Last news in Fakti

17 Март, 2018 14:14 1 388 1

Самолет се разби във Филипините

  • самолет-
  • катастрофа-
  • филипините-
  • жертви-
  • деца

Сред загиналите има три деца

Самолет се разби във Филипините - 1
Снимка: БТА/ AP

Десет души, включително три деца, загинаха, когато малък двумоторен самолет се разби в къща в северната част на Филипините, съобщиха филипинските власти, цитирани от ДПА.

Самолетът "Пайпър 23 Апачи" тъкмо бил излетял от летище в град Пларидел, провинция Булакан, когато започнал да губи скорост и височина, заяви говорител на филипинската агенция за въздухоплаване. Машината летяла за северния филипински град Лаоаг с четирима пасажери и един пилот. Всички са загинали. Трябвало да има и втори пилот, но той уведомил, че няма да може да се яви за полета.

Самолетът се разбил в къща в близко село и избухнал в пламъци. Пет души са загинали на земята, най-вероятно от едно семейство. Къщата е била напълно изпепелена.

Все още не е ясна причината за катастрофата. Спрени са всички полети на компанията собственик на самолета. Властите водят разследване за самолетната катастрофа.

Самолет се разби във Филипините
Снимка: БТА/ AP


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Куку

    1 0 Отговор
    Тези руснаци нямат спирачка!