Last news in Fakti
  Тема: Украйна

15 Март, 2018 09:05 21 058 96

САЩ се ядосаха на Путин: Крим е Украйна!

  • крим-
  • украйна-
  • русия-
  • сащ-
  • владимир путин-
  • държавен департамент

Американците няма да се откажат от санкциите срещу Кремъл

САЩ се ядосаха на Путин: Крим е Украйна! - 1
Снимка: БТА/ AP

Държавният департамент на Съединените американски щати остро разкритикува визитата на руския президент Владимир Путин в Крим. Държавният глава пристигна на полуострова в навечерието на годишнината от референдума, който западните страни обявиха за невалиден.

„Преди четири години Русия проведе нелегитимен и изфабрикуван „референдум“ в Украйна. Кримските граждани бяха принудени да гласуват под контрола на тежковъоръжени руски войници“, се казва в позицията на американското външно ведомство.

Още новини от Украйна

„Президентът Путин повтори фалшивите искания към украинската територия. Това е още един признак, че руското правителство не спазва международните закони и нарушава териториалния интегритет на суверенни държави. Крим е Украйна“, посочи американската дипломация.

От Вашингтон обявиха, че ще продължат да подкрепят Украйна. Санкциите срещу Кремъл ще останат, докато Русия не се откаже от претенциите си към Крим. Преди дни Владимир Путин заяви, че Русия „никога“ няма да върне Крим на Украйна.

САЩ се ядосаха на Путин: Крим е Украйна!
Снимка: БТА/ AP


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пичо

    191 17 Отговор
    Явно мирясване няма да има докато цялата Украйна не се разпадне ...

    Коментиран от #56

  • 2 Ами да

    41 229 Отговор
    САНКЦИИ ДО ДУПКА!!!

    Коментиран от #63, #70, #77

  • 3 реалист

    260 38 Отговор
    Нищо ново под слънцето.Крим е руски и ще си остане такъв,вероятно докато съществува Русия.А престанели да съществува Русия,то ще престане да съществува и света.

    Коментиран от #73, #84, #88

  • 4 Аляска е Русия

    221 21 Отговор
    А Тексас е Мехико.

    Коментиран от #81

  • 5 до реалист

    35 215 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: А престанели да съществува Русия,то ще престане да съществува и света"

    Да абсолютно си прав - ще престане да съществува твоя измислен свят както и този на всички деградивни про-съветски подлоги :) За щастие този ден е все по-близо !
  • 6 Янките ВЪН от Черно море

    279 24 Отговор
    Крадеца вика дръжте крадеца. Кой спретна преврата в Украйна ? Кой измисли несъществуващата страна Косово ? Кой разреши раздялата на Кипър ? Кой нахлу с измислени доводи в Ирак ? Кой окупира Кувейт ? Кой се намесва без основание навсякъде по света. Срещу Китай и Русия може само да вие като пребито куче. Световните терористи - краваристан дачело с изкуфелия пишмян бизнесмен.

    Коментиран от #12

  • 7 Кcaniba

    137 19 Отговор
    Калифорния е Мексика!!!

    Коментиран от #85

  • 8 Наблюдател

    26 176 Отговор
    ФАНТАЗЬОЕ, колкото русофилите сте български патриот, толкова и ти си реалист. Путинова Русия ЩЕ ПРЕСТАНЕ да съществува и това ще стане до края на следващия му мандат.

    Коментиран от #68, #80

  • 9 бре наглеци мърши и убийци

    180 26 Отговор
    А кой създаде втората албанска държава на Балканите ? Да не е вероломна Русия след като бомбардира суверенна Европейска страна ?
    За разлика Крим мина обратно в Русия БЕЗ НИТО ЕДИН ИЗСТРЕЛ .
    Тежко въоръжени били на изборите , там имаше международни наблюдатели от всички европейски страни. Можеше и от САЩ да има но предпочетохте да си краварската шапка на очите.
  • 10 Баба Ванга

    30 126 Отговор
    На 1 януари 2020 година ще се отвори първия граничен пункт на украино-китайската граница.
  • 11 куку руку ку

    128 16 Отговор
    Ба, Русия само да не поиска референдум и за Аляска...
  • 12 наблюдател

    22 104 Отговор

    До коментар #6 от "Янките ВЪН от Черно море":

    Пич, този "пишман бизнесмен" си го натресе самия Путин, защото му се стори по удобен от Клинтън. Ти самия в с тези писания под различни IP адреси всъщност доказваш опита на Русия тотално да се меси във вътрешните работи на всяка страна с "пета колона" съставена от безродници като теб.

    Коментиран от #41, #76

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Владо

    66 10 Отговор
    Преди сърцераздирателният вой беше от хохлите сега янките са се присетили , това е напредък в правилната посока след това и тея ще мирясат
  • 15 хфхг

    105 10 Отговор
    А пък в Косово референдума си беше демоктратичен, само дето нямаше такъв даже.

    Коментиран от #18, #20

  • 16 ivan4o

    3 65 Отговор
    Крим е Турско. хахахахах
  • 17 Stefko88

    23 104 Отговор
    Смеете се на санкциите защото не ги разбирате. Ако от тук си тръгнат инвеститорте сещате ли се какво става после? Е&ане с подхвърляне.. Безработица и инфлация.... Както е в руската федерация. Водката не стига , трябва и хлеб! Това означава объркване на плана и всичко назад....т.е. нема кинти , нема леб, нема за наем обратно в обезлюдените села.... корупцията и безхаберието на властта се вдига почва да се краде .... Последствията са ви ясни. Не разбира на какво викате голяма работа? На излизането и изоставането от световната икономика? Че колко руски продукти останаха конкурентно способни? Оръжие не се яде. Животът в рушаща се комунална квартира депресира , а и мизерията дава своето. Ето представете си един завод , който не реализира печалба в следствие не изплаща заплати, продукцията му стои, а кредиторите трупат лихви и чукат на вратата, качеството се влошава , завода затъва все повече и накрая се преконструира или затваря . Това е реалността , а който е бил скоро там ще го потвърди. Не може само с нефт , просто не става. Не употребиха правилно парите когато търговията вървеше и резултатите са налице

    Коментиран от #19, #23, #30, #53, #55

  • 18 Побеснял

    123 9 Отговор

    До коментар #15 от "хфхг":

    Янките веднага да върнат Америка на индианците,от които варварски я заграбиха !

    Коментиран от #21

  • 19 Владо

    109 11 Отговор

    До коментар #17 от "Stefko88":

    Кога за последно си бил в РФ та ги каканишеш за бедност затваряне на заводи ... и тям подобни ... Посленото което направиха е че изпревариха САЩ по изнис на зърно (пшеница) мниналата година
  • 20 Наблюдател

    11 105 Отговор

    До коментар #15 от "хфхг":

    Абсолютни русофилски лъжи. В Косово имаше референдум, но след като 10 /ДЕСЕТ/ години той беше под егидата на ООН. А в Крим "референдума" беше под дулата на автоматите. Дори на ордена "За возвращение Крыма" раздвана на руските военни участвали в операцията са поставен датите 20.02.2014г.-18.03.2014 г., което показва, че "референдума е извършен в условията на чужда /руска/ окупация.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Антрополог

    16 96 Отговор
    Русия сама се превъща в лагер за недоразвити с ядрено оръжие. Като ѝ отнемем разкапаното, ръждясало оръжие, ще одтсне само лагер за недоразвити.

    Коментиран от #25

  • 23 не е хелоин да ни плашиш

    99 11 Отговор

    До коментар #17 от "Stefko88":

    Ами да видим колко е вярно това.
    Дори в този брой на вестника има статия за това до къде я докарахме по смъртност. До къде сме с раждаемостта е още по-показателно .
    Абе нещо не излизат наяве изгодите от тия западни подпомагания на България. Като погледнем преди да ни помагаха и населението нарастваше, и младите семейства имаха собствени жилища, и пенсионерите не измираха покрай кофите за боклук. учениците пък, вместо да си купуват дрога от дилърите по оградите на училищата, изучаваха информатика на компютри родно производство . докато станат научни работници разработващи успешни програми интегрирани в космически програми. Имахме и олимпийци... , обаче пък нямахме парад на джендърите, вярно.
    Руснаците пък, докато са тъй осакатени от тези санкции, продължават да се радват и на бурен прираст и на просперитет.
  • 24 Антисоросоид

    93 12 Отговор
    Краварите умират бавно но сигурно. Крим е Руски и въпросът е приключен отдавна.
  • 25 Антисоросоид

    59 8 Отговор

    До коментар #22 от "Антрополог":

    Един наркоманизиран джендар се пише антрополог ! Ай сик тир бе гей соросоиден. Погледни си разцепения от бежанците задник , че като ходиш се испускаш в гащите си...
  • 26 Ебтер

    64 11 Отговор
    Кой каквото нека си бръщевели-Русия е велика славянска страна и тя винаги ще дава съответен отговор/ответ/ на всички агресори най-вече на Сащ!!! Масоните които се правят на е...й, а са си същите хазари, които са гонили прабългарите и печатат някакви зелени хартишки-искат да завладеят света, но им пречат от Русия...,Китай и Иран!Та тези държави ако може да не съществуват ще е най-добре за горгите болни мозъци от ФЕБ! Но уви...те съществуват, а в скоро време няма да съществува сащ....и и.....л!Да сме живи и здрави и ще видим много чудосий, които ще се случат!Едно от тях е появата на ...Мехди, когото в началото никой няма да познае-дори ще го изкарат че е някакъв луд! Но впоследствие ще се окаже, че ни е спасил от фалша и заблудата! След него светът ще бъде съвсем друг!
  • 27 Бойко

    4 4 Отговор
    Публикувано във факти.бг:
  • 28 Бойко

    45 7 Отговор
    Крим е новият непотопяем самолетоносач на Москва
  • 29 Гост

    15 3 Отговор

    До коментар #21 от "Животновъд":

    Сбъркал си содомията си с животновъдство !
  • 30 Аз знам

    54 3 Отговор

    До коментар #17 от "Stefko88":

    Стефко какви чужди инвестиции има в БГ че не се сещам СИМВОЛИЧНО в сравнение с другите държави ” втора” ръка в ЕС

    Коментиран от #40

  • 31 ХХХ

    24 5 Отговор

    До коментар #21 от "Животновъд":

    Само дребни миши душици ,като останат без аргументи ,започват да се заяждат.
  • 32 Дамяни Курестия

    59 11 Отговор
    Аа Аляска също е руска , американски педали.
  • 33 Животновъд

    13 61 Отговор
    Много руски гниди побеснават от злоба, когато стане въпрос за Крим. Ще внеса предложение в Министерството на здравеопазването да ги ваксинират превантивно за бяс.
  • 34 681 БЪЛГАРИЯ

    23 23 Отговор
    КРИМ Е БЪЛГАРСКИ !!! ТАМ Е СТАРА ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ ! РУСИЯ НЕ Е СЪЩЕСТВУВАЛА КАТО ДЪРЖАВА ТОГАВА ! ЗА ТИЯ КЪДЕТО НЕ ЗНАЯТ ИСТОРИЯ , РУСИЯ Е ОСНОВАНА 882 ГОДИНА КРАЯ НА 9 НАЧАЛОТО НА 10 ВЕК ! УШАНКИИИ УЧЕТЕ ,УЧЕТЕ ПРЕДИ ДА ДРАСКАТЕ ТУКА !

    Коментиран от #37, #89

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 alvin

    50 7 Отговор
    Притесняват се Хамериканците, да не би, след като си върнаха Крим, да решат руснаците да си върнат и Аляска...
  • 37 alvin

    55 4 Отговор

    До коментар #34 от "681 БЪЛГАРИЯ":

    а, за САЩ ще кажеш ли нещо? Кога са основани и т.н. Да вземат да си върнат земята на индианците и да си се прибират кой от къде е ...Англия, Испания, Ирландия и т.н. или само Русия ти вади очите ?
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Вей Хайвей

    49 6 Отговор
    А Тексас е на Мексико ! Когато САЩ върне Тексас тогава и Русия ще върне Крим!
  • 40 Stefko88

    8 28 Отговор

    До коментар #30 от "Аз знам":

    Ми ето жив пример , миналата седмица монтирах филтър на Бош произведен в България вярно виждал съм и Бош правен в ЮАР, Турция, Русия (свещи), Полша също със сигурност има и други държави. Поръчката и производството на тази продукция не е ли инвестиция? Това е най- пресен пример , в който аз държа нещо с чуждо лого произведено тук , за мен това означава, че някой вижда смисъл да си налива парите тук.

    Коментиран от #47

  • 41 КККККК

    27 4 Отговор

    До коментар #12 от "наблюдател":

    Това че знаеш от какви ай пи адреси пише означава ли,че работиш на заплата във Факти.бг.Мдаа от доста време имам подозрения за някои от пишещите тук.
    И тук става интересното.....
    След като сте толкова активни под някои теми кой ви плаща за това...кои поръчки изпълнявате ?Особено на тема Русия направо е смешно с каква плам коментирате...няма статия без ваш коментар.
    И до питам с какво се отличавате от хората които обвинявате????Отговора е НИЩО ?

    Коментиран от #59

  • 42 Аляска

    27 6 Отговор
    Върнете Аляска на Русия тогава !!

    Коментиран от #46

  • 43 обаче

    26 10 Отговор
    "Кримските граждани бяха принудени да гласуват под контрола на тежковъоръжени руски войници".........обаче не казват, че над 75% от тези кримски граждани са чисти руснаци.
    Като гледам вече и в България няма 70% българи....но пак се имаме за такива

    Коментиран от #95

  • 44 USA

    31 8 Отговор
    нищо не могат да се ядосват!могат само на воля да скимтят!руския президент Путин им го каза и на тяхната украинска марионетка съвсем ясно- Крим ще остане руски!добре ще е и нашите управляващи да са го чули добре!!
  • 45 Шляхтиц

    27 9 Отговор
    Не само Крим, Украйна, Беларус, Молдова, половина Полша, половина Финландия, цял Казахстан, цяла Аляска и т.н. и т.н. са Р У С К И. На години съм вече и много съжалявам, че няма да съм жив да ги видя пак във ВЕЛИКАТА РУСИЯ. Светът се изпълни с джендъри, които могат само да ядат и да с.........ат. За това по мое скромно мнение е виновна преди всичко медицината. От някакво недоносено, дефектно същество, за да няма смъртност, медицината прави човек в кавички на трета степен. От това същество в следствие се появава днешния невъзможен свят.

    Коментиран от #48, #79

  • 46 Наблюдател

    11 26 Отговор

    До коментар #42 от "Аляска":

    На какво основание да се върне Аляска на Русия, умнико? Вземи прочети, поне в Уикито, какво пише за Аляска, пък тогава пиши глупости. И ти и другите, дето се правите на големи разбирачи.

    Коментиран от #58

  • 47 Бай хой

    30 6 Отговор

    До коментар #40 от "Stefko88":

    А не ти ли стига на пипето че този някой изнася печалбите. Добавената стойност от труда на Българите.
    Използват Българите като евтина работна ръка, което в муналото се е наричало робство.

    Коментиран от #52

  • 48 Китаец

    15 11 Отговор

    До коментар #45 от "Шляхтиц":

    Далечния Изток е китайски. И вече го китаизираме! Слава на ККП! Слава на Си Дзинпин! Слава на Китай!
  • 49 Прометей

    22 9 Отговор
    Публикувано във факти.бг: „Преди четири години Русия проведе нелегитимен и изфабрикуван „референдум“ в Украйна. Кримските граждани бяха принудени да гласуват под контрола на тежковъоръжени руски войници“, се казва в позицията на американското външно ведомство.

    Коментиран от #74

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Прометей

    27 8 Отговор
    Да не забравя.......Путин ми се обади и ми каза....
    Браточка........преместих ГО в другия крачол...
    Скоро вика ми се отваря едно посещение до.....Киев....Варшава....Берлин.........и ТАК ДАЛЕЕЕ....
  • 52 Stefko88

    5 20 Отговор

    До коментар #47 от "Бай хой":

    Е тогава да си седиме в къщи и да чакаме да дойде някой да ни нахрани освен? Или както каза разбойко да си садиме картофи и какво дойде.... Ми нали тоя някой влага пари част от които отиват при семейството ти. Ако не правиш (филтри в случая) нема хлеб .с две думи. Няма ли работа няма кинти. И за мен и за теб. И за тези дето ремонтират хладилници щото хората няма да ги включват. А ако направиш няколко филтъра повече ще получиш повече, само че може и друг да се излъже да прави чистачки или някакви копчета да речем , поето осигурява данъци и работа за нас . Ще имаш за кола и бензин , ще идваш по-често да я правиш и аз ще работя повече. И ще е добре защото около нас нещата ще се "случват" и в хладилния завод може да ти произведат нов по-голям хладилник защото ще има с какво да се пълни. А ако му кажеш на ония с пипето : ееее чичак я си е$и капците ве аре заождай си! Ще отиде в Турция например и ние като много големи тарикати ще лющиме семки със събрани анцузи и ще чакаме джанките да си свариме ракия...и почват проблемите в къщи , все някой ще ни е виновен (щот сме големи играчи) , алкохолизма , озлоблението......и сещас се на кого ще заприличаме.
  • 53 Хайдутин

    34 12 Отговор

    До коментар #17 от "Stefko88":

    Ей духач кой ни съсипа икономиката и енергетиката и земеделието мършо гадна?

    Коментиран от #54

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Насо

    24 3 Отговор

    До коментар #17 от "Stefko88":

    Стефко,много си се загрижил за добруването на руските хора, но защо не напишеш нещо и за българите? Русия е по-напред от България,с по-добри показатели в класацията на ООН,на ЦРУ и на Световната банка (и в трите таблици) за БВП на глава от населението,а също и в Докладът за индекс на човешкото развитие (което показва колко е уреден изобщо живота в една държава),такъв доклад излиза всяка година от ООН ,и всеки може да го погледне,пише се така: Human development index report . Разгледай го и пак помисли,тях или нас трябва да ожалваш!

    Коментиран от #57

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Stefko88

    6 21 Отговор

    До коментар #55 от "Насо":

    Това с бвп-то далеч не е така и сам го знаеш. Имам работа и обяда свърши нямам възможност да навлизам в спор, но си запазвам правото за друг път. Що се отнася до нас българите. Зле живеят неспособните и мързеливите. Вярно има и хора към които съдбата се е отнесла зле. Но огледай се и прецени. Въпреки , че и ние сме в кочина , пари се изкарват при находчивост и упоритост и с труд. Това че работиш много и получаваш малко означава ,че или не си си на мястото или не знаеш с какво да се захване или си намираш оправдания да не го правиш.
  • 58 Kcaniba

    23 5 Отговор

    До коментар #46 от "Наблюдател":

    ако Крим е Usраина, която си е мнимум половината е Русия, то и Аляска да се върне на Русия!!
  • 59 Зарю

    21 4 Отговор

    До коментар #41 от "КККККК":

    И нещо друго, и този същия най-вероятно се досеща, че при един евентуален военен конфликт с Русия, тук сме на мушка, заради ей такива продажни копел.нца като него. За едни пари си продадахте рода, нацията и децата. Егоисти смачкани..
  • 60 патриотъ

    24 6 Отговор
    Крим винаги е бил руски,баста!
    Америка да върне територията на индианците и да се измитат от там!Калифорния и Тексас са заграбени от Мексико,Аляска е заграбена и трябва да се върне на Русия,къде е тогава честната Америка!?

    Коментиран от #61

  • 61 русия е джудже

    6 19 Отговор

    До коментар #60 от "патриотъ":

    Изписал си абсолютно глупости и единственото нещо което се разбра от тях е ,че акъла ти стига колкото да си вържеш обувките.

    Коментиран от #62

  • 62 Kcaniba

    21 5 Отговор

    До коментар #61 от "русия е джудже":

    жидомасонските колонизатори да върнат земите на коренните жители на Американският континент - чироки, сиукси, команчи, шайени, апачи и т.н.!!!!
  • 63 Текст с да бъде

    15 2 Отговор

    До коментар #2 от "Ами да":

    Върнат на Мексика! Гибралтар - на Испания!
    Да продължавам ли още?
  • 64 Славейко

    21 6 Отговор
    Нам Русия е надежда,
    руский цар е наший спас -
    никой друг не ни поглежда,
    не помисля зарад нас.
    Немци, френци, англичани
    наши са враждебници,
    дружни с нашите тирани,
    с нашите изедници.
    Спекуланти са омразни -
    интерес им покажи,
    че да виж дела проказни
    и чифутски в тях лъжи.
  • 65 Димитър Кънев

    19 6 Отговор
    Крим винаги е бил руска територия.А САЩ са започвали всички съвременни войни,у че защитавали демокрацията,етажнатадемокрация.Да си оправят тяхната къща.Не се ли избиха сами,колко деца бяха гръмнати,а те все акъл дават.

    Коментиран от #83

  • 66 шруум гъбков

    17 3 Отговор
    хахахахха те краварите верно, че разбраха от новините, че Крим беше анексиран, ама чак пък толкова да отказват да приемат реалностите
  • 67 Факти

    16 4 Отговор
    Те американците да не гледат към Крим,за да не останат без Аляска тя и без туи со е Руска територия.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Грую

    9 4 Отговор
    Аляска е Русия! Американците са извадили от там много повече злато от колкото са платили - само 7,2 милиона долара през 1867г. (сега някакви си никакви 1,67 милиарда долара) Така че хайде вън от Аляска и веднага ресто обратно на Русия! Ааааааааа ма ха!

    Коментиран от #78, #82

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 селянин

    10 2 Отговор
    Обещаха на Путин че моста ще е готов до началото на световното по футбол.И,,Севастополци,,кефеят..изкупиха билетите за мачовете в близките градове,Сочи и Ростов..
  • 72 селянин

    18 3 Отговор
    САЩ,коя Украйна подкрепят..тази която е в Европа или тази която е подарена от Россия..на 18.03.Крим ще танцува,,Севастополски валс,,а Потрошенко и Тръмп ще пият по една студена вода..
  • 73 Лавров

    6 11 Отговор

    До коментар #3 от "реалист":

    Кой свят ще престане да същесъвува бе , болно рисофилистиче, Русия я е нямало когато е имало България. Само лизачите на руски ... могат да поставят чужда страна пред своята Родина.

    Коментиран от #75

  • 74 Защото

    10 0 Отговор

    До коментар #49 от "Прометей":

    Те ,САЩ драскачите са били там със задачата да манипулират и понеже не успяват, лъжат без угледно. От референдумът има десетки документални записи!
  • 75 реалист

    3 1 Отговор

    До коментар #73 от "Лавров":

    Със сериозни предположения и съмнения съм за твоя мисловен и умствен капацитет
  • 76 Защото

    6 1 Отговор

    До коментар #12 от "наблюдател":

    Пич, ако Путин избира президента на САЩ, това щях да съм Аз!
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Гост

    0 1 Отговор

    До коментар #69 от "Грую":

    Ти луд ли си
  • 79 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #45 от "Шляхтиц":

    Няма и да стане хихи
  • 80 Maktub

    8 2 Отговор

    До коментар #8 от "Наблюдател":

    Мечтии! Краварските платени подлоги сте толкова жалки в безсилието и злобата си...
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Голям прос

    11 2 Отговор

    До коментар #3 от "реалист":

    Крим е руски. Краварчетата си мечтаят да сложат ръка на руските бази там. А не ми пука ако продажната Украйна се разпадне.
  • 85 #112

    11 1 Отговор

    До коментар #7 от "Кcaniba":

    Там къде са минали американците са създавали само смърт на невинни люде? Цяла америка е създадена след като избиват и утравят местното население което е било затворено в резервати, след като са им отнети плодородните земи? Така са избити истинските Американци? А тия сегашни боклуци къде минат само смърт сеят? Всичко е за завладяване, заграбване и финансови интереси? За кои се мислят тия че дори и голяма част от народа им ги неще? И, да кажа на тия специалистите дето само си чешат езиците да земат да се почешат с по една ракия, ма на по блага приказка, че след некой друг ден нема да имат време вече ка са се забързали? И, да ви кажа: Че не значи че съм русофил щом съм против американците? Но, уважавам руснаците и страната им както и малкото останалибистински Американци? Но най вече уважавам мирът, спокойствието и разумните приказки? Имам чуството че некой ще се пръснат от псуванье и надуванье кой е по-по-най???
  • 86 Николай

    4 2 Отговор
    А вие връщайте Аляска!!!!!!!!
  • 87 Бобчо

    7 2 Отговор
    Коя беше тази държава УКРАЙНА. А, да. Руската Македония. Държава на 100години с древна история. Само че националния им Герои Тараз Булба е флизал в бой с думите,, за виликата Рус '' Крим е Руски и винаги ще бъде Руски.
  • 88 руски

    6 2 Отговор

    До коментар #3 от "реалист":

    Най точния коментар.Утре и за нашето освобождение могат да напишат същото-"БЪЛГАРИЯ Е ЗАСТАВЕНА ОТ РУСИЯ,ВЪПРЕКИ НЕЖЕЛАНИЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД,ДА ОТХВЪРЛИ ОСМАНСКОТО ИГО."И при тази дебилизаация на българските политици-слуги,може и да влезе в учебниците по история.
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Надървен

    7 1 Отговор
    А Америка е на индианците.Санкции за САЩ.Ердоган е прав-щатите нямат граници с всички страни за да се бъркат навсякъде.Време е американците да разберат,че не могат да налагат тяхната " демокрация " със силата на оръжието.
  • 91 Айде да видим

    3 1 Отговор
    Дреме му на Шутин на ... какво мислят и какво правят Американците.
  • 92 Рефлекс

    5 1 Отговор
    Когато крим е бил руски.в америка е имало само индианци
  • 93 гамена

    4 1 Отговор
    Американците са мръсни гейчета и гадна отрова
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.