23 Март, 2018 14:17 3 900 28

Путин обеща благоденствие на руснаците

  • владимир путин-
  • русия-
  • избори-
  • жизнен стандарт-
  • ксения собчак

Владимир Владимирович заяви, че новият му президентски мандат ще е насочен към подобряване на жизненото равнище

Путин обеща благоденствие на руснаците - 1
Снимки: БТА/АР

Централната избирателна комисия на Русия официално обяви резултатите от президентските избори на 18 март и потвърди преизбирането на президента Владимир Путин, съобщи ТАСС.

В телевизионно обръщение той обеща на руснаците да насочи усилията си за повишаване на жизненото равнище.

Путин печели четвъртия си мандат с резултат от 76,69 на сто от гласувалите. На второ място с 11,77% е кандидатът на Комунистическата партия на Руската федерация Павел Грудинин, трети е Владимир Жириновски от Либералнодемократическата партия на Русия, за когото са гласували 5,65 процента.

Следват Ксения Собчак (партия "Гражданска инициатива" с 1,68 на сто, Григорий Явлински ("Яблоко") с 1,05 на сто, омбудсманът Борис Титов (кандидат на Партия на растежа) с 0,76 на сто, Максим Сурайкин (Комунисти на Русия) с 0,68 процента и Сергей Бабурин (Руски общонароден съюз) с 0,65 на сто.

Путин обеща благоденствие на руснаците

Путин благодари на руснаците, че са го преизбрали и обеща да укрепи икономическия растеж и да решава социалните им проблеми. В телевизионно обръщение на живо той подчерта, че Русия ще се стреми да преодолее икономическите трудности.

"Вие, гражданите на Русия, справедливо говорите за намаляване на доходите, за недостатъците в здравеопазването, комуналните услуги, в други сфери", каза Путин. "Имаме нужда от истински пробив", подчерта той и добави, че в активното участие на гласоподавателите, в оказаната му подкрепа, вижда активна готовност за работа в тази насока, за промени.

Владимир Владимирович заяви, че много иска проблемите да бъдат решени колкото е възможно по-бързо, че властите ще се стремят към това, но би било "абсолютно безотговорно" да се обещава, че всичко ще се реши незабавно, веднага. Това би бил само "показен жест", който цели краткосрочен резултат, а на страната са необходими дълбоки промени, обмислени стъпки, които да носят, устойчив положителен резултат "и днес, и в перспектива".

Путин обеща благоденствие на руснаците

Путин обеща създаване на нови работни места и повишаване на ефективността на икономиката, на реалните доходи и намаляване на бедността. Властите имат намерение да развиват инфраструктурата и социалната сфера, включително образованието и здравеопазването, да решават екологичните и жилищните проблеми. Всичко това ще става на базата на "мощен технологичен скок", подчерта стопанинът на Кремъл.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    20 28 Отговор
    Бля бля бля - към светло бъдеще в единен строй. Нищо ново - лозунгите от времето на социализЪма отново влязоха в действие.

    И как точно и с какви средства ще го направи, бащицата НЕ ОБЯСНЯВА... С тая пияна и нискоквалифицирана работна ръка може само Жигулита да правите.

    Коментиран от #23, #27

  • 2 бай Тодор

    30 5 Отговор
    И НИЕ ОТ 30 ГОДИНИ ГО ЧАКАМЕ БЛАГОДЕНСТВИЕТО.
  • 3 Путин Властелин

    8 22 Отговор
    Поведи ни към окончателна победа над капитализма, о, Велики Пластелине.

    Коментиран от #5, #6

  • 4 Пеньо

    13 25 Отговор
    За сетен път! Като изтеглянето от Сирия! Тоя лъже повече и от дедо Мони.
  • 5 Путин Властелин

    6 15 Отговор

    До коментар #3 от "Путин Властелин":

    Емоционална грешка...да се чете Властелин.
  • 6 Kcaniba

    12 12 Отговор

    До коментар #3 от "Путин Властелин":

    Не е пластелин бе, ботокс е!
  • 7 Гост

    9 13 Отговор
    Ха ха, тати ми обеща че някои ден ще ми купи колело.
  • 8 Гост

    12 14 Отговор
    Обещанията на джуджето ме подсещат за един виц. Шеф си купил много хубава и скъпа кола. Един от служителите му решил да го поздрави, пък и малко да те подмаже и казал: Браво шефе, много готина кола! А шефът му отговорил: Ако ти работиш усърдно и постигнеш отлични резултати, догодина ще си купя по-готина!
    И така "надо работать"!

    Коментиран от #10

  • 9 умен

    15 8 Отговор
    Путин сказал-Путин сделал!Колкото и да врякате на умряло соросоидните елементи и платени писачи по сайтовете,руския народ го подкрепя и му вярва.Путин се доказа като силен политик,който възвърна гордостта на руснаците,преодоля всички трудности и в момента Русия е най-великата държава в света.Ще се стреми и хората да живеят по-добре и да станат по-богати и както е доказал,винаги изпълнява обещанията си!

    Коментиран от #11, #25

  • 10 OMG WTF

    6 9 Отговор

    До коментар #8 от "Гост":

    Хахах
    Жалко обаче, че рублопитеците не могат да го схванат.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 умен

    15 6 Отговор
    Соросоидиота не може да дава оценки,защото гледа в огледалото за обратно виждане,вижда опашката си и в ужас бяга след нея,като вика:Руснаците идат!
  • 13 Великая русия

    11 10 Отговор
    През 2050 г. намаляме цената на бояршника!Безплатни домове за русофилистиците в сибир!
  • 14 Иванов

    4 8 Отговор
    Технологичен скок? Този да не ни е откраднал Правец-а?
  • 15 Историк

    6 10 Отговор
    Като дойде на власт преди 18 години обеща русия да настигне Португалия по БВП. Обещанието не бе изпълнено, но и никой от руснаците не се осмели да го попита защо не се изпълни. И сега ще бъде така. За руснака важното е батюшката да каже добра дума и да обещае благоденствие на крепостните, изпълнението не е важно!
  • 16 Мамулин

    3 8 Отговор
    Крепостните селяни не обичат благоденствието... Те искат работа с водка.
  • 17 умен

    11 4 Отговор
    За 18 години власт Путин направи Русия най силната държава на света!И то след тоталната разруха,създадена от предателите Горбачов и Елцин,които се продадоха на америте за жълти стотинки.Това е съпоставимо само с възстановяването на Германия след Втората световна война и това направи Путин един от най-великите политици в света.С течение на времето и всичко останало ще си дойде на място!

    Коментиран от #18, #19, #22, #24

  • 18 опа

    3 6 Отговор

    До коментар #17 от "умен":

    Умен си, кат игумен!
  • 19 опа

    1 5 Отговор

    До коментар #17 от "умен":

    Умен си, кат игумен!
  • 20 Барчо

    9 2 Отговор
    Путин никога не е обещавал благоденствие и всякакви розови неща. Единственото, което казва, е че ще работи за просперитет и очаква това от целия руски народ. А това какво е направил до сега се вижда .
  • 21 USA

    3 2 Отговор
    Путин им обеща че русия ще се оправи ама някой друг път.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Коко

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Реалист":

    Като си реалис що не гледаш реално какво постигнахме разруха беззаконие корупция я да видим като ни нахулят евфогейовете още бежанци на ви демокрация
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Гостенин

    2 3 Отговор

    До коментар #9 от "умен":

    Че какво като го харесва.Руския народ и Сталин харесваше .Руснаците винаги са били стадо.От крепостни " велик" скок в комунизма.И ако не беше фалирал комунизма и досега да си кротуват.Като и ние.Блаходарение на Тачър, Кол и най вече Рони Рейгън . че задушиха икономически системата и естествено рухна.Ако Путин продължава да изолира Русия от останалия свят, нищо добро не чака руските граждани.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 00000

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Реалист":

    Ами вече веднъж ги направи и увеличи БВП на Русия 13.5 пъти за 15 години, ще го направи пак стига да ги няма петоколонниците.А технологии и образовани хора ако там няма аз не знам къде има.така че не се тревожи за тях.
  • 28 Баба Груда и Майския

    1 0 Отговор
    Кво благоденстеие за народа, като тоя е по алчен от ББ и ДП взети заедно!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания