Last news in Fakti

23 Март, 2018 18:50 2 111 13

Роднина на Путин стана шеф в „Газпром“

  • газпром-
  • владимир путин-
  • русия-
  • роднина-
  • шеф-
  • компания-
  • племенник-
  • михаил путин

От Кремъл отричат президентът да има пръст в назначението

Роднина на Путин стана шеф в „Газпром“ - 1
Снимка: Shutterstock

Михаил Путин, племенник на руския президент Владимир Путин, беше назначен за заместник-председател на борда на руския енергиен гигант „Газпром“, съобщи Лента.ру, позовавайки се на официално съобщение на компанията.

Заместник-председателят на дружеството се назначава за срок от пет години. Предшественикът на Михаил Путин – Александър Козлов – почина през месец декември 2017 година. Родственикът на държавния глава ще отговаря за икономическите въпроси.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков по-рано потвърди, че Михаил Путин е роднина на президента. Той обаче посочи, че държавният глава не общува с него. Владимир Путин само преди дни спечели президентските избори в Русия, осигурявайки си нов мандат за срок от шест години.

Михаил Путин е завършил в Държавния медицински университет в Иваново, Ивановска област. Работил е в министерството на здравеопазването с ресор „фармацевтични дейности“, както и в департамента по икономическо развитие на здравното ведомство, посочват руските медии.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 стоян

    16 5 Отговор
    Ами кой друг да турят там управляват до гроб
  • 2 густо майна

    18 1 Отговор
    ей това е да си имаш чичо за президент,да е живо и здраво чичовото,най вече чичото
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 никой

    3 4 Отговор

    До коментар #3 от "Тръмп":

    тръмпчо а сега как е бре да не е по различно.сега е гладия.преди поне имаше за всички и мангото беше по ниско от тревата
  • 5 Kcaniba

    8 6 Отговор
    Правилно няма пръст, ''самоназначил'' се е. Пълно икономическо ембарго да им се наложи и да им дойде акъла. Като почнат да се влачат по земята от глад, като обсадата на Ленинград друга песен ще запеят...
  • 6 onq s konq

    7 6 Отговор
    Е тва назначение "ЗАМ.ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ГАЗПРОМ" ще бъде СВЕТОВЕН РЕКОРД ЗА ЗАПЛАТА НА ЗДРАВЕН РАБОТНИК!И да признаем С УВАЖЕНИЕ И РЕСПЕКТ:Путин върши чудеса дори и без да иска!...както в случая с племеника си,с когото ДОРИ НЕ ПОДЪРЖАТ ВРЪЗКА!
  • 7 ХаХа

    9 4 Отговор
    У нас казват да имаш вуйчо владика, ама и чичо президент явно не е зле. Най-вeликото е, че нe бил oбщувaл с него. Тва мaтряла в Русия явно е по-зле и oт нашия. И каквo общо има медицината с Газпром. Ще дишат газ за профилактика ли?
  • 8 Иванов

    8 5 Отговор
    Завършил медицина, назначен за икономически шеф, нормално за олигархична кочина като Москал. Скоро и Милер ще пукне и Миша ще стане бос на Гаспром. А защо не и Президент на СССР?
  • 9 Реално

    5 5 Отговор

    До коментар #3 от "Тръмп":

    Тръмпчо-то и ти назначи синът си в Б.Дом ама нещо не пищяхте по въпроса...А бившият вице президент Джо Байдън осигури покупката на украинската газопреносна система за синът си само за 1 долар(колко ни е познато това) но пак никой от вас не пищя че в САЩ е кочина и долна корупция. Та що за лицемерие е това ваше държание?
  • 10 Чичо АДИ

    3 5 Отговор
    Сладък ,Сладък,Сладък да цуне Паутина по газонам !!
  • 11 Реалист

    5 4 Отговор
    Хахахахахахахахахахаха - ще ми излязат сълзи от смях, хахахахахахаха

    Абе комундета, да бяхте казали че всичко е за няколко долара в по-вече - Това са думи на Гешев след като видял каква шуробаджанащина се развихря в България след 09.09.44

    Комунистиииии, НИЩО НЕ СТЕ СМЕНИЛИ - СЪЩИТЕ СТЕ СИ. Путлер, великия диктатор е същия.... Манталитетааааааа, манталитетаааааа трябва да си смените, голи охлюви такива
  • 12 Гост

    2 2 Отговор
    Кой ми каза скоро че в русия вече нямало комунизъм ☭, по скоро да отиде на психиатър.
  • 13 Путин

    1 0 Отговор
    В Русия няма шуробаджинащина.................
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания