23 Март, 2018 17:30 81 528 192

US подводници замръзнаха, Русия се подиграва (ВИДЕО)

  • подводници-
  • сащ-
  • русия-
  • замръзнаха-
  • ледове-
  • арктика

Ледът спря американските подводници

US подводници замръзнаха, Русия се подиграва (ВИДЕО) - 1

В Русия взеха на подбив американските атомни подводници "Хартфорд" и "Кънектикът", които заседнаха в арктическите ледове, докато изпълняваха учебни стрелби по сценарий за нанасяне на ракетни удари срещу Москва, съобщават руските медии. "Ще им се наложи да се обърнат към Русия за ледоразбивач", написа в руската социална мрежа "Вконтакте" Ксения Рябовая. "За да не засядат в ледовете, трябва просто да дружат с Русия", добавя Леонид Чекменев.

Многоцелевите атомни подводници USS "Хартфорд" и USS "Кънектикът" според американското командване са гордостта на военноморските сили, тъй като са трудни за откриване и притежават огромна бойна мощ със своето въоръжение от крилати ракети "Томахоук". Но дори и те не успяха да се справят с обикновения лед в Арктика, иронизират руските издания.

Според плана на ученията двете подводници трябвало да изплуват на повърхността и да изстрелят ракетен залп по условни цели на територията на Руската федерация, но прекалено дебелият леден пласт им попречил.

Според американското издание "Журнал на военноморския флот" ученията трябвало да продължат 5 седмици, съобщи "Епицентър". В коментар на инцидента директорът на Центъра за военно-политически изследвания на МГИМО Алексей Подберьозкин подчертава, че ВМС на САЩ се опитват да използват географското преимущество на района на Арктика, от където ракетите могат да долетят до европейската част на Русия само за 15 минути. Но американските конструктори не са проектирали подводниците за работа в такива екстремни условия, обяснява той. Те могат да пробият лед с дебелина едва 0,5 метра, докато руските подводници са проектирани да пробиват доста по-дебела ледена покривка.

"Те не са подготвили подводниците си специално за Арктика - това е стара грешка на всички, които са се опитвали да нападнат Русия. И Наполеон, и Хитлер направиха същата грешка в своето време", казва той пред "Радио 1".


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 38 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Барчо

    681 54 Отговор
    Гледах клипа дето режат снега с дърворезачка от купола. Ми за подигравка са разбира се. Не казвай Хоп преди да си скочил, че е смешно.

    Коментиран от #8, #22, #61

  • 2 ПЕНИС ДЖАМБАЗОВ

    583 122 Отговор
    Руските пробиват " НЕ ДОСТА" А 2.5 МЕТРА ДЕБЕЛ ЛЕД. И НЕКА СПОМЕНЕМ - И ПРЕДИ , И СЕГА САМО ЦСКА МОСКВА ! И ПАК СЛАВА РОССИИ И С РОССИИ НА ВСЕГДА !

    Коментиран от #101, #167

  • 3 незнайко

    394 64 Отговор
    Това се очакваше !!! Краварите и лед, две несъвместими понятия !!! Да отива "ледоразбивача" им и да ги освобождава !!! Дали обаче може да стигне до тях ???

    Коментиран от #162

  • 4 готин

    413 37 Отговор
    Идеални са за мишени на хиперзвуковите.

    Коментиран от #21

  • 5 Амиии

    82 418 Отговор
    От показаното никакво засядане не личи. Руски мераци май...

    Коментиран от #39, #90, #143, #146, #181

  • 6 jpower

    418 51 Отговор
    Подводницата замръзна, и дойдоха американси журналя да я стоплят с кълки....пълен цирк и пародия са тия щати. Да си правят айфони в китай, и да оставят войната и оръжията на мъжете, това не е джендерска работа.... Да бяхя се обадили на Кимчо да ги згрее малко...мухаха

    Коментиран от #46, #68, #186

  • 7 Воин

    319 36 Отговор
    Пълни нещасници.
  • 8 iQ-5

    249 25 Отговор

    До коментар #1 от "Барчо":

    Това не е за резачки а направо за Хилти къртача и дано капитана да има каска че хилтито бая бие и да нямат нужда от нов капитан!
  • 9 Леда е бил 40 см.

    283 26 Отговор
    О БОЖЕ, БАРАБАР ПЕТКО С МЪЖЕТЕ И АМЕРИКАНЦИ В ЛЕДОВЕТЕ, КОЛКОТО БЕ И ТРАБАНТА С СКОЛИТЕ.

    Коментиран от #11, #86

  • 10 ВЕЛИКАЯ РОССИЯ

    386 50 Отговор
    Къде сте бе русофобиии и американофилиии ??? Къде сте сега да ни обясните пак за модерните американски оръжия, които все хвалите, че са били по-добри от руските ??? Аз за замръзнали руски подводници не съм чувал, ама виж за американски ДА. Къде се изпокрихте бе мушмороци? Срам ли ви е, а? Охо хо хо хо хо хо.

    Коментиран от #49, #62, #102

  • 11 iQ-5

    175 32 Отговор

    До коментар #9 от "Леда е бил 40 см.":

    Е кавкво са тая подводница е бегачка а не ледо къртачка от летните модели е!ааааа аман от лаици
  • 12 Русия ли

    52 304 Отговор
    Пак лъжи. Къде виждате замръзнала подводница бе, клепучкари?

    Коментиран от #16, #18, #20, #48, #82

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Хихихи

    270 41 Отговор
    Бог винаги е бил с Русия! Запомнете го!

    Коментиран от #31, #63

  • 15 Кака Гинка

    297 30 Отговор
    Политиката на Запада напоследък може да се опише само с две думи: издънка след издънка. Руснаците не е нужно и пръста да си мръднат - САЩ и съюзниците им сами ще се затрият.Лошото е че пак сме на губещата страна...

    Коментиран от #182

  • 16 JPOWER

    219 27 Отговор

    До коментар #12 от "Русия ли":

    То аз и подводница не виждам. Някъв индиански комин се подава из под леда, явно индианците се крият отдолу .....мухаха
  • 17 Някой

    67 228 Отговор
    да посъветва руснаците на тема подводници да не си избиват комплексите. Веднага идва на ум трагедията с "Курск". И как Путин се покри, оставяйки 20-30 момчета, оцелели от взрива в торпедния отсек, да умрат от студ и задушаване. Защото не щял да повика гнилите западняци да ги спасят и да му разкрият тайните. Чак след седмица ли, две,норвежците и англичаните им извадиха подводницата. А след като жените на загиналите моряци потърсили сметка на Путин на някаква среща, след това тоя имал наглостта да пита съветниците си защо са му направили тая провокация с някакви уличници!?!?

    Коментиран от #19, #23, #33, #174, #188

  • 18 ШАРАНЧО ГЛЕДАШ КАТО ДЯВОЛА ЕВАНГИЛИЕТО

    147 20 Отговор

    До коментар #12 от "Русия ли":

    НА Ю ТУБАТА, БЕ ! НА ТУБАТА ! ТАМ ДА ВИДИШ ДУНКЕН ДОНОТИТЕ И БИФ СХЕЙК ЛАПАЧИТЕ С НЕЖНИТЕ РЪЧИЧКИ, КАК ОТВАРЯТ ЛЮКА. МАМИНИТЕ ДУШИЧКИ, НАМА ДА ИМАТ ВРЕМЕ И ДА СЕ ПРЕКРЪСТЯТ ! ПЛАЗМА И АМИН !
  • 19 ГЛУХАР, ТИ ЧУ ЛИ КАКВО КАЗА КОМАНДИРА ИМ

    76 14 Отговор

    До коментар #17 от "Някой":

    ЧЕ ТЕ ТРЯБВА ДНЕС ДА ДОГОНВАТ ! КИРПИЧ ПОЛУФАБРИКАТСКИ.
  • 20 Прист ли си !!сляп ли си!!дечко ли си?!!

    72 10 Отговор

    До коментар #12 от "Русия ли":

    Зимай си хапчетата и марш в кревата и викай мама да та успива ,че утре си на даскало!!

    Коментиран от #25

  • 21 НАТО ВЕЦ

    79 8 Отговор

    До коментар #4 от "готин":

    А, хиперзвук?!
    Тия са за "бойна костенурка".
  • 22 Великая русия

    31 116 Отговор

    До коментар #1 от "Барчо":

    А бе гледал си, ама с тоз бояршник изкуквате бе тАвариш и почвате да фантазирате като гнома на токчета!

    Коментиран от #79, #99

  • 23 Е добре де!!

    133 21 Отговор

    До коментар #17 от "Някой":

    За Руснаците знаеме от такива ,като тебе колко са зле!!ама твойте господари Фащ нали са най добрите и горната кора на лайното и какво показаха на Русия?!!!излагация-КАКВО !!!
  • 24 семи проф

    116 14 Отговор
    Проблема е не е че е замръзнала ...а че американците нямат нито един ледоразбивач...уж високо технологична държава .Защо руснаците не разменят с тях един леддоразбивач за 5 самолетоносача..напълно равностойна сделка ...един ледоразбивач се прави за 10 години

    Коментиран от #106

  • 25 КЪДЕ Е ВАШИЯТ ДОКТОРСКИ КАБИНЕТ?

    7 60 Отговор

    До коментар #20 от "Прист ли си !!сляп ли си!!дечко ли си?!!":

    И ОТ КОЛКО ДО КОЛКО ПРИЕМАТЕ, ГОСПОДИН САНИТАР? Лъхаш на касапин от месокомбинат с тези наставления за за лечение. БАНАЛЕН ПЛИТКОВОДЕН ПРОВАНС !

    Коментиран от #58

  • 26 Morgoth

    79 15 Отговор
    Радвайте им се, ама това са тренировки и те за това се правят - за да лъснат проблемите и да се решат преди реалните бойни действия. Утре ако дойдат ще знаят какъв лед могат да преминат.
    Ама пък няма как да не им се порадваме, особено ако им се наложи да извикат руски ледоразбивач на помощ :)
  • 27 Някой

    18 51 Отговор
    Добронамерен е съветът на тема подводници руснаците да си траят.Между другото, соросоидната СиЕнЕн е пуснала новината. Сорос и Путин заедно ли го дават.
  • 28 30 Годишният Девственик

    103 20 Отговор
    Най-големите циркаджии са хамериканите!!!!!
  • 29 Чичо АДИ

    26 51 Отговор
    Има някаква измама ,тия кравари нема да се изложат пред цел свет.Честно казано и аз не видях замръзнала подводница ,че альошките ще си спретнат купон с тези кадри е ясно .Те не са кравари но са каскети единствените дето направиха от корона каскет същите тъпуци .Що не се разровите и да видите как Немските подводници на ЧИЧО перат през Атлантика с лед по тях а са преди 70 години ,Някой да прочете за "експедицията" на краварите в Южният океан как са се наааа.....ли или как Финландците са били "каскетите " във Втората война .Германия му е майката ма и там станаха "Джендъри" еххх Чичо !!!
  • 30 Руските свине

    30 101 Отговор
    Е най-добре да чука на дърво и да не се подиграват. Защото много бързо забравиха за Курск и кой извади телата на екипажа.

    Коментиран от #35, #40, #53, #110, #155, #156

  • 31 TATE

    35 99 Отговор

    До коментар #14 от "Хихихи":

    СТига бееее слез на земята тези дето бутнаха хиляди църкви дето "Вожда"им затри 20 000000 човека от техните семинариста скапан ,те ли дето смазаха Полша и Унгария ония с Ладите и Зазките , Тея същите с телевизори по 80 кила дето да смениш програма требваше 20 мин тех ли ги пази Господ или Господ ни пази нас от тях !!!

    Коментиран от #41

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 ВЕДНАГА ТИ ИДВА НА УМ ? ТА ТИ ГО НЯМАШ !

    7 2 Отговор

    До коментар #17 от "Някой":

    За този с ума.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 КУРСК БЕ АМЕРИКАНСКА ПО ТУЙ ВРЕМЕ

    20 8 Отговор

    До коментар #30 от "Руските свине":

    Твоите левови я докараха до туй дередже. А сега леваците, ядове ще берът и проблемно днеска спът. Ти де ще ги знаеш тез неща, старо БМВе е все още твоята МЕЧТА за човек с магарищарска душа.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Николай

    88 9 Отговор
    Нали оръжията които разработват са за отбрана. Каква е идеята тогава да изстрелят ракети по руска територия. Ако има атака по техни обекти да се защитят първо, а след това да отвърнат на удара. До сега последните няколко случая говорят точно обратното атакуват обекти където има руски военни и техни военни машини.
  • 38 КУРСК БЕ АМЕРИКАНСКА ПО ТУЙ ВРЕМЕ

    13 8 Отговор
    Твоите леваци я докараха до туй дередже. А сега леваците, ядове ще берът и проблемно днеска спът. Ти де ще ги знаеш тез неща, старо БМВе е все още твоята МЕЧТА за човек с магарищарска душа.
  • 39 МММ

    33 10 Отговор

    До коментар #5 от "Амиии":

    Надежди говежди.
  • 40 Дух

    43 15 Отговор

    До коментар #30 от "Руските свине":

    Свин балкански,-не се коси!
    Предложи помощ на кравари!

    Коментиран от #55

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 ПЕЮ

    56 8 Отговор
    НАЛИ ЩЕ ХОДЯТ НА МАРС ЩОТО ХОДИХА ДО ЛУНАТА
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 КОМСОМОЛЕЦ

    66 11 Отговор
    Хахаха каква подводница е това бе - дори накрая репортера им се подигра наричайки подводницата "ъндъруотър виекъл " хаха подводно превозно средство ХАХАХАХА СЕМЕЙСТВО ФЛИНСТОУН ГОЛЯМА ПАРОДИЯ СА ХАХАХАХА
  • 45 TATE

    4 18 Отговор

    До коментар #41 от "Дух":

    ДА не си жив да видиш!!!

    Коментиран от #50

  • 46 мъка

    42 10 Отговор

    До коментар #6 от "jpower":

    заглушават джиесем сигнала , намокрят им тоалетната хартия и край на УС армито
  • 47 пръдльовци

    20 49 Отговор
    американските замръзват, руските потъват.
  • 48 Топлата вода

    31 5 Отговор

    До коментар #12 от "Русия ли":

    "Гледам няма нищо.И си мисля .Тука има нещо."Ти можеш ли с този телешки поглед да виждаш истината бе чифтокопитно .Или още не си на център от жигосването на господарите си.Я оплакни окото в тубата .
  • 49 СТАРОТО

    14 54 Отговор

    До коментар #10 от "ВЕЛИКАЯ РОССИЯ":

    хаха, те и руските подводници замръзваха ама това е "държавна тайна" на Путьо
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Митко

    15 23 Отговор
    Ми истина е ,че трябва да дружат с руснаците!Това са двете държави световни терористи.Където едните там и другите.И около тях само смърт.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 СТАРОТО

    17 52 Отговор

    До коментар #30 от "Руските свине":

    А Курск не беше дори и замръзнал -добре,че бяха американците да извадят труповете на горките руски подводничари.

    Коментиран от #81, #127, #136

  • 54 Гост

    16 10 Отговор
    Поредния fake!
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 СТАРОТО

    13 39 Отговор

    До коментар #52 от "Kcaniba":

    няма памперси Путьо ги изкупи всичките за "героите " от армията Вагнер. Уж" их там нет" ама то се оказа,че се обработвали с памперсите внесени от Путьо.

    Коментиран от #72

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 no name no face no number

    38 9 Отговор
    Ако искате Русия да я бъде НЕ дружете със сащ
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Чичо АДИ

    10 18 Отговор

    До коментар #62 от "Kcaniba":

    Хареса ми , май е случайно че слушам в момента "ТЕЛЕФУНКЕН “ хихихихихиихихихиихх Къде ми е "Радугата" помоооощщщ
  • 66 Тотхан

    42 12 Отговор
    Хахахааааа.. американски джендъри. Много като вазе вече плакаха като се дръвчеха на братушките. Къде срещу руските мужици ве, ей!
  • 67 Гост

    71 10 Отговор
    В Щатите има дървени къщи с облицовка да изглеждат тухлени.А това е иглю облицовано като подводница.Но пък където и да отидат винаги побеждават при едно условие филмите да са снимани в холивууд.
  • 68 Хааахаааа

    53 11 Отговор

    До коментар #6 от "jpower":

    Колко са жалки САЩисаните !
  • 69 Ники

    16 82 Отговор
    Хаха хихи, ама американците стесняват кръга около рашките. А не обратното. За разлика от потайните руснаци, дето при провал крият от народа резила си, то американците не се притесняват да признаят грешката си. Ще я коригират и ще продължат напред. За това са най-великата нация. И ще ги думнат рано или късно дебилите руски.

    Коментиран от #190

  • 70 Пешо

    14 63 Отговор
    Абе рашки, забравихте ли Курск? Ами оня филм дето направиха с Харисън ФОрд за оная "велика" руска атомна подводница дето екипажът й се удуши в радиация? Американците тренират и порбват. Следващия път истинската , като я изстрелят от 0.5м лед и вашето Москве няма да го има.

    Коментиран от #75, #138

  • 71 Чичо АДИ

    15 54 Отговор
    Хора айде да спрете ,историята е ясна – В.фон Браун направи УСА звездна нация , текоха ли ви лиги в "Корекома" кат виждахте Сименс и Телефункен ,Сони и Жвц .... текоха Ви Ухер виждахте в ЦУМ за 3 заплати по Татово имаше "Маяк" "Юпитер" .."Радиотехника" на "народни" цени по 400- 500 лв Соц техника РЕСПРОМ манииии там ли искате да се върнем за ссср телевизор 1050 лв а тогава Сименсите 32 инча в Корекома струваха по 800 ДМ ................ DIN 45500

    Коментиран от #183

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Чичо АДИ

    5 21 Отговор
    А знаете ли как звучи ТОВА Finlandia, Op. 26 No.7
    By Jean Sibelius на плоча през Телефункен .........Балами
  • 75 Асдфг

    3 3 Отговор

    До коментар #70 от "Пешо":

    Трейлър и Скорпион?

    Коментиран от #76

  • 76 Асдфг

    2 1 Отговор

    До коментар #75 от "Асдфг":

    Трешър
  • 77 Лава

    78 14 Отговор
    Ако отидете в Русия ще се шашнете всички. По напред са във всичко за каквото се сетите. Даже на автомат на улицата си плащат всичко и теглят и внасят пари. Времената от преди 30 години са много променени. Пътища-стъкло. И се грижат за своите и то много. И няма ГМО. Путин иска и създава здрави руснаци. Така, че...

    Коментиран от #84

  • 78 Лъва

    37 8 Отговор
    Можем в момента само да им завиждаме....
  • 79 Барчо

    39 5 Отговор

    До коментар #22 от "Великая русия":

    Коментирам само факти, а не мечти или други такива. Или сниманото не е вярно???? Тренирали да изстрелват ракети, ма замръзнали. Ако беше в действителност и да се гради на тях бойни действия, вече са загубили както други преди тях.

    Коментиран от #122

  • 80 Барчо

    22 5 Отговор

    До коментар #61 от "Kcaniba":

    Докато не я изстреля не е факт. Тези дето стреляха първи ги застреляха. Чети история.
  • 81 КУРСК БЕ ИЗВАДЕНА ОТ РУСИЯ

    34 8 Отговор

    До коментар #53 от "СТАРОТО":

    И бе съхранена. А моряците с почит погребани. Прекалявате брутално, нагло и дързко, ЛОШО ще ви се отрази на лаковото покритие.
  • 82 Голям прос

    17 5 Отговор

    До коментар #12 от "Русия ли":

    Ти недей гледа снимката. Гледай поръчката за ледоразбивач като излезе
  • 83 Лъва

    33 6 Отговор
    И те крадят пари като нашите. Затова им замръзват подводниците. Щото подизпълнители ги правят. Хахаха
  • 84 Реалист

    12 47 Отговор

    До коментар #77 от "Лава":

    Пълна лъжа. И аз бях в Русия, ама не в центъра на Москва , където що годе става, а в далечен Новоросийск. Тъмно, кално , неугледно. Чаках такси час и дойде една огрухана Лада Самара без никакви обозначителни знаци. За касова бележка не беше и чувал. До като изляза в града , загубих час за проверки от разни тетки пограничнички. Комунизма там е жив. Върбах се с машина на времето някъде 1997г.

    Коментиран от #87, #113

  • 85 Реалист

    15 41 Отговор
    Лава , ти гледа ли оня ден кадрите на Деси Ризова по БТВ от един руски град близо до Москва. Кого ще лъжеш? Нямаха парно и вода, а децата си играеха в локвите. Само от един общ поглед на квартала и интервюираните руснаци ти става ясно , че с изключение на центъра на Москва и Питера , всичко друго е ТРАГЕДИЯ.

    Коментиран от #88, #89

  • 86 Суперразбирач

    19 3 Отговор

    До коментар #9 от "Леда е бил 40 см.":

    Нещо против трабанта май ? Ама много си смотан, тапако ! Кво ли разбираш от коли, наври си в гъза нещо и си мисли за други "мъшки работи", джендо !

    Коментиран от #159

  • 87 Кукувци

    50 6 Отговор

    До коментар #84 от "Реалист":

    Глупости. Далечен Новоросийск ли? Има няма 1500 км от Москва. Виж, какво провинциално мислене имате. Всичко, което е по далеко от 100 км за вас вече е далече. Така и за другото нямате преценка.
    Город- герой порт Новороссийск е един от най красивите неголеми градове в Русия. А имайки впредвид и контингента, живееш там - семейства на моряците, лъжите ви за мизерията там стават още по смешно.

    Коментиран от #93

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Кукувци

    39 5 Отговор

    До коментар #85 от "Реалист":

    Горките....на вас показват нещо, вие гледате..и се зомбирате..
    Какви локви, в които играят децата при температури минус 10 градуса? Може би се пързалят на кънки върху замръзнали "локви" - пързалки се казват, ако не знаете. Хахаха
  • 90 ...

    5 0 Отговор

    До коментар #5 от "Амиии":

    Отиди на офталмолог!

    Коментиран от #103

  • 91 бай Хасан

    7 31 Отговор
    А те руските подводници направо падат на дъното.
  • 92 Гостенин

    7 31 Отговор
    Не знам гледаха ли и слушаха ли т.н.русофили и като слушаха какво разбраха.Много сте жалки.И това не е Курск , за който рашките мълчаха като бити задници.Слушайте и си превеждайте.Люзъри.
  • 93 Реалист

    10 37 Отговор

    До коментар #87 от "Кукувци":

    Ти му обясняваш на русофила комунист ,че си го видял с очите си, то пак си знае своето. От няколко години работя с руснаци и те самите ми разказват какво е , що е. Това са хора от Калининград, Владивосток, Находка, Мурманск. Показвали са ми снимки от тия градове и да съм честен не останах впечатлен. Показвам им Бургас и Варна , и ахват. На теб ли да вярвам? Репортажът на Деси Ризова показа много точно що за стока са.

    Коментиран от #94, #124

  • 94 Кукувци

    31 6 Отговор

    До коментар #93 от "Реалист":

    Мурманск се намира зад полярния кръг, където месеци наред хората не виждат бял ден. Те го посрещат при първото появяване както джулая ги посрещате през лятото.
    Варна и Бургас единственни заради климата са много привлекателни за руснаците, и то през лятото. Това са малки провинциални градчета, симпатични, но не е повече от това.
    Те са за вас е върхът на сладоледа, сигурно, защото не си представяте какво е Сочи, например. Това е град приказка. Макар че е много скъп. Варна е по джоба на всеки в Русия
    На мен ми харесва. Не знам защо предпочитат други дистинации руснаците, т.е ние.

    Коментиран от #96

  • 95 Кукувци

    41 6 Отговор
    А Калининград това е всъщност Кьонегсберг

    Хахаха.
    Ние имаме по различни критерии от вашите за хубаво и лошо. Ние си имаме такив еталони, като Москва и Санкт Петербург за сравнение, а това е недостижими за другите градове.
    А вашето сравнение е Царево, например, и Бургас. Приятни морски села. Нямате хоризонт да обхванете мащаби на мисленето на руснака. А то е имперско. Никого не искам да обидя.
    Всички преброени от вас руски градове са напред на светлинни години даже от вашата столица, но красотата на другата България- природната, неръкотворната, наистина може да порази всеки. Обичам такава България.

    Коментиран от #98, #114

  • 96 Реалист

    16 32 Отговор

    До коментар #94 от "Кукувци":

    Добре че олимпиадата беше в Сочи и че руските олигарси наляха пари ,че да става за нещо. Общо взето като при нас.Една напудрена столица , един Слънчев бряг и едно скъпарско Банско за да има къде мазните олигарси къде да живеят и почиват. На това ли му викаш напредък? И един Путин , ламтящ за власт и пари , досущ като наш Боко. Всички да се отчитат на него.

    Коментиран от #97

  • 97 Кукувци

    45 11 Отговор

    До коментар #96 от "Реалист":

    Ееее ...успя да обидиш руснаците.хахаха.
    Сочи да сравниш със Слънчев Бряг и с Банско???????
    Хора......нямам нищо против тия места, харесвам Банско. Но това е селоооо.
    Наистина сте за съжаление. Просто опростачеха ви максимално. Не действа да ходите в Русия. Ще изпаднете в потрес от получения културен шок. Не е добре за вашата нервна система. Ама сериозно ви говоря.

    Коментиран от #100

  • 98 Реалист

    9 35 Отговор

    До коментар #95 от "Кукувци":

    Знаеш че Калининград е Кьонегсберг , ама явно не знаеш че след бомбардировките нищо немско не е останало. Само старото му име. За ваш късмет красотата на Кремъл и Петербург е останала от царска Русия. И това е. Напредък няма. Има руски дебили, колхозници , пияници , упадък и деградация. Я разкажи на всички за Омск - град пълен с наркомани, понеже от сивота и скука няма какво друго да правиш освен да се дрогираш. От един руснак го знам. :-)

    Коментиран от #107

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Реалист

    13 37 Отговор

    До коментар #97 от "Кукувци":

    Културен шок ли? За това ли богатите българи предпочитат Куршавел , Сейнт Мориц и Мадона ди Кампильо? Не помня да съм гледал снимки на почиващи българи в Сочи. И мисленето не е имперско , а мегаломанско. Руснака много обича да се бие по гърдите ,че е "вся и все", а реално са едни селяндури.

    Коментиран от #104, #115

  • 101 Продавам раптори

    22 5 Отговор

    До коментар #2 от "ПЕНИС ДЖАМБАЗОВ":

    Вярно е.Гледах клип на една руска подводница как разбива леда около 2 метра отдолу
  • 102 По доставката

    19 3 Отговор

    До коментар #10 от "ВЕЛИКАЯ РОССИЯ":

    Хахаха,скрили са се под леда и не могат да излязат
  • 103 По доставката

    5 0 Отговор

    До коментар #90 от "...":

    Асад е офталмолог;)
  • 104 Кукувци

    41 8 Отговор

    До коментар #100 от "Реалист":

    Ами само снимки можете да гледате. В Сочи е много скъпо, в Куршавель е руски курорт също, е много по евтино.
    Навремето, още при Петър първи, Карлови Вари се превърна в руски курорт, на практика, так сега и Куршавель.
    За съжаление, богатите българи са малко. Особенно в сравнение с богатите руснаци. Други са мащабите.
    Знаете, на мен ми е жал за вас даже, честно. Съвсем сериозно мислите, че знаете нещо за днешна Русия, а главите ви са пълни с чисти простотии.

    Коментиран от #111

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Продавам раптори

    16 4 Отговор

    До коментар #24 от "семи проф":

    Така е.Нямат.
    Русия наскоро направиха нов.А от преди години имат десетина доста големи.Наскоро НАТО отчетоха че са я закъсали в тази област.А доколкото е вярно, и САЩ казват че Русия строят бази там от 2009.
  • 107 Кукувци

    39 9 Отговор

    До коментар #98 от "Реалист":

    Цялата Русия е била разрушена от немците. С цената на живота си руснаците са запазвали културни и исторически ценности както в своята страна,С. Петербург в това число, така и в другите страни. Така са спасили Дрезден от пълното унищожаване, което искаха да направят днешните ви западни партньори.
    Четете малко. Ама първоизточници четете.
  • 108 гостенин

    42 9 Отговор
    "Миротворците",творящи демокрация и оранжеви революции...Отработват удари,също както преди 60-тина години разработваха планове за ядрен удар на 200 руски града! Миротворци-ИЗВРАТЕНЯЦИ! Същите,които правиха бомбени килими над България.Същите,които творяха мир във Виетнам,Панама,Гватемала,Афганистан,Либия,Сирия,Ирак,Югославия.Същите фашизоидни неолиберали,стремящи се да ни натрапят "евроатлантическите си ценности"(джендъри,наркомани,педофили,неграмотници,извратеняци,престъпници). Същите,които си отглеждат военнопрестъпници и терористи още от времето на ВСВ,та до днешни дни. Хубаво е,че са се заглавили,но едва ли ще си вземат поука.Редно е да се допитат до Хити и Наполеончо...А за соросоидните отрочета,които пишат дебилизми,по-добре нека просто да сравнят тактико-техническите данни на различните типове оръжия .Няма нужда от коментар...И моля всички евроатлантически соросоидно ориентирани побърканяци да НЕ КОМЕНТИРАТ моята статия.Благодаря.
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Американските праски

    45 7 Отговор

    До коментар #30 от "Руските свине":

    Курск беше от времето на Елцин.Любимия руснак на Запада.Путин тогава влизаше в анархията създадена от Горбачов и Елцин.Тогава запада много се кефеше на Елцин.Пиян пада от самолета,играе казачок на Клинтън,псува и ощипва стюардесите.Ех времена...;)Свърши се слава богу и Путин сложи ред.Само че на Запад не им допадна и започнаха пропагандата срещу него.Не им върви по свирката, и затова всяка вест по света е Путин.Плюс тролове от източна Европа.Те са най-бедните и проЗтите.
  • 111 Реалист

    8 27 Отговор

    До коментар #104 от "Кукувци":

    За сетен път доказа , че сте мегаломани. Нормално е при такова огромно население , да сте в пъти повече по курортите.За съжаление контингента е основно мафиоти новобогаташи и олигарси. Ако наистина бяхте толкова добре , нямаше да наводните цяла Европа. Такава напаст сте.

    Коментиран от #118, #137

  • 112 Реалист

    11 33 Отговор

    До коментар #109 от "умния":

    А русофилите какви сте? Като не можете да оборите някой с факти и почвате да плюете и обиждате. Точно като теб. Злобни човечета ,с червени очила. За твое сведение съм с висше образование и говоря 4 езика. Единият от тях е руски и то почти перфектно. Понял дорогой?

    Коментиран от #117

  • 113 Свалиха рапторче

    30 7 Отговор

    До коментар #84 от "Реалист":

    Да,да знаем за Русия от такива като теб.Аз пък бях във Флорида и видях бедняци като нашите.Като събереш пари от тролене върви и ти.След 30 г.ако ти плащат на ден за по едно кафе.

    Коментиран от #116

  • 114 Реалист

    9 31 Отговор

    До коментар #95 от "Кукувци":

    Те били харесвали природата в България и за това идвали тук. Арабите от Емирствата и те са богати и живеят в пустиня , ама не идват у нас заради природата. Защо ли? Защото сте едни лъжци. Бедни душици , бягащи от пропадналата си страна. Както казваше един мой приятел "От страна , където Иванушка глупака е национален герой , какво да очакваш"?
  • 115 Хикс игрек

    34 8 Отговор

    До коментар #100 от "Реалист":

    Затъпяване е твоето.... Това беше целта на твоя Запад.Да си лесен за манипулиране.Бях в Грозни преди 3 г.Ами и да ти кажа няма да разбереш.Там бяха 2-3 войни.От Елцин започнати.Сега е подредено, направено с много пари, милиарди....е налял Путин.Така се прави, а не като Видин западнал като от 18 век.Затова искат да са към Румъния. Чечня беше ад на времето.Сега не си личи да е имало война.
  • 116 Реалист

    10 31 Отговор

    До коментар #113 от "Свалиха рапторче":

    Е щом си бил във Флорида трябва да си видял Мишо Шамара , дето отиде да кара ТИР във Щатите , а не в "преуспяла" Русия. То между другото цял свят там бяга да работи и учи. А в Русия клошари ,просяци и пияници няма. АМА ВЪОБЩЕ.

    Коментиран от #119

  • 117 Майка ти

    19 5 Отговор

    До коментар #112 от "Реалист":

    Понятно.Пий сега една ракия и си лягай да сънуваш 4 висши.
  • 118 Кукувци

    24 6 Отговор

    До коментар #111 от "Реалист":

    Ох, не мога да не отговоря.
    Момче...или момиче, населението на Русия не е огромно, за съжаление. Само 147 милиона, ако не греша. Затова пък разстоянията са огромни и климатът е кофти, ама много кофти.
    По голямата част от Русия въобще не е подходяща за живота на хората. Само руснаците живеят в условията на такъв климат.
    Канада, например, големите им градове се разполагат само на ивицата близо до морето.
    Туризъм не е силната част на Русия, особенно обслужването. На това сега се учим. И има резултати и ще има още по добри, т. к. има конкретни държавни програми за това. Много уникални места има у нас, но......климатът няма да позволи на туризъма да бъде печеливш отрасъл, според мен. Но ние имаме и други неща от които печелим. Вие използвате Богом даденото благоразумно.

    Коментиран от #120, #134

  • 119 Кукувци

    16 5 Отговор

    До коментар #116 от "Реалист":

    Русия е втора след САЩ по броя на международните мигранти в света. Четете първоизточници.

    Коментиран от #121

  • 120 Реалист

    10 24 Отговор

    До коментар #118 от "Кукувци":

    Едва ли климатът е проблема. По-скоро манталитетът пречи. Имате и вие голяма черноморска ивица. И вие имате 4 сезона. С територия по-голяма от тази на Европа да казваш , че климата е проблем си е странно!!! Престъпността също много пречи. Корупцията също. До колкото знам и видях , пътните полицаи още нямат камери и получават рушвети, такситата не са жълти и нямат касови апарати. Това не говори добре.
  • 121 Реалист

    6 19 Отговор

    До коментар #119 от "Кукувци":

    Второ място благодарение на някакви узбекистанци, таджикистанци и други татарстанци. И то в Москва основно. Това което написа е несериозно.

    Коментиран от #132, #151

  • 122 Великая русия

    6 18 Отговор

    До коментар #79 от "Барчо":

    Пак т казвам гледал си ама нищо не си разбрал!Никъде в клипа не се говори за замръзване...само пияндурници могатда гледат картинки и да си фантазират!Па требе да се пАнимае амерския де щото само с къркане не става!
  • 123 Великая русия

    14 9 Отговор

    До коментар #99 от "пияндурник.":

    До Пияндурник..какви руски подводници са ти в пияната тиква бе серсем.Коментираме клипа на СНН в статията!
  • 124 До реалиста

    26 7 Отговор

    До коментар #93 от "Реалист":

    На Варна циганската махала им покажи и ще цъкат с език.А Столипиново,Факултето това Деси Ризова дали го е видяла в Русия?Много избирателно подхождаш.
  • 125 осем

    11 1 Отговор
    Бог да ни пази !
  • 126 vasik atanasova

    9 38 Отговор
    американските подводници са най добрите
    американците са в пъти по умни от простите руснаци
    и в пъти по богати
    всички мозъци са купени от американците
    дори и руски който е умен в америка му предлагат всичко и той
    работи за тях

    Коментиран от #163

  • 127 666666

    26 5 Отговор

    До коментар #53 от "СТАРОТО":

    Ехооо ,прочети преди да говориш.Същото се отнася и за други като теб сънуващи кошмари с Руснаци.Лично съм гледал филм National Geographic за Курск преди няколко години.В него показват ,че най- добрата и единствена дълбоководна спасителна камера в света е РУСКА!!! Набий си го в главата.Но,по-лошо стечение на обстоятелствата точно тогава е била наета от твоите технологични американци за филма Титаник.Затова са нямали възможността на време да помогнат на потъналите моряци.И се е наложило да повикат чужда помощ.
  • 128 А ние с гайдите

    30 4 Отговор
    Защо не коментирате нас какво ни чака като ближем задниците на Америка. Бащицата почна да му отбива, щяло да има война, а, добро утро! Ще има, то се знае, и тогава ... Не знам дали ще ви има да хвалите американците.
  • 129 Ами

    33 3 Отговор
    Нищо хубаво не ни чака. Никой не ни уважава, защото сме като тръстика на вятър. А Русия по-добре да не я дразнят! Да четат историята!
  • 130 mite

    17 3 Отговор
    Ей сега едно по едно "Книжалче" и дори нямат да имат време да излязат от този замръзнал ковчег :)
  • 131 Кукувци

    10 2 Отговор
    Няма да има война. Спокойно.
  • 132 Бай хой

    14 2 Отговор

    До коментар #121 от "Реалист":

    Първото място благодарение на разни мексиканци, хондурасци, хаитяни и други качествени индженери. Много си елементарвн в интригите
  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Бегония

    25 4 Отговор

    До коментар #118 от "Кукувци":

    Защо му обясняваш на това дълбокопровинциално създание. То е виждал Русия само на снимка, но има "компетентно" мнение. Това е достатъчно за да загубиш интерес да водиш диалог с него. Очевидно е и с бедно речниче. В началото на разговора ви си помислих, че е просто промит мозък, но с всеки следващ коментар си пролича, че това нещо няма да мозък, който да му бъде промит.
    А ти - ти жив и здрав бъди, хубаво е човек да чете коментари на като твоите

    Коментиран от #135

  • 135 Кукувци

    10 1 Отговор

    До коментар #134 от "Бегония":

    Благодаря ви.
  • 136 Петър

    24 3 Отговор

    До коментар #53 от "СТАРОТО":

    Не са вадили американци тела от „Курск” Норвежци рязаха предния смачкан отсек който остана на дъното,а руски водолази закачиха въжетата и правиха всички спомагателни дейности за вдигането и. Понеже руснаците не искаха чужди военни да оглеждат отблизо „Курск” Нека бъдем точни,а да не говорим глупости.
  • 137 Мар.Жуков

    26 1 Отговор

    До коментар #111 от "Реалист":

    Отиди да ги искараш с някоя лодка.То в България само това ни остана лодки за риба.
  • 138 Петър

    8 2 Отговор

    До коментар #70 от "Пешо":

    Да,прав си.. :) личи си че гледаш прекале о много филми,няма лошо..! Лошото е че и вярваш май много на това което гледаш,като гледам какъв ти е коментара май е излишно да ти обяснявам каквото и да е. То нали не е филм да го разбереш.. :)
  • 139 Стоян

    30 6 Отговор
    Всеки които се опита да дигне ръка срещо Русия бива погубен.Господ обича добрите и справедливите.
  • 140 Соловей

    32 5 Отговор
    Краварите така и не разбраха,ЧЕ КОЙТО ГРОБ КОПАЕ ДРУГИМУ, САМ ПАДА В НЕГО. СЕГА ПАДНАХА ЗАСЛУЖЕНО В КАПАН. Така им се пада на ”миротворците”.Всичките им учения са с ”МИРНИ ЦЕЛИ”, А ТРЕНИРАТ ДА НАПАДНАТ МОСКВА. ЗАПОМНЕТЕ КРАВАРСКИ ”МИРОТВОРЦИ”!!ВСЕКИ КОЙТО Е ПОСЕГНАЛ НА РУСИЯ,СИ Е РАЗБИЛ ГЛАВАТА. Напълнихте Европа с военни бази.ДАНО СЕ САМОВЗРИВИТЕ В ТЯХ. Изроди проклети! Ще запалите света.
  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 Ха ха

    19 6 Отговор

    До коментар #141 от "Литекс-София":

    Ама то всеки коото мрази Русия или е джендър или от малцинствата.Те омират от сърах да не се върне режима които ги покръстваше а меките китки прашташе в Беляне.
  • 143 Петър

    14 2 Отговор

    До коментар #5 от "Амиии":

    Явно не разбираш,това че се вижда само „рубката” на подводницата е много показателно. Ако си чел внимателно,американците са там за да извършват учебни стрелби с „Томахоук,ракети чиято условна цел е земни цели в Русия. А не морска,надводна или подводна. Правиш ли разлика..? Ако не схващаш ще те попитам по друг начин,разлика м/у торпедо и ракета правиш ли.? Ракетите излизат от вертикални силози като отворите им са по протежение на подводницата,а торпедата са в хоризонтални обикновенно отпред,отстрани,и отзад. Как ще изтрелят ракети ми кажи когато корпуса и не може да излезе целия над леда. А не може защото конструкцията и е по-слаба и рискува деформация,или авария което е още по-зле..!
  • 144 мухаха

    8 22 Отговор
    30 ГОДИНИ ЧАКАМ ЕДИН РУСОФИЛ И КОМУНИСТ ДА ЕМИГРИРА ВЪВ БРАТСКА И ВЕЛИКА РУСИЯ!!!

    Коментиран от #145, #154

  • 145 Kcaniba

    14 3 Отговор

    До коментар #144 от "мухаха":

    Защо не си намериш някое по-ползотворно занимание!?!?
  • 146 Дани

    13 2 Отговор

    До коментар #5 от "Амиии":

    Искати се.Ама сега руснаци да ги опънът отзад
  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Кукувци

    18 5 Отговор

    До коментар #147 от "Путин":

    Не ми е удобно да попитам..... Пардон...
    Предполагам, голям спец. сте по голите задници.
    Но едно нещо не знаете. Че руснаците даже с голи задници, с БВП на щат Тексас, пеш или с каруци винаги ще останат горди, смели, с чувството за справедливост, с достоинството ще защитават и себе си и другите ако това се наложи. Няма по друг начин. Във всяки наш дом от портретите по стените ни гледат героите, които ни го завещали и които са дали животите си за мир и справедливост. Ако не ние, кой ще е? Това е генетика, не знам дали разбирате. Националната идея на руснаците - това е справедливостта.
    НУ а чиниите върху нас. Още Пушкин го е казал:" хвалу и клевету приемли равнодушно о не оспоривай глупца". От там черпим духа.
  • 149 Кукувци

    18 5 Отговор
    Знаете ли, всички знаем, че в конц. лагерите на фашистите , в Освенцим, например, хората са били изтерзани до безумие, доведени до пълно изтощение на физическото си и психическото си състояние, но даже в такива зверски условия, руския човек намерил си силите в себе си да се надигне и да събуди другите със своя несломим дух. Четете първоизточниците.

    Коментиран от #153

  • 150 Кукувци

    13 4 Отговор
    Поправка. Конкретният случай за възстанови, вдигнато от руския човек в лагера е в Собибор, а не в Освенцим.
    Освенцим е освободен от нашите войници - съветските по онова време.
  • 151 Бог

    10 4 Отговор

    До коментар #121 от "Реалист":

    Ей два дена човека търпеливо и изчерпателно ти обяснява , ти как пък нищо не разбра . Язък ти за вишето обр . и за 4 те езика.

    Коментиран от #165

  • 152 Валя

    12 8 Отговор
    И Кви са тия разцепления на русофили и русофоби, българи изобщо има ли тука, дупедавци и страхливци сте вие,още от сега се вижда че България е обречена и народа ѝ няма да я защити,всички ще се разбягат както плъховете напускат потъващия кораб,жалко

    Коментиран от #164, #173

  • 153 Валя

    6 14 Отговор

    До коментар #149 от "Кукувци":

    Една поправка,фашистите не са строили концлагери и не са се били срещу руснаците
  • 154 Lili

    18 3 Отговор

    До коментар #144 от "мухаха":

    За 2016 г. повече хора са кандидатствали за руско гражданство отколкото за френско. През 2017 г. исканията за гражданство са се увеличили, бягат цели семейства от gender страните.
  • 155 Lili

    20 3 Отговор

    До коментар #30 от "Руските свине":

    Курск я извадиха тези които я потопиха! Ако беше реагирала Русия тогава, щеше да започне lll свековнавойна. Предателите Елцин и Горбачов унищожиха СССР и доведаха Русия до крах. Това искаха ционистите, да скочи Русия и да я доунищожат. Благоразумно Путин замълча, работи неуморно, въздигна Русия от руините, постепенно и' връща мощта и гейевроатлантиците беснеят! Сега янките заслужават да ги бомбардират, какво правят в Арктика, близо до Русия.
  • 156 Lili

    23 4 Отговор

    До коментар #30 от "Руските свине":

    Курск я извадиха тези които я потопиха! Ако беше реагирала Русия тогава, щеше да започне lll свековнавойна. Предателите Елцин и Горбачов унищожиха СССР и доведаха Русия до крах. Това искаха ционистите, да скочи Русия и да я доунищожат. Благоразумно Путин замълча, работи неуморно, въздигна Русия от руините, постепенно и' връща мощта и гейевроатлантиците беснеят! Сега янките заслужават да ги бомбардират, какво правят в Арктика, близо до Русия.
  • 157 Бат Мишо

    2 2 Отговор
    чай ся в Русия нъл бяха УЖАСЕНИ от тес подводници
    ся на подбив
    май ма манипулирате и са мъчите да ма искарате глупав, че за цент на буква плюя Русия и фаля американското оръжие
  • 158 Бате ви Живко

    7 8 Отговор
    О,неразумний.Защо спорите кои са по напред.Нима не знаете колко семейства от Европа и САЩ отидоха да живеят в Русия и - обратното.По статистика 1: 100 000 в полза на "братята".А ве зщо никой не бяга натам.Нали е хубаво и хората са свясни.Който отговори ще получи двойка.
  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 NNN

    3 11 Отговор
    Ей руските тролове не могат да се запрат :))))))
  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 АК47

    4 2 Отговор

    До коментар #3 от "незнайко":

    Техният не , но руския ще стигне
  • 163 АК47

    3 1 Отговор

    До коментар #126 от "vasik atanasova":

    И ти се нареждаш до тях
  • 164 Бай хой

    1 0 Отговор

    До коментар #152 от "Валя":

    Ти май позна че магарето е мъжко.
  • 165 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 166 Да уж

    8 1 Отговор
    Вы ходили в Россию пешком? Ха-ха-ха.
    Комуняги, как-то ги наричате, нямат, слава Богу, влияние в Русия.
    Русия сега е най прогрессивната и отворена страна в света.
  • 167 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 168 Къде

    9 18 Отговор
    Не виждам някой да е заседнал.
    Виждам минимална заплата в русия 135 евро
    виждам мининална в сащ 1400 долара....
    виждам как хора в русия пият одеколон
    и как в сащ си купуват джак....
    това виждам а каква военна техника имат е все едно при един конфликт е ясно че нато който представлява 18 от първите 2 сили в света ще има превез.
    ФАКТИ ! а относно за русия и америка... погледнете наща мизерия и тогава гледайте другите та ние ядем 3 то качество храни и живеем бедно като монголци...

    Коментиран от #169

  • 169 АМЕРИКА РАЗПРЕДЕЛЯ ПАРИТЕ В РУСИЯ

    17 2 Отговор

    До коментар #168 от "Къде":

    ЗАТОВА ТАМ Е ЗЛЕ КАКТО И У НАС. РАЗЛИКАТА МЕЖДУ РУСИЯ И У НАС Е ЧЕ НАРОДА И ПРЕЗИДЕНТА ИМ СЕ БОРЯТ ЗА НЕЗАВИСИМОСТ А НИЕ СЕ РАДВАМЕ НА ЗАЕМИ ОТ ЕС. НЕЩО КАТО ПРАСЕНЦАТА В КОЧИНАТА, ХРАНТУТЯТ ГИ НО ДО КОЛЕДА. ТЕ ТОВА СМЕ НИЕ. ЩАСТЛИВИ ПРАСЕТА ЛАПАШИ ЩАСТЛИВО НЕМСКА ЯРМИЧКА, ДОКАТО НИ ОПЪНАТ НА ГРЪБ.
  • 170 Съюза

    19 1 Отговор
    Да би мирно седяло не би чудо видяло ,сега е момента Русия да си пробва ракетите по неподвижни цели хаха горките кравари ,каубой..
  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 Българина

    9 0 Отговор
    Това не е като в горещия бл изток, от толкоз трепане на араби са забравили че има и лед
  • 173 Гост

    13 0 Отговор

    До коментар #152 от "Валя":

    Така е . в бг само ръкоблудници и анално податливи писарчета обслужващи орално руски или американски интереси.къде ви е националното достойнство.ако бяхме патриоти ,вкл. .и аз сега и бойко и станишев и цялата останала политизмет щяха да са храна за червеите.едно време дядовците ни са тръгвали срещу турците с мотики и тояги а днес ако ердоган реши да си върне румелия ще го посрещнем с отворени бузи и с по кофа грес.иначе сме ербаб коментатори.както се казва болката е малка,срамът е голям.ама на нас болка не ни остана,пък срам хич.

    Коментиран от #175

  • 174 Пак аз

    8 0 Отговор

    До коментар #17 от "Някой":

    Ти беше ли на срещата та пишеш като очевидец...ето това е американската техника-замръзва на +3°С...ако е на -5 няма излизане....
  • 175 Пак аз

    1 0 Отговор

    До коментар #173 от "Гост":

    Абсолютно си прав
  • 176 Едо

    16 3 Отговор
    ЛОШО Е, КОГАТО С ЛЪЖИ ВЪРВИШ НАПРЕД! ЗАЩОТО ОТИВАШ В НИЩОТО, ПО-ТОЧНО-В ОГНЕНАТА ГЕЕНА! АДЪТ ОЧАКВА ВСИЧКИ, КОИТО ОБИЧАТ ЛЪЖАТА И ЛЪЖАТ! ОБРЪЩАМ СЕ КЪМ РЪКОВОДИТЕЛИТЕ НА НАТО, КЪМ ВСИЧКИ РЪКОВОДИТЕЛИ НА ДЪРЖАВИ, ЧЛЕНКИ НА НАТО, ОБРЪЩАМ СЕ С ГОЛЯМА ЗАГРИЖЕНОСТ, КЪМ МЕДИИТЕ, КОИТО ПОДКЛАЖДАТ ОМРАЗА И НАЙ-СЕТНЕ-КЪМ НАРОДИТЕ НА СТРАНИТЕ-ЧЛЕНКИ НА НАТО: ЕТО, СТАНА КРИСТАЛНО ЯСНО, ЧЕ ВИЕ СТЕ ОБЛАДАНИ ОТ ПЪЛЧИЩА ЗЛИ ДУХОВЕ И ДЕМОНИЧНИ СИЛИ, КОИТО ИЗПЪЛЗЯВАТ ОТ ПЪКЪЛА И НЕПРЕСТАННО ВИ НАПАДАТ. ЦЕЛТА НА САТАНА Е ЧРЕЗ ВАС, ДА ЗАВЛЕЧЕ ВЪЗМОЖНО ПОВЕЧЕ ЧОВЕШКИ ДУШИ В ОГНЕНАТА ГЕЕНА, КАТО ВИ МАМИ С ВЛАСТОЛЮБИЕ, ПАРИ, ЛЕКО И БЕЗСМИСЛЕНО ВЕГЕТИРАНЕ БЕЗ БЛАГОРОДНИ КАУЗИ, ЧАК ДО ПЪЛНО ОСКОТЯВАНЕ, ПРОМЯНА НА ПОЛА, СКИТОСВАНИЯ ПО ЦЯЛАТА ПЛАНЕТА, ШУМНИ ЗАПИВАНИЯ И РЕВОВЕ ПО СПОРТНИТЕ ШОУ-ТЕРЕНИ И ПР. И ПР. ТОВА СЕ ПРЕВЪРНА В ЦЕЛ И ЗАДАЧА НА ВАШАТА ПЛАНЕТАРНА ПОДРИВНА ДЕЙНОСТ, СМИСЪЛ НА ВАШЕТО ЖАЛКО, МАРГИНАЛИЗИРАНО ДУХОВНО СЪЩЕСТВУВАНИЕ. ВИЕ, КОИТО ГОРДО НАРИЧАТЕ СЕБЕ СИ ,,БОРЦИ ЗА ЗАПАДНИТЕ ЦЕННОСТИ", ВСЪЩНОСТ, СТЕ НАЙ ГОЛЕМИТЕ СВЕТОВНИ УБИЙЦИ И МАРОДЕРИ НА НЕВИННИ ЧОВЕШКИ СЕЩЕСТВА, ПРЕВРЪЩАЙКИ НАТО В ЕДИН ОГРОМЕН ТЕРОРИСТИЧЕН ИНСТРУМЕНТ, НАЙ-ОПАСНИЯ И НАЙ-БЕЗПОЩАДНИЯ, КОЙТО НЯКОГА ИСТОРИЯТА ПОМНИ. АКО НЕ СЕ ПОКАЕТЕ ОТ ЗЛИТЕ СИ ДЕЛА, НЕПРЕМЕННО ЩЕ УМРЕТЕ! ,,Народите се считат като ситен прашец на дъното на ведрото пред МЕН, КАЗВА ВСЕМОГЪЩИЯ ГОСПОД! АМИН!

    Коментиран от #179

  • 177 Информбюро

    10 1 Отговор
    САЩ Никога няма да нападнат Русия,знаейки последствията.П РЕЗИДЕНТИТЕ И ВЬРХУШКАТА НА САЩ СА АКЦИОНЕРИ В ОРЬЖЕЙНИТЕ КОМПАНИИ И ПАРАТА ПРЕДИ ВСИЧКО,ТУЙ СА ЮДЕОМАСОНИТЕ!!!😎
  • 178 Крипли

    14 0 Отговор
    Много ме кефят хамериканците. Сами си хвалят трошките, колко кадърни са войниците им и оръжията им колко са мощни, а на клипа един люк не могат да затворят и прекъсват кадъра, че да няма срам...
  • 179 Крипли

    0 4 Отговор

    До коментар #176 от "Едо":

    Не очаквай разбиране брате! Казваш го съвсем точно и правилно, но зомбита нето в пълно и почти необратимо. Бог да е с нас!
  • 180 Чичо Митко

    13 1 Отговор
    Кви ракети, кой ще се занимава с тия в това положение.... И 2 броя селскостопански Ан-2 от Северния флот с няколко коктейла Молотов ще ги пратят на дъното ! :-)
  • 181 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 182 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 183 Бат Вал

    4 0 Отговор

    До коментар #71 от "Чичо АДИ":

    Коя от изброените от теб марки е дело на УСА бе, оли? Ппхахахаха
  • 184 ледоразбивача

    12 1 Отговор
    великите американци.. хахаха....
    смешници!
  • 185 Иво

    1 3 Отговор
    Не подкрепям нито САЩ нито Русия! Смешни са тия, които ги боготворят! За нова ще цитирам думите на Генерал-лейтенант Иван Колев. Бащата на българската конница. "Бог ми е свидетел, че съм признателен на Русия, за дето ни е освободила, но какво правят нашите братя в българска Добруджа с пушка в ръка? " и следователно им е скъсал гащите от бой от тук до Русия и обратно! Руски мекерета!
  • 186 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 187 Бачо Киро

    2 1 Отговор
    Тея войници не са ли гледали бързи и яростни? Направо с дистанционното си я мяташ връз леда отгоре....
  • 188 Sniper

    2 0 Отговор

    До коментар #17 от "Някой":

    Ти май си никой, а не Някой! Курск я торпилира английска подводница и бяхме пред световна война, глупако! После едва се отърва от преследването, защото и тя беше пострадала от взрива на Курск. Ако Путин не си бе ше затварял тогава, още щяха да събират трупове по света! Като не знаеш, не съска, защото от глупаци и хейтъри Нета се е вмирисъл!
  • 189 Савата

    2 0 Отговор
    Ей сега моментът !Едните да помогнат за пожара в Сибир ,а другите да помогнат за подводниците.Па да плеснат с ръце и да се прегърнат....ААА и да спрат да се правят на палячовци с това дрънкане на оръжие.
  • 190 Данчо МЧ

    2 0 Отговор

    До коментар #69 от "Ники":

    Нали уж са миротворци защо обграждат Русия? (Потайния агресор)а да.....да покажат че техниката им за защита,браво на миролюбците
  • 191 Руска Мечка

    6 0 Отговор
    То краварите мислят че са на поляната дето пасат говедата.
  • 192 Експерт по подводници

    0 0 Отговор
    С Пенсилвания щеше да е друго тя може да изстрелва ракети без да излиза на повърхността