Last news in Fakti

18 Март, 2018 21:43 2 976 9

Франция води политика на двойни стандарти

  • русия-
  • избори-
  • президент
Франция води политика на двойни стандарти - 1
Снимка: АР/БТА

Непризнаването на проведените днес избори за президент на Русия в Крим от страна на Франция е проява на двойни стандарти, заяви председателят на избирателната комисия в Крим Михаил Малъшев. На 18 март тази година за пръв път жителите на Крим и Севастопол имаха право да участват в избора на руски президент.

За нарушения по време на изборите следяха специално акредитирани наблюдатели, включително и международни от Франция, Норвегия, Финландия, Дания, Великобритания, Испания, Италия, Германия, Израел, Швеция, Украйна и Кипър. Общият им брой е бил 3600 души.

„Най-важното е изборите да бъдат признати на територията на нашата държава и Крим като субект на Руската Федерация. Затова реакцията на Франция и ако последва такава на други държави – за нас ще е чисто оценъчен момент. За Крим тяхната оценка няма фундаментално значение”, добави Малъшев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 tost

    35 10 Отговор
    Ай стига бе,общия брой на наблюдаващите са повече от населението на Крим.

    Коментиран от #2

  • 2 КРИМ

    21 1 Отговор

    До коментар #1 от "tost":

    Не баш толкова :-)
    Населението на Крим е 2 милиона души (сред които 13% кримски татари).
  • 3 Робот

    41 6 Отговор
    И какво следва от това непризнаване??? Едно джендърско НИЩО!

    Коментиран от #9

  • 4 onq s konq

    17 12 Отговор
    Както е тръгнало тия укри ще забранят и на българските турци в Украйна да гласуват
  • 5 Кака Гинка

    41 2 Отговор
    Двойният стандарт е в основата на целият ЕС - не знам как някои хора у нас още не го виждат,или просто не им изнася да го видят...
  • 6 Барчо

    27 3 Отговор
    Президента Путин в едно от скорошните интервюта при въпрос дали има някакъв вариант Крим да бъде върнат в състава на Украйна заяви, че това никога и по никакъв начин няма да стане по много рязък начин. Дори нарече журналиста луд за този въпрос. Със сигурност и това е повлияло на избирателите в Крим, които са се чудили за кой да гласуват друг. Там 92% са гласували за Путин. Дали не са доволни???? Някои разправяха, че падала популярността му, а максималната беше 77%. За сега за него са гласували 75.9% и той расте. До края може и да мине 77%. Така че пилетата се броят на есен. Всичко останало е демагогия.
  • 7 Чудомир

    17 4 Отговор
    Бравос на гос.Путин.Това е истински честен и подчтен,стратег и мислещ за своя нарад и земя.Така е;делата гаворят за всеки от нас.Е наслука гос Путин,и се пази от зависниците.Един мисли за свадба;а друг за брадва.
  • 8 ОмBre

    5 15 Отговор
    Избори в сибир. .??? Че той другарият Путин беше избран преди изборите, всеки може да гласува колкото си иска. Нема списъци , няма го и Валката Жимионов.
  • 9 Патриот

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Робот":

    Те да си кажат... мишоците.
    Да знаят какво да мислят местните русофоби, че им е толкова ъкъла.

    А двойните стандарти на ЕС се виждат от космоса.