22 Март, 2018 10:16 3 796 19

Когато американците подушат петрол...

  • петрол-
  • сащ-
  • масло-
  • oil-
  • нефт-
  • армия-
  • забавно-
  • снимки-
  • социални мрежи

В търсене на нефт американската армия е готова на всичко

Когато американците подушат петрол... - 1
Снимки: Социални мрежи

През последните дни в социалните мрежи стана популярен нов тренд подигравки към американците – а именно афинитетът им към страни, които имат богати запаси на петрол.

В преследване на геополитическите си амбиции американските въоръжени сили щурмуват страни, в които имат интерес да установят трайно присъствие. Това обяснява и намесата им в Близкия изток и други горещи точки на света.

В социалните мрежи потребителите гледат през призмата на хумора действията на американската армия, когато види думата „oil“. Освен за петрол, тя означава и масло, което обяснява и офанзивата им срещу рибеното масло (на снимките долу).

Маслените бои на Винсент ван Гог също предизвикват интереса на американската армия, защото съдържат „oil“ в себе си. Вижте забавните колажи:

Когато американците подушат петрол...

Когато американците подушат петрол...

Когато американците подушат петрол...

Когато американците подушат петрол...

Когато американците подушат петрол...

Когато американците подушат петрол...

Когато американците подушат петрол...


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Готин ама не съвсем

    96 8 Отговор
    Яко, но и вярно!
  • 2 Kcaniba

    85 12 Отговор
    Истината - голата истина!!
    империята на злото - фащ!

    Коментиран от #5

  • 3 тъжно соросче

    58 7 Отговор
    Е ся га не се оплача на чичко Шорош...
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Гост

    13 56 Отговор

    До коментар #2 от "Kcaniba":

    Не ФАЩ а РАЩ е империята на злото , избила милиони от собствените си хора , това никъде другаде го няма

    Коментиран от #7, #9

  • 6 Истерик

    51 5 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    какво имат господарите ти, изгонени от Европа и България за кражби, проституция и убийства преди 150 години!??
    Жидомасоните от фащ унищожават Европа и България!!
    Жидовасонските нпо-та унищожават книжовността, грамотността и самолюбието на българите , вбивайки им в съзнанието пространственни , космополитни безмислени понятия да себеси и околният свят.
    Ти си типичният зомбиран гендер - един от многото примери.
  • 7 Kcaniba

    23 10 Отговор

    До коментар #5 от "Гост":

    болшевиците, избиващи милиони сравяни и руси в унищожената от тях Руска империя са жидомасони, същите, които днес са на власт във фащ - империята на злото, и Световната банка - Ротшилд. Прочети за неговият род, има всичко в нета.
    Жертва си на незнанието. Необразованността е също е едно от глобалните им оръжия. Ти си един бездушен гой за тях, но още повече ще те надъхват и презират, защото си подобен на отровеният от тях поредният предател - предател

    Коментиран от #8

  • 8 Гост

    3 33 Отговор

    До коментар #7 от "Kcaniba":

    Защо не отидеш да живееш в чистата и святата за тебе майка Русия? Защо всички хора които излизат по чужди страни утихват в така мразения от теб (джендърски ) запад? Защо Руснаците също отиват в този запад и САЩ?? Защо от запада и САЩ не отиват да живеят в тази така прекрасна и велика Русия?

    Коментиран от #10, #11

  • 9 селянин

    43 3 Отговор

    До коментар #5 от "Гост":

    Най дългия холокост поставен в Гинес е на САЩ-500 годишната война,избити над 100 милиона индианци по най ужасен начин,биологично заразяване с болести,стерилизация на жените и.т.н. геноцид използван от Хитлер с/у еврейте..
  • 10 Kcaniba

    31 3 Отговор

    До коментар #8 от "Гост":

    защо не ходиш да живееш на луната, нали господарите ти са кацнали там!!!
    Там ти е мястото.
    Всички лунатици на луната!!!
  • 11 Бог

    27 3 Отговор

    До коментар #8 от "Гост":

    Много често ти подканяш тези които не са съгласни с европейската политика и тази на сащ да вървят в Русия. Много бих искал да живея в Русия заобиколен от ариици , от колкото на запъд в обкръжението на негри, араби и всякаква зган. Но вижда че на теб би ти било хубаво. Тъй че стягай багажа си и неподканяй нормалните хора

    Коментиран от #12

  • 12 Гост

    5 26 Отговор

    До коментар #11 от "Бог":

    Добре се смешковци ,аз ви питам защо хората отиват на запад ,дори и руснаците? Защо западняците не бягат към Русия,освен онзи актьор Депардийо и те Руснаците се утрепаха да се хвалят с него!Не ми пишете глупости,дайте смислен отговор!

    Коментиран от #13, #14, #15, #17

  • 13 Бог

    26 4 Отговор

    До коментар #12 от "Гост":

    Защото сме бедна държава , без закони пълна анархия.Хората се пръснаха да се оправят кой както и където може. Едни бършат л...на други кръдат и источват кр. карти , дъщерите ни се женят и раждат от негри и араби, синовете ни се лутът ите по света.Изродихме се като нация , и всичко лошо дойде от зап.европа и сащ. Мразя ги
  • 14 РЕАЛНО ми писна от спама тук

    29 3 Отговор

    До коментар #12 от "Гост":

    И това променя ли нещата-че САЩ са терористи и алчни за петрол...--еми не...А хората отиват на Запад,защото там са богати-а защо са богати??? Защото от векове имат колонии и също като САЩ смучат ресурси без пари.Няма нито една развита европейска държава-която да не е имала колонии и да не е експлоатирала робският труд---затова са богати...И до ден днешен има евро държави с колонии в Африка. Та това,че са богати дава ли им правото да избиват милиони само и само да се тъпчат като свине???? Айде замисли се...
  • 15 РЕАЛНО ми писна от спама тук

    27 3 Отговор

    До коментар #12 от "Гост":

    Етто ти днешен пример-Саркози.Взе пари на Кадафи и после реши,че трябва да има донесе демокрацията в Либия.Франция бяха основният инциятор за развалянето на Либия-и то защото Саркози покрива милионите взети от Кадафи.Заради един алчен Саркози разрушиха Либия-избити са стотици хиляди хора а Европа я заляха милиони бежанци от Северна Африка..--още адекватни отговори.Трябва да си сляп или много наивен-та да не ги виждаш тези неща....

    Коментиран от #19

  • 16 Гост

    20 3 Отговор
    Щеше да е смешно, ако не бе тъжно и най-вече - вярно! За жалост, много невинни хора плащат сметката!
  • 17 селянин

    26 3 Отговор

    До коментар #12 от "Гост":

    САЩ и зап.Европа не прощават на симпатизиантите на Путин,погнаха Депардийо за данък,,лукс,,Орнела Мути я,,глобиха,,за вечерята с него,Тръмп го,,изяждат,,за,,ало Вадимир кога ще се видим,,а Юнкер получава критики от ЕС..чворовете лаят,но на,,Миша,,му дреме..
  • 18 Дедо Гошо

    16 1 Отговор
    Колажите са готини.Баш у десетката.
  • 19 Kcaniba

    6 2 Отговор

    До коментар #15 от "РЕАЛНО ми писна от спама тук":

    Публикувано във факти.бг: Трябва да си сляп или много наивен-та да не ги виждаш тези неща....
    Не! Просто е ТРОЛ.