7 от "Реалист":

    Ако искам да взема на някого парите няа да му го кажа много преди да е гласувано.
  • 72 Опълченеец

    53 8 Отговор
    България Обича Русия , Обича и Путин !!!
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Опълченеец

    47 11 Отговор
    Слава Русия , Слава България !!!
  • 75 Бобчо

    46 12 Отговор
    Господин Путин! Сложете на място говедарите. Нациска Германия и говедарите са извършили най големите престъпления към човечеството.
  • 76 ганьо

    10 1 Отговор

    До коментар #40 от "onq s konq":

    Охохо, къде е паркирано това БМВ?Преди години едни познати бяха дошли в Сф с прясно опечено прасенце за подарък/хвърлили го в пещта посред нощите, за да е топличко при пристигане.../в багажника на Пасат. Откраднали колата набързо, още в първите минути в Сф.
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Дидо

    12 2 Отговор

    До коментар #7 от "Реалист":

    Тъпак , много си прост ти бе , как въобще си се научил да пишеш бе с тоя птичи мозък , страшни дебили има физически не е възможно да ги утрепеш всичките
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Да ни е дупе яко

    38 7 Отговор
    Тази Вселена е дело на Бог! Толкова много злини, толкова много трагедии, толкова много катастрофи предизвикахме ние хората ! На крачка сме от най голямата си глупост! Руснаците и цялото човечество трябва да благодарим на Путин, че не се връзва на подлите краварски номера! Те големете бабаити и технологично напреднали господари се уплашиха от един дребен диктатор по точно не от него а от духовната сила на народа , който е зад него!
    Имаше едно интервю преди време за войната в Грузия с един чеченец питаха го какво ще каже за грузинската армия.. Той каза: Прекрасно наситена и обезпечена с техника и оръжие армия, но Душка нету! Абсолютно важи за щатите! Те ти трета национална катастрофа с тия тъпи западняци!

    Коментиран от #92

  • 85 Митко

    5 0 Отговор

    До коментар #46 от "Факти":

    За нацистката империя мога да поспорят.
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Бай хой

    18 7 Отговор

    До коментар #87 от "outlander":

    И резултата от този така наречен "погром" е загубата на стратегическата за сащисаните източна гута. За няколко убити наемници натовците загубиха цял анклав и при опит за отмъщение ще бъдат пометени и от танаф. Това им намекнаха братушките. Две минути слава и после тотална загуба.

    Коментиран от #101

  • 89 Луда

    1 9 Отговор

    До коментар #12 от "СССРБАРЕТА":

    Луда работа пак Сащ и Русия най накрая да вземат да се грамнат тея двамата и да се сваршва войниците нямат вина за нищо ненормални държавни глави
  • 90 Към СССРБАРЕТАТА

    9 23 Отговор
    Що не ходиш в СССР да живееш.
    Ама не ти стиска само лаеш.
  • 91 пешо

    13 2 Отговор

    До коментар #7 от "Реалист":

    Що имаш толкова минуси?Нали знаеш ,че Рим не плаща на предатели.
  • 92 Вангин

    13 38 Отговор

    До коментар #84 от "Да ни е дупе яко":

    Вряканията на Вагин са отклоняване на вниманието от тъпашкото убийство с БОВ в Сплсбъри. Рашките усещат дебелоя. Тепърва ще разберат какво е хибридна война. Те танцуват по ръба на бръснача, но мужишките им номера вече не минават. Студената война най после започна. Само луди може да твърдят че "Ако светът не се кланя на Русия по добре да го няма". Дрипльовци с нож между зъбите искат светът да им се кланя. Ще ядат железата и ще пият нефт.

    Коментиран от #104

  • 93 Стар Вар

    15 2 Отговор
    Война между Русия и Щатите заради Сирия определено ще има! Но ще бъде след войната между Боко Тиквата и Румен Тъпото за Азис!
  • 94 соросоидни кърлежи

    22 5 Отговор
    То и втора започна ей така със заплахи, после бум..50млн.убити .Сега вече няма кой да брои...
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Kosio

    10 21 Отговор
    Пентагона съобщават че.срещат трудности с противопоставянето на новите руски уръжия защото не знаят как се свалят анимационни ракети .нямат още такива противоракетни системи.

    Коментиран от #102

  • 97 Бриго Бичкията

    6 0 Отговор

    До коментар #6 от "Цвайнщайн":

    В случай, че има оцелели от третата!!!.
  • 98 Meriii 2puti

    6 10 Отговор
    Руснаците ще пуснат 3д анимция срещу Американите ;)
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Психиатър

    13 5 Отговор

    До коментар #96 от "Kosio":

    Пентагона среща трудности с установяването на сексуалната ориентация на персонала си .Заради това са закупили допълнително огромни количества вазелин и памперси .Скача цената на поцинкованата ламарина/справка -Виетнамската война/
  • 103 Геолог

    11 3 Отговор

    До коментар #30 от "Вили":

    Па може и преди това руснаците да ги поразширят тези проливи с няколко геологически ракети ,да има после място за всички,така де,що да се бутат в теснотията?
  • 104 Гост

    3 3 Отговор

    До коментар #92 от "Вангин":

    Бързо при доктора !
  • 105 Косьо

    6 0 Отговор

    До коментар #40 от "onq s konq":

    Първо се научи на правопис и тогава почни да коментираш
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Гари

    17 3 Отговор
    Тази игра, на кой е по - по най, в такава унищожителна война ще прерасне, че планетата ни ще стане втора Венера. Жалко,че всичко това ще се случи, заради болното его на някои президенти. Американците са агресори. Свикнали са всички благинки да си ги доставят, чрез насилие, като унищожават и ограбват. Избиха индианците, за да заемат териториите им. Петрола, диамантите, като спретнаха арабската пролет. Сега искат да попречат на законният президент на Сирия, да си върне властта и държавата. А колко сирийци искат да се върнат в родината си и този кошмар за тях да приключи? Но не, чичо Сам не разрешава, той не се е нагушил. Дано това предупреждение стресне малко гелосания дърт развратник и си седне на пърделника Путин е търпелив, но тази западна клика, май му идва в повече...Дано всичко се размине!!!
  • 108 Госкье

    12 0 Отговор
    Да става тая трета световна, че да се свършва.Много ми е жал обаче за малките дечица щото те не разбират и не са виновни за нищо!!!
  • 109 Ебтер

    7 2 Отговор
    Баба Ванга и Слава Севрюкова са предсказали за конфликт м/у сащ и русия именно през 2018г.Ако тази година се размине,то ...война повече няма да има! Защото през 3600 години прибл. /А сега е момента на приближаването и луната е искуствен бивш спътник на същата планета!/-Нибиру-а тогава все някакви катаклизми стават.А сега Земята ще се наклони с 20 градуса и много земи ще се наводнят,но България като цяло ще остане-само където някои райони няма да бъдат под бълг. юрисдикция!???Но преди това трябва да се появи "избрания", когото в момента ще сметнат за луд!? Но после ще се окаже нашия спасител от злото и фалша!
  • 110 Каруцар..

    2 2 Отговор
    Аиде откога ви чакаме ..почваите наи накрая с тази воина че хората забравиха за господ .белким сега сесетият че живота ние само пари.
  • 111 Гошко

    3 2 Отговор
    Да се трепят Ний ще си пиеме ракията ще плямпаме и ще ги плюеме,
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Македонец

    3 0 Отговор
    Стигне ли се до там и това ще е последната Световна война. Лудоста в света е на беспрецедентно високо ниво.
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Бат Мишо

    3 0 Отговор
    УСЕЩАТЕ ЛИ.......
    Почна се НАЧАЛОТО НА КРАЯ
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Оная

    0 2 Отговор

    До коментар #53 от "kokorko":

    Боже,сите разбирачи се собрале...
    А не ви ли светва ,че има избори на изток и се обединява електорат,а западния колега бута едно рамо.А на бас че на 19.03.цирка спуска завесата.
  • 120 Голям прос

    2 2 Отговор
    Учете китайски, натам вървят нещата. А краварчетата ги забравете, третата ще се води и на тяхна територия
  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Бай бай

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "ПРЕКАЛЕНО":

    Подкрепям твоето мнение нищо повече от дребни спречквания не може да има и двете страни знаят за изхода от мащабни сблъсъци спете спокойно а богатите още по .😉
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 АМА ЗАЩО ТАКА БЕ

    1 0 Отговор
    Ама защо тия американци са такива и не се плашат от могучая бе ?
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Георг Георгиев

    0 0 Отговор
    Невъзможни глупости и забавления за хората по света
  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания