Last news in Fakti

22 Март, 2018 12:25 5 696 60

Тереза Мей: Русия е заплаха за всички!

  • сергей скрипал-
  • русия-
  • заплаха-
  • тереза мей-
  • великобритания-
  • ес

Британският премиер ще предупреди ЕС

Тереза Мей: Русия е заплаха за всички! - 1
Снимка: БТА/ AP

Британският министър-председател Тереза Мей ще предупреди европейските лидери, че Русия е заплаха не само за Великобритания, но за целия Европейски съюз, съобщи „Политико“.

На вечеря в Брюксел британският премиер ще посочи, че Кремъл е заплаха за целия блок. Лондон вече наложи дипломатически санкции на Москва след отравянето на бившия руски агент Сергей Скрипал, който продължава да се бори за живота си.

Британските служби обвиниха Русия, че за първи път след края на Втората световна война на британска земя е използвано химическо оръжия, визирайки веществото „Новичок“. То е разработено с бойни цели в бившия Съветски съюз преди десетилетия.

Тереза Мей ще посочи пред европейските лидери в Брюксел, че нападението срещу Скрипал и неговата 33-годишна дъщеря Юлия е „опит за убийство с незаконно химическо оръжие, което Русия притежава“. Тя е убедена, че Москва стои зад покушението.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    112 10 Отговор
    Така е !!!
    За всички продажни англосакси и господарите им -жидомасоните!!!
    Световните терористи треперят от Русия!!!

    Коментиран от #29

  • 2 Наблюдател

    12 126 Отговор
    Путинистан е заплаха за целия цивилизован свят. Хубавото е, че все повече от така наречените западни лидери усещат това и са готови за вземането на решителни мерки за противодействие на руската опасност.

    Коментиран от #59

  • 3 Бог

    109 6 Отговор
    Русия е заплаха за някои , не за всички. Англичаните продължават да настройват света срещу Русия. Търсят си го .

    Коментиран от #48

  • 4 Кълвач

    101 5 Отговор
    Тая баба, каква му се пада на Брюксел, че ще вечеря у тях и ще сплетничи и интригантства! Аре седи си у вас и си кльопай Новичока дето забърка!
  • 5 Руснака

    67 8 Отговор
    Kcaniba, Бог - сложих ви по едно плюсче :)
    Тереза Мей овца
  • 6 Бесен Язовец

    9 40 Отговор
    Симпатична бабичка, с Лавров са лика - прилика ! Що не се вземат, хем света ще миряса, хем ние тук.
  • 7 рейка

    29 4 Отговор
    Колко осезаемо липсват задълбочените анализи на Нещото в този момент!
  • 8 Т рекс

    40 6 Отговор
    Незнам защо обаче тази ми прилича на Цола Драгойчева.Дали си носи хлорна вар с нея?
  • 9 El comandante

    45 3 Отговор
    проЗД по прозд тереза Змей
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Дедо Гошо

    61 3 Отговор
    Некои "дами" като ги фане критическата и замязват на извънземни.Таз наборка требе да я качим на ракета и пратим у длибокия космос с еднопосочен билет.

    Коментиран от #13

  • 12 колко неловко

    52 3 Отговор
    Леко започва да досажда на компанията около масата тази лелка.
    Само с тропане на крака и истерии не става, даже и съюзниците искат барем някакво доказателство, защото тъй е прието между цивилизованите хора. Или поне убедителен мотив. " Руснаците искат да ни дразнят ! ", все пак не е мотив .
    То сороспората посърна тука, какво да кажем за политиците които си залагат авторитета.
  • 13 куку руку ку

    35 2 Отговор

    До коментар #11 от "Дедо Гошо":

    И длиболия космус не я сака и ке я върне, още по-освирепяла...
  • 14 681

    45 5 Отговор
    Тази, какво има да предупреждава европейските лидери? Никой няма нужда от нейните предупреждения. Явно се чувстват самотни и уплашени на този мъглив остров и търсят подкрепа от ЕС, ама ядеееец. Да излизат от ЕС и да се махат не са ни нужни. Правят си тънките сметчици да излязатот ЕС и да не приемат "мигранти", ама реват да останат на търговските пазари на евросъюза. Е другите от ЕС да не са по балами от тези ? Имат се все за нещо повече от останалите е да, ама не отдавна вече не са империя и останалите не са им колонии, които да се съобразяват с тях. Сега се направиха на интересни на Русия и като видяха дебелият търсят подкрепа от ЕС. Да се оправят и да си сърбат попарата, която сами си надробиха. Русия може да мине през тях когато си пожелае и никой не е в състояниеда ги спре ни НАТО ни МАТО.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Borislav Popov

    39 4 Отговор
    Можеш да и нарисуваш вежди - ама мозък не ! Пълни папагали. Надвикват се с Борис Джонсън като две гъски на пазара ! Мислат си че още управляват света ! Айде бягайте на девети коловоз !!!
  • 17 onq s konq

    7 39 Отговор
    Ще обясня на селските бекове с русофилско потекло,че на прав поглед ТОВА ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ НЕ Е НИЩО НОВО И ИЗГЛЕЖДА КАТО ИЗЛИШНО!Е да,ама НЕ!Това "предупреждение" СЕ ВПИСВА В ПРОТОКОЛА НА СБИРКАТА НА ЕВРОЛИДЕРИТЕ и си е АБСОЛЮТНА ТОЧКА С ПРИОРИТЕТ НА РАЗГЛЕЖДАНЕ,вследствие на което се вземат и съответните мерки,имащи ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ХАРАКТЕР ЗА СТРАНИТЕ ЧЛЕНКИ НА ЕС.А мерките са известнии ,,,не са от най-приятните за Русия.А дали Мей е бабичка или тинейджърка-това си е "дъвка" за опростачените на макс русофили и няма нищо общо с ФИНАНСОВИТЕ УДАРИ ПО РУСКАТА ИКОНОМИКА!

    Коментиран от #18, #19, #34, #52

  • 18 рейка

    12 10 Отговор

    До коментар #17 от "onq s konq":

    Знаех си....отново право в 10-ката:)))
  • 19 l bmgn

    29 5 Отговор

    До коментар #17 от "onq s konq":

    Сега нека те светна и аз теб туркофиле, че "на прАв поглед" си тотално неграмотен, а умствения ти капацитет не е на ниво, за да коментираш теми от такова сложно за конския ти мозък естество. Второ на Русия и е през онази работа за "ТОВА ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ" на тая женица вече изпаднала зад борда на ЕС. Трето на Русия отново и е през оная работа и за твоето нищожно мнение. Та с няколко думи на Русия и дреме, както за нейното така и за твоето туркофилско мнение. Гледай си там ръждивия дрегел и не ръси мозък за неща, от които изобщо нищо не вдяваш.

    Коментиран от #21

  • 20 Кака Гинка

    30 6 Отговор
    Оплескаха нещата с това "отравяне" и вместо да млъкнат,продължават да размазват творението си.От смешно, започва да става дразнещо - според тях всички са идиоти.А с поддръжката си към Мей и Джонсън,самите те (и ние) признават това!
  • 21 onq s konq

    3 27 Отговор

    До коментар #19 от "l bmgn":

    Явно ти и хората "от твоята черга" ненавиждате ПРАВИЯ МИ ПОГЛЕД,защото "ВСЕКИ ПОГЛЕД НЕУСПОРЕДЕН С РУСОФИЛСКИЯ Е КРИВ!Все пак независимо от убийствената ти критика относно умствения ми капацитет и неграмотност ще изкажа мнение,че НА РУСИЯ Й Е "ПРЕЗ ОНАЯ РАБОТА" ОТ ЗОР...т.е. НЯМА ИЗБОР,ЗАЩОТО НИКОЙ НЕ Я ПИТА!А дали съм турчин,кюрд или просто бежанец и дали наточеното ми БМВ /дрегела/ си почива в гаража и чака само снежеца да си стопи-...това ПРОСТО НЕ ТЕ ЗАСЯГА.

    Коментиран от #23, #25

  • 22 Бай хой

    28 3 Отговор
    Едната бабичка напълни евро саюза с емигранти а другата ще му е.е майката.Англия излиза от евро съюза и гледа да расклати цяла европа. Тая бабичка ако не е агент на ЦРУ тепа на.
  • 23 Мохамед Али

    22 1 Отговор

    До коментар #21 от "onq s konq":

    Той и ние хората от "неговата черга" ненавиждаме напористи тролове с претенции за "изключително много знания и елитно образование" и в същото време криещи се зад десетки никове в един новинарски форум.Какво по-голямо доказателство за участието на Русия може да има от това ,да предоставят проба от кръвта на пострадалите.Е ДА АМА НЕ!!!! Смешно и неадекватно поведение на властите при всички опити на руснаците да се запознаят със случая.А имат ли право на това след като са "обвиняеми",м? "Правият" ти поглед предизвиква единствено жал.Жал от това,че цялата ви гилдия е на твоето "топ" ниво.
  • 24 Хохи

    18 1 Отговор
    Т. М. ААААПСААААЛЮТЕН РЕПТИИИЛ

    И тая ако е НОРМАЛНО РАЗВИВАВАЩА СЕ
  • 25 l bmgn

    14 3 Отговор

    До коментар #21 от "onq s konq":

    Туркофилче смешно не си дорасло да водиш каквито и да било спорове с мен. Прекалено си ми елементарен, за да ти отделя от своето време. Относно неграмотността ти няма, какво да те убеждавам тъй като същата е явна и видима в постовете ти. Твърдението ти, че Русия има някакъв зор е ПОВЕЧЕ ОТ СМЕШНО, защото ако не беше така от смешните островитяни нямаше да реват с пълно гърло, колко опасна е Русия така, че не знам кой е на зор. Обикновенно е този, който реве и очевидно товане е Русия. Нещо да кажеш? А това, че си фес си личи от космоса и не ми дреме за теб. А дрегела ти още по-малко ме интересува, че не можеш да го ползваш през зимата то и през останалото време толко можеш да го ползваш. Умните хора към, които ти определено неможеш да се причислиш си купуват автомобили и ги карат през всички сезони,но ти нали си голям разбирач през зимата зънзъркаш по спирките докато останалите си ги карат. Кой е по на далавера,а?
  • 26 Дончо

    22 2 Отговор
    Може да е заплаха за вас недосегаемите , господарите и полицаите на света , показва ви че сте до тука с ограбването , убийствата и разрушаването на цели държави понеже не искат вашата псевдо демокрация ! Аз не съм русофил или въобще някакъв фил но , съм за справедливостта , нас какво може да ни направи Путьо , да ни вземе златото , то вече е взето от нашите съюзници от нато , да ни накара да приемаме педерастията за нормално , та ние смея приели вече , какво друго да ни направи Путьо ние всичко най лошо си го имаме вече , чудя се някой българи дето пищят срещу блядовете от какво лошо повече може да ни направят и ни се случи на нас в България , може би ще ни намалят заплатите , ще наказват строго убийствата на нашите майки и бащи от ромчетата безнаказани , ще ни построят атомни централи и газопроводи ли , кое толкова плаши нас българите от Путьо и Русия немогат да го обяснят , всеки мрази някого ок и какво ние спечелихме за нас и децата ни , Нищо , пак сме слуги и тоалетна хартия на нашите господари сега от запад и бедни , злобни , болни , това сме се превърнали

    Коментиран от #40

  • 27 Съюза

    17 3 Отговор
    Малоумни англичани жалки остатъци от британската империя,търсят си го!
  • 28 Коко

    18 2 Отговор
    Дааааа заплаха е че не ви разрешава да я обърнете с краката нагоре както направихте с близкия изток и след като ви стана ясно че неможете да се докопате до богатства полезни изкопаеми сега била заплаха вие се благодарете че още си стоите на нещастния си остров и не ви е разписала билета кам дъното на океана такава тъпа ръководителка не бях виждал
  • 29 Guest

    5 13 Отговор

    До коментар #1 от "Kcaniba":

    В Сибир ти е мястото,не в европейска България.

    Коментиран от #31, #54

  • 30 Гост

    13 1 Отговор
    Хахаха
    пищят с цяло гърло. Да се влошават отношенията ЕС-РУСИЯ и те с хамериканите да дават тон за развитие. Хахаха
    Тея,ги мислят франките (Фр/Гер) за овчари ми се струва. А то е точно обратното. За съжаление от възпитание и доблест няма да ги изиграят и пратят в девета глуха.
  • 31 Любчо

    9 3 Отговор

    До коментар #29 от "Guest":

    Ганьо бе ти в Сибир е супер бе Ганьо , чист въздух и природа , спокойствие и здрава храна ама че лошо му пожела хахахаха ама неграмотността води до това да си паляк

    Коментиран от #32, #33, #37

  • 32 Симеон

    7 0 Отговор

    До коментар #31 от "Любчо":

    Така е там хората бягат да се лекуват и наистина оздравяват и раково болни най вече
  • 33 Гост

    2 0 Отговор

    До коментар #31 от "Любчо":

    Ем да. Той и Каральов е бил на почивка там :)). Ма като е видел бай сталин,че друг нема си го е върнал обратно в Москва
    Хахаха
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 ЗайоБайо

    10 2 Отговор
    Брексита явно се е закучил, щото баскервилските кучета мноо яко вият.....
  • 37 Guest

    3 11 Отговор

    До коментар #31 от "Любчо":

    Е ми ходи там като е много хубаво бе защо стоиш в България и я мърсиш с присъствието си, руски изтърсак . Навремето майките ви бягаха през глави към България защото живота там е прекрасен.

    Коментиран от #53

  • 38 Стоян

    9 3 Отговор
    Ама до кога ще ни занимавате с тоя ТР Авестит Меин.Тояа за човек ли го броите.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 boticha

    10 3 Отговор
    Щом враговете ни се нервят, значи се движим в правилната посока - руска максима
  • 42 Евгени Минчев

    2 1 Отговор

    До коментар #40 от "ЗайоБайо":

    Напротив, той самия е такъв.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Ради

    12 2 Отговор

    До коментар #43 от "Гост":

    Русия ще затрие враговете на православната църква.А българите и сатаната ще припознаем та камоли католизма,само и само да приживявяме като мишоци.Няма друга толко жалка нация.
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Кукувци

    9 2 Отговор

    До коментар #3 от "Бог":

    Не света, а слабата част на света. И духом и мозгом.
    Вече всичко е толкова очевидно, как лъжат и манипулират хората, че само незрелия мозък може да се хвани на англосаксонските лъжи.
  • 49 Зрител

    10 2 Отговор
    Господи, моля те прибери си версиите ! Тези съвсем изкукаха! Рибата се вмерисва от към главата ! Много мирише вече! Егати наглите ингилизи!
  • 50 българинъ

    16 2 Отговор
    Великобритания е пиратска държава,която от самото си създаване живее от грабежи и разбойничество.Който не знае,може да прочете историята.Винаги са живели за сметка на колониите,защото не са способни на нищо друго.Лъжата и измамата при тях са нещо нормално.Кръвосмешението при тях се смята за нещо естествено.Бяха си създали някакъв имидж на благополучна страна и другите ги уважаваха.Но това остана в миналото,защото те не се съобразиха,че във века на интернета нещата не са както в пиратско време и хората не са толкова прости,както си мислят.И последната изцепка с отравянето на предателя Скрипал,те се омотаха като пате в кълчища и се разбра какви са идиоти.Загубиха и малкото човешко,което беше останало в тях от времето на Конан Дойл и Агата Кристи.Едва ли някой повече ще им повярва!И колкото повече приказват,толкова повече потъват в лъжите си!
  • 51 манаф

    15 2 Отговор
    Имах добро мнение за британците по-рано.Имаха образ на джентълмени,умни и сериозни хора с утвърдени традиции и нрави,аристократи!А какво се оказа?Пълен дебилизъм,липса на каквато и да е логика и ум!Да бяха излъгали някак по тарикатски,да им кажеш евала.А те се вкараха толкова тъпи автоголове,че целия свят разбра какви маразматици и лъжци са.И жалкото е,че цялата гнила Европа взе да им приглася и да ги поддържа,в стремежа си да обвини Русия.
  • 52 Свалиха рапторче

    8 2 Отговор

    До коментар #17 от "onq s konq":

    Разбираш от икономика ей страшен си:))))
    Какво дириш в този форум?;)Изява?Налагане на тъпо мнение?Мисля че ако те вземат на запад ще си сензация, като овцата Доли
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Иван

    5 1 Отговор
    Русия ще ви срине тя не иска последствия,тя не е агресор, ще видите .Не я подценявайте тя е голяма военна сила.Не си играйте с огъня.
  • 57 Люба Микова

    6 0 Отговор
    Трябваше да се предоставят безпорни доказателства,че Русия е направила това! Няма такива обаче!!А и ако беше Русия,щеше да бъде направено интилигентно,така,че да няма шанс за този Скрипал и дъщеричката му/която за нещастие е била на неточното място и време/.Русия е велика сила,за какво й е такава кокошкарска работа!? Просто нелепи обвинения отправени от страхливци!
  • 58 Боре

    3 0 Отговор
    Тая само като и видиш физиономията и изражението и повече пояснения не ти трябват!!!
  • 59 Реалист

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Наблюдател":

    Какъв “Наблюдател” си , като главата ти е в пясъка , като на щраус. Англичаните са докарали толкова смърт и беди на човечеството колкото Сталин и хитлер взети заедно неса

    Коментиран от #60

  • 60 Българин

    0 1 Отговор

    До коментар #59 от "Реалист":

    Сега руската кочина, начело с психопата Путин е заплаха за човешката цивилизация, бе путиноид, не ми разправяй кой какъв е бил.
Новини по държави: