22 Март, 2018 10:43 1 694 4

Тръмп изненадал своите, когато споменал среща с Путин

  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • русия-
  • владимир путин-
  • среща-
  • изненада

Американският президент е непредвидим дори за своите

Тръмп изненадал своите, когато споменал среща с Путин - 1
Снимка: БТА/ AP

Администрацията на американския президент Доналд Тръмп е останала изненадана, когато по време на телефонния разговор с Владимир Путин президентът Доналд Тръмп споменал среща между двамата, съобщи „Вашингтон поуст“, позовавайки се на свои източници.

Американският държавен глава беше подложен на критики, защото по телефона честити победата на Путин на президентските избори в неделя. Руският лидер спечели безапелационно и ще управлява още шест години.

След това стана ясно, че се подготвя и среща между Тръмп и Путин. Съветниците на американския президент обаче останали изненадани, защото не е било планирано да се споменава среща между тях.

На 20 март Тръмп поздрави Путин и подчерта нуждата от развитие на сътрудничеството между Вашингтон и Москва, включително и в борбата срещу тероризма. Двамата президенти обсъдиха и сирийската криза, както и Украйна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пеньо

    4 4 Отговор
    Той е непредвидим за света. Последният скандал с английската фирма за пореден път показва, че рижавия е избран с манипулации. Но по-важното е, че не става за президент.
  • 2 Kcaniba

    6 4 Отговор
    Гендърнята живее в собствин илюзорен свят, където побеждава извънземни, руснаци, китайци, каца на луната, на марс, на слънцето...
    Но лидерът, не може да не признае лидерът, това е вродено от майка природа!! Мечката и тигърът като се срещат на ловната пътека се разминават, а не се сблъскват!!!
  • 3 незнайко

    0 2 Отговор
    Тоя не спря да плещи небивалици. Не може да си сменяш мнението през ден. Какво е направил откакто е президент - НИЩО !!!
  • 4 Aham

    3 0 Отговор
    Ами най-нормалното нещо е да го поздрави. Неговата администрация няма как да го критикува, поредните кьорфишеци и големи заглавия.