Last news in Fakti

20 Март, 2018 09:40 9 292 19

На Черния континент има геноцид над бели фермери

  • южна африка-
  • фермери-
  • геноцид-
  • бели-
  • африка-
  • насилие-
  • ангел джамбазки-
  • подписка

Ужасяващи издевателства над бели фермери в Южна Африка

На Черния континент има геноцид над бели фермери - 1
Снимка: Фейсбук

В Южна Африка се извършва геноцид над бели фермери. Това заяви българският евродепутат Ангел Джамбазки. През последните седмици бяха разпространени снимки в социалните мрежи, на които се виждат разкървавени хора на Черния континент.

„Наскоро в Южна Африка бе прието законодателство, проправящо пътя за незабавна конфискация на земите на белите фермери, без каквото и да е било обезщетение. Демократично и либерално, нали?“, написа Джамбазки в социалните мрежи.

„Всъщност не, конфискация без обезщетение, на расов принцип, надминава и най-мракобесния делириум тременс (злите езици твърдят, че и сифилиса има пръст тук) на болшевишките главатари и нашите ткзс-ари. Нито дума по темата, нито тук в България и Европа, нито на раздаването на наградите Оскар, където всички знаем, се изказват най-големите капацитети по защита на човешки права на всички малцинства във Вселената, а и си показват новите пол и рокля. Не върви някак си, все пак насилието е над бели. А всички знаем, че само и единствено белите са расисти и расизмът е само бял“, посочи още той.

В България тръгна и подписка да даде убежище на белите хора от Южна Африка, които са подложени на геноцид в собствената си държава, твърдят организаторите на инициативата от Платформата за десни анализи и политики „Мисъль“ и Младежки консервативен клуб.

„В условията на недопустимо лицемерие и необясним реваншизъм световните канали за масова информация отказват да дадат гласност на случващото се в република Южна Африка, а именно осъществяването на систематична и целенасочена политика за потискане и избиване на населението с бял цвят на кожата“, се казва в подписката.

„Шокиращите данни сочат, че убийствата при атаките срещу белите фермери са 156 на 100 000 души, което надвишава четири пъти усреднената криминална статистика за цялата страна. По изчисления на местни организации вероятността да бъдеш убит, ако си фермер и цвета на кожата ти е бял, е по-голяма, отколкото ако си полицай в африканската република“, посочват от „Мисъль“ и Младежки консервативен клуб.

Междувременно стана ясно, че Питър Дътън, член на австралийския парламент и министър на вътрешните работи, е предложил убежище за фермерите от Южна Африка, които са подложени на насилие и убийства, предаде „Гардиън“. Той иска властите да окажат подкрепа на белите фермери, които според него са преследвани и нападани.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кавала

    12 61 Отговор
    ...какво търсят в Африка ...
  • 2 хайл

    20 39 Отговор
    Това се е реванш за вековете робство и мъчения от страна на белите.И аз съм расист,но и за това си има раси-черните в африка,дръпнаните в азия и т.н.Белите там са чужди...Където са се омешали раси винаги ще има проблеми!
    А иначе черните са станали расисти именно заради нас белите!

    Коментиран от #8

  • 3 Kcaniba

    65 4 Отговор
    бил съм в ЮАР - това е факт!!!
    Да, в миналото са бшри работорговци и са ползвали негриге, индусите и китайците, но е абсолютно същото е било и във САЩ, Канада, Бразилия , всички гендърБритански колонии - Индия , Виетнам, Хонг Конг и т.н.
    Защо ООН и световната общност двулично мълчи за ЮАР!???

    Коментиран от #16

  • 4 гого

    93 1 Отговор
    Да се изтеглят белите и да затворят Африка.
    До 10години местното население ще се върне в каменната ера.
  • 5 Хихихи

    83 0 Отговор
    Лошото е, че и при нас ще стане така, когато циганите станат мнозинство.
  • 6 Робот

    62 6 Отговор
    Джамбазки да се разходи из бг села, да види, какво е геноцид.
  • 7 Чеп

    30 6 Отговор
    Оправихме нашите джагали за ЮАР се загрижихме!
  • 8 Kcaniba

    10 0 Отговор

    До коментар #2 от "хайл":

    заради нас, ма не е точно ;)
    Нигериге и индусите винаги питат България?
    Това е близо до Русия ли??
    - За вас , да!!
    Имте същият език???
    - За вас, да!!
    Тогава подават ръка...
  • 9 Мохамед

    47 5 Отговор
    Коренното насиление от бушмени с азиатски черти е избито от бурите и са били докарани роби от централната част на Африка. Днес робите вече са господари и избиват белите фермери, като първо изнасилват жените и дъщерите им, след което ги разпарят пред очите на мъжете и накрая транжират и мъжете докато са още живи. Над 90% от чернокожите са болни от спин. Те вярват, че ще оздравеят, ако изнасилят бяло дествено момиче... Целият БВП се произвежда от белите бури.
    Съчувствам им на тези хора, но в нашите села е същото и Светът също си мълчи. Бурите и българите сме обречени на ужасна смърт. Те, заради колониализма и робовладелството си, а ние заради търпението си и толерастията на изродите, които ни окупираха- джендерите от Козяк!
  • 10 Waffen SS

    47 4 Отговор
    Ако ни бяхте оставили да си довършим започнатото, сега нямаше да има подобни проблеми с тези низши раси като негри, цигани и т.н.
  • 11 Дедо Гошо

    38 2 Отговор
    Тоз реваншизъм и трепане почна с идването на Мандала на власт.Е тва е криворазбрана демокрация.Ама на "цивилизацията" и дреме, че некви черни трепат бели.Важно е да има войни и да падат кинти.
  • 12 фашиста

    56 0 Отговор
    В тоя ред на мисли чернилките какво търсят в Европа . Защо дирят щастието си в цивилизацията а не си стоят на шибания континент..........значи те искат да се плодят между белите а в същото време не допускат бели на тяхна територия..........За това трябва такъв като Хитлер че да изтребе всички хлебарки и да ги върне в г.за на географията.............
  • 13 кви фермери къв ЮАР

    20 12 Отговор
    Джамбазки вместо да се занимава с търсене на вещици, да си вдигне задника от ЕП и да се разходи из българските села, да види какви издевателства има над бедните стари хора.
    Чии интереси защитава тоя "патриот", тези на южноафриканските фермери или на българския народ?
    Боли ме швепса Джамбазки за фермерите в ЮАР!
    Поредното доказателство, какви хора имаме в ЕП и как се грижат за България! Тотално безхаберие и имитация на заетост, гранирано с непрофесионализъм и некадърност до краен предел.

    Коментиран от #15

  • 14 Дани

    24 0 Отговор
    Това е много сериозно. Аз съм за незабавни рестрикции към ЮАР !
  • 15 гост

    7 4 Отговор

    До коментар #13 от "кви фермери къв ЮАР":

    много правилно.
  • 16 Бяла раса

    3 19 Отговор

    До коментар #3 от "Kcaniba":

    Защото в Африка черните са на собствена земя.

    Коментиран от #19

  • 17 BOUERka

    12 1 Отговор
    избиването е че наистина искат да ги прогонят фермерите от земите си, защото след като се надрусат яко, почват да им идват идеи че са бесмъртни господари на земята под тях, а никога не са хващали мотика или карали трактор, освен бели линии и черни салами.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Тъмно зелена раса

    7 0 Отговор

    До коментар #16 от "Бяла раса":

    И чий го дирят в Европа тъмно зелените ?!?