Last news in Fakti

16 Март, 2018 17:24 2 797 4

Българи арестувани в Австралия заради метамфетамин

  • българи-
  • арест-
  • австралия

Намерен е наркотик за $ 51 млн.

Шестима души, включително трима български граждани, са арестувани за притежание на метамфетамин при 3 отделни акции в Западна Австралия. Общото задържано количество метамфетамин е 51,5 кг на стойност 51 млн. долара, пише изданието PerthNow.

Полицаи сканирали багажа на 33-годишен мъж от Сидни на летището в Пърт в понеделник и открили 20 кг от наркотика. Други 31 кг пък са били заловени същия ден на летището в Пилбара.

Полицията открила и 0,5 кг от веществото в жилище в Армадейл. Трима българи са били арестувани на летището в Пилбара - 42-годишна жена и двама мъже на 47 и 39 години. Повдигнато им е обвинение за внос на търговско количество на вещество, подлежащо на граничен контрол.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 kuukuu

    2 1 Отговор
    БРАТОВЧЕДИ на Гълъбин Боевски !

    Коментиран от #3

  • 2 Да не са от материала тйез

    2 0 Отговор
    В Австралия са толкова строги проверките че само идиот би опитал да прекара 20кг хапчета, да не са внуци на онеа говеда дет след 44г станаха управници ?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: