Last news in Fakti

8 Април, 2018 16:45 33 635 62

Адът слезе на земята в Сирия

  • сирия-
  • дума-
  • източна гута-
  • башар асад

Загиналите при химическа атака в град Дума може да надхвърлят 100, над 500 са отведени за лечение

Загиналите при предполагаемата химическа атака в контролирания от бунтовниците град Дума край Дамаск може да надхвърлят 100 цивилни, според опозиционната Национална коалиция, цитирана от ДПА.

"Съдбата на стотици семейства в укритията (в Дума) остава неизвестна поради прекъсване на комуникациите и електричеството, а спасителните екипи срещат затруднения да стигнат дотам", се казва в съобщение на коалицията, поместено в интернет.

Според спасителните организации жертвите на предполагаемото нападение вчера са над 70. Дамаск и неговият съюзник Русия отрекоха да е имало такова нападение.

По данни на Сирийско-американското медицинско дружество над 500, главно жени и деца, са отведени за лечение със симптоми на излагане на химическо вещество. Пациентите са със симптоми на дихателна недостатъчност, централна цианоза, прекомерно слюнкоотделяне и изгаряния на роговицата на очите. Говорител на Съюза на здравните служби и спасителните организации изтъкна, че има съобщения за миризма на хлор, но спасителните екипи са на мнение, че е използван и зарин.

Доброволческата спасителна организация "Бели каски" твърди, че хеликоптер е хвърлил върху град Дума варел, пълен с експлозиви и химикали, убивайки поне 40 души. Тя казва, че цели семейства са се задушили в мазетата си от отровния газ. "Белите каски" публикуваха в "Туитър" снимки на предполагаеми жертви на химическа атака, включително на жени и деца, лежащи безжизнено с пяна на устата.

Според Русия съобщенията за варел с хлор, хвърлен от сирийските войски над град Дума, са поредна фалшива новина. Генерал-майор Юрий Евтушенко, високопоставен руски командващ в Сирия обвини за тези твърдения неправителствените независими организации, включително "Белите каски". Той отправи обвинения срещу Запада, който използва "твърдения за химически атаки", за да попречи на сегашната кампания на сирийската армия за евакуиране на бунтовниците от Дума.

Официалната сирийска информационна агенция САНА отхвърли твърденията. "Някои медии, известни с подкрепата си за терористи, твърдят, че армията е използвала химически оръжия в град Дума при военната си операция в отговор на атаките, извършени от терористична организация срещу няколко квартала на Дамаск и околностите", каза САНА.

Говорителката на Държавния департамент на САЩ Хедър Науърт заяви, че ако бъде потвърдена достоверността на информациите за химическа атака, международната общност трябва незабавно да отговори.

Руското министерство на външните работи определи като неоснователни информациите за химически нападения в Сирия, които имат за цел да оправдаят възможни удари отвън, заяви руското министерство на външните работи, цитирано от ТАСС. Военна намеса въз основа на изфабрикувани предлози в Сирия, където има руски военни, може да доведе до най-тежки последици, се казва в съобщението.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Истината

    93 187 Отговор
    Е, че Русия е отговорна за това клане. Започнете сега да пишете Слава на Русия!

    Коментиран от #6, #7, #21, #22, #40, #41, #44, #46, #52

  • 2 патриотъ

    207 88 Отговор
    Шизофренията на англосаксите продължава да чупи рекорди от подлост и лъжи,та чак чупи стрелката на тъпомера,ами поне да измислят нещо по умно,че вече станаха за резил,та и циганите им се смеят на нескопосаните лъжи!На всички е ясно,че това е тяхна работа и е провокация против Русия.Чудя се кога ли на руснаците ще им свърши търпението и ще започне Ада на Земята!

    Коментиран от #5

  • 3 Голям прос

    171 86 Отговор
    Русия и Дамаск друг път. Краварите се изявиха пак, но не лично, защото може да се проследи, а със своите слуги от опозицията. Те ще убият свои хора, само и само да обвинят истинските освободители на Сирия
  • 4 Острия

    160 77 Отговор
    Много тъпа постановка!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ибрахим

    100 49 Отговор

    До коментар #1 от "Истината":

    Слава на Русия.хайде сега коалицията водена от сащ да удари по сирийската армия.много искам да видя как ще стане.
  • 7 tost

    134 48 Отговор

    До коментар #1 от "Истината":

    Съгласен съм с тебе,че терорист номер 1 са САШ.Добре че са рашките,щото ако не се бяха намесили ,сега тая държава (Сирия) щеше да се казва Ислямска Държава.

    Коментиран от #28

  • 8 Иван

    108 42 Отговор
    Белите каски(терористи)пак се изказаха.никой веча не ви вярва на глупостите.
  • 9 Бенчо Бенчев

    59 101 Отговор
    Руснаците пак са объркали товара
    Вместо да хвърлят козунаци са хвърлили хлорче
    Абе рашките къде ги търсиш

    Коментиран от #54

  • 10 Иванов

    48 23 Отговор
    Не съм бил там и не коментирам, но ще ви напиша какво съм чел от един руски ихтамтет. Не сирийската армия освобождава градовете, а руски войничета. Сирийците идват накрая за да се снимат като победители. Боят е за всяка къща, ислямистките Духове се самовзривяват, когато руснаците ги арестуват и почти всеки трети арест е пълно мазало и за двете страни. Разсъдете сами, провокация ли е, акция ли е и така натам.

    Коментиран от #12

  • 11 Ганчо

    76 16 Отговор
    Брадатите вече са пред колабс и се чудят какъв тиатър да спретнат че някой да им помогне да отърват дебелия.хубави филмчета снимат белите терористи.все пак американци са ги учили а те имат много добро кино.
  • 12 Докажи

    68 14 Отговор

    До коментар #10 от "Иванов":

    Глупости на таркалета. На земята се бият сирийци иранци и хизбула . А иначе адът е в главите на Борис Джонсън и Джон Маккейн.
  • 13 Тишо

    85 14 Отговор
    В нета е пълно със клипове правени от белите каски.как жертвите замръзват заедно със спасителите.и като им кажат снимаме почват да реват.тези не разбраха ли че излезе ли нещо от белите каски значи е цирк.

    Коментиран от #16

  • 14 Бат Мишо

    7 26 Отговор
    до 123
    а можно и сам отбросиш копъiта прежде его приезда в Росии сука
  • 15 Айде сега

    73 8 Отговор
    Прочетете ли някъде "бели каски" трябва да ви е ясно, че всичко е пунта мара!
    Никоя "правилна" медия не пише за 3000 цивилни заложници в Дума, които се ползват от исламчетата за живи щитове и за снимане на пропагандистки клипове на белите каски. Не се знае колко от тях ще оживеят след "снимките".
    Никоя от медиите не пише за това, че заложниците се използват за "работна ръка" при изкопаването на фортификациите на исламчетата.
  • 16 Историк

    15 59 Отговор

    До коментар #13 от "Тишо":

    Руските фейкове край нямат.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 tralala

    64 13 Отговор
    Еййй не се отказаха тия американци да убиват невинни хора и да обвиняват други за това.
  • 20 Ефтини сензации

    16 45 Отговор
    То накрая на асад и остатъка от сесесерето мотащ се там ще им фръкнат килимяфките. 😊
  • 21 СЛАВА РОССИИ !

    64 16 Отговор

    До коментар #1 от "Истината":

    ИГИЛ е АМЕРИКАНСКА- НАТОВСКА армия за разрушаване на НЕФТЕНИТЕ държави и Европа. Долара се държи над водата ЕДИНСТВЕНО чрез ВОЙЙНИ. ВСЕСИ ОСМЕЛИЛ СЕ ДА ГО ОСПОРИ - ЗАДНИКА МУ ЩЕ СЕ ОТПОРИ. ВОЙНИТЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ, МИР И РЕД НЯМА ЗА ИМА ДОКАТО ДОЛАРА НЕ СЕ СРИНЕ. ДАРА Е АДА И ДЯВОЛА СОЙТО БЕСНЕЕ НА ЗЕМЯТА. ЩОМ ИМА ГОСПОД , ЗАЩО има НАТО? КОЙ НИ ЗАСТРАШАВА ОСВЕН САЩ?

    Коментиран от #42

  • 22 Хихихи

    51 11 Отговор

    До коментар #1 от "Истината":

    Отговорна е хамериканската хунта, поредната провокация от тях. Със всеки един ден тласкат света към последния в историята на човечеството военен конфликт.
  • 23 Глупак

    50 11 Отговор
    Америка и ,, либералите" унищожават всичко позитивно и свободно.
    Трудно е да им вярваме колкото и да ни се иска.
    Направиха русофили и либералофоби всички, които имат капка здрав разум.

    Коментиран от #24

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Гостъ

    13 39 Отговор
    До рускоезичните безбожници русофилистици:Днес е светъл празник вие срам нямате ли безродници!
  • 28 Барчо

    24 9 Отговор

    До коментар #7 от "tost":

    Че те я бяха направили ако си спомняш. А и се разширяваше като цирей. Прав си че ако не бяха руснаците сега щеше да е достатъчно мощна и яко ни дупе.
  • 29 Българин

    12 38 Отговор
    Руснаците не се спряха да ,,освобождават,, !?!?
  • 30 Средна възраст

    37 5 Отговор
    Егати тъпата постановка!
  • 31 зулус

    33 10 Отговор
    Публикувано във факти.бг:
    Ами ето ти още една версия с "голяма"вероятност:
    Американци и англичани разработват аналог на руски отровен газ,после го хвърлят в Сирия и започват да крещят че руснаците са използвали химическо оръжие в Сирия...да де ама Скрипал взел че ги надушил и решил да предупреди руснаците...много шпионско се получи а???
    Станах ясновидец май???
  • 32 Нагли руснаци

    16 46 Отговор
    Асад и Путин се самоубиват бавно и мъчително. Гадно е да си тъп и безмозъчен сириец избиващ сънародниците си с химическо оръжие.
    А каква отврат е да си руснак не мога да си представя.

    Коментиран от #51

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Колкото толкова

    36 6 Отговор
    Неслучайно Натаняху проведе тел. Разговор с Тръм оня ден. Русия предупреждаваше за подобен сценарий. А и белите каски доколкото знам са израелски протежета. Всъщност достатъчно е да се запитате кой печелеше и кой губеше войната....
  • 35 Саш

    30 6 Отговор
    Това се очакваше. Многократно медиите пропагандираха, че ако има химическа атака, то западният алианс ще влезе в Сирия. Явно, че моментът е дошъл.
  • 36 vasik atanasova

    14 32 Отговор
    Рашките са така
    ама
    тъп ганя ги възхвалява

    Коментиран от #47, #56

  • 37 ЕХА

    23 6 Отговор
    Публикувано във факти.бг: По данни на Сирийско-американското медицинско дружество и някакви Бели каски твърдят че хеликоптер е хвърлил върху град Дума варел, пълен с експлозиви и химикали, убивайки поне 40 души, по нагоре пишат 100, по средата 70...Хора залагайте....НПО гризачи в действие..
  • 38 браво краво

    22 6 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Военна намеса въз основа на изфабрикувани предлози в Сирия, където има руски военни, може да доведе до най-тежки последици, се казва в съобщението. Да видим сега САЩ дали ще заложат главата за свинете от Идил ,или все пак бизнеса и милиарди са по-важни,защото от тук могат за затрият света заради перчене на запада ,колко сме силни и ще правим каквото си поискаме..Нали помните Куба 1961г. Кенеди не посмя да атакува руснаци на острова,защото сега нямаше как да пиша тези неща...
  • 39 Yoyo

    30 7 Отговор
    краварите стават вече смешни и мнооооого жалки:)
  • 40 Аз не съм тъпак

    27 3 Отговор

    До коментар #1 от "Истината":

    Звездите ли ти говорвят ?
    Стига лъжи, ти ако си тъп другите не са.
    И да ти обясня, не съм руски фен, но ми писна от лъжи.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 СЛАВА РОССИИ !

    8 3 Отговор

    До коментар #21 от "СЛАВА РОССИИ !":

    /едно пиша а друго излиза/ ИМПЕРИАЛИЗМА И ГЛОБАЛИСТИКАТА Е АДА НА ЗЕМЯТА А ДОЛАРА Е ДЯВОЛА ВЛАСТВАЩ ЧРЕЗ СМЪРТ И ВОЙНИ НА ЗЕМЯТА. ЩОМ ИМА ГОСПОД БОГ ЗАЩО ИМА ДЯВОЛ - ДОЛАР НАТО И ГЛОБАЛИСТКИ САЩ?
  • 43 МАДЛЕН ОЛБРАЙТ

    19 2 Отговор
    МИСИС ОЛБРАЙТ / ВЪНШЕН МИНИСТЪР НА САЩ ПРИ КЛИНТОН/ 500, 000 ИЗБИТИ ИРАКСКИ ДЕЦА МОЖЕ ЛИ ДА ОПРАВДАЯТ АГРЕСИЯТА СРЕЩУ ИРАК. ОТГОВОРА БЕ ДА. ЦЕНАТА ЗА САЩ СИ СТРУВА ТЕЗИ ЖЕРТВИ. НО ТОНИ БЛЕАР СЕ ИЗВИНИ ЗА ФАЛШИВОТО ОБВИНЕНИЕ ЗА ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ В ИРАК. ХУ КЕАРАС -/ КОЙ ГО Е ЕНЯ./? А ВОЙНАТА ВЪВ ЛИБИЯ - НИКОЛАЙ СОРКОЗИ ФИЗИЧЕСКИ ЛИКВИДИРА КХАДАФИ, КОЙТО ГО ФИНАНСИРА ЗА ИЗБОРИТЕ ВЪВ ФРАНЦИЯ ЗА ДА НЯМА УЛИКИ И ДА ДЪЛЖИ ПАРИ. А САЩ ПРИСВОИХА 300 МИЛЯРДА ЛИБИЙСКИ ДОЛАРИ, ТА КХАДАФИ ТО НЕ Е ЖИВ И ДОЛАРИТЕ СА НА САЩ. ЗАЩО НА САДАМ ИЗПУШИХА БУШОНИТЕ - СЛУШАЙТЕ ТРАМП. - ТЕЙК ДЪ ОИЛ ! СЛЕДВАЩИЯТ СИРИЯ, ИРАН - ТЕЙК ДЪ ОИЛ. А ТИ СИ МИСЛИШ ХУМАНИТЕРИАН ЕФОРД? БУЛ ШИТ БЕЙБЕ. ДРОП ДЕД. ВСИЧКИ ПЪТИЩА ВОДЯТ КЪМ РИМ/САЩ/. БЪЛГАРСКИТЕ ОЯДЕНИ ХЛЕБА.КИ СЕ МИСЛЯТ ЧЕ СА ЧАСТ ОТ САЩ - ХЛЕБАРКИ НАИВНИ ТЕ ДОРИ НЕ РАЗБРАХА КАКВО СТАНА С МИЛОШЕВИЧ, КХАДАФИ, САДАМ И ОЩЕ МНОГО ДРЕГИ. ГАНЬОВЦИ С МАЗНИ ЗАДНЮВЦИ.

    Коментиран от #57

  • 44 869

    16 3 Отговор

    До коментар #1 от "Истината":

    Каква Истина бре,не загряваш ли че някои иска да направи война.И търси предтекст да настани контингент в Сирия и от тама конфликта и напрежението се управлява с потенциометъра.Ти от Марс ли падаш? не знаеш ли кой финансира джихадите от Саудитска Арбия от Афганистан до сега.Не знаеш ли кой финансира и конфликта Иран-Ирак като насъсква двете страни като ЦРУ им прати чак канадски специалист да прави даелкобойно оръдия за Садам .Когато нямаха нужда от Садам а от хаос и цени долар барел го убиха.не знаеш ли кой създаде Идил и им паща и снабдява с кетамин.Каква Русия те гони бе -не знам как да те нарека.Ти глупав ли си? Трета световна война ли иксаш да стане? Санкциите срещу Сирия са от 1973 година.Западът само прави мизериите там.Никой друг.Някой иска война и леко да редуцира популацията.Ти въобше как си въобразвяш НАТО да се насади там и длед като съсипят Сирия и апалят целия регион руснаците ще стоят и ще им берат цветя ли.Ще ги запукат по пълна програма като пламне Украйна и чергата им и почнат да гърмат джихади и терористи из Русия.Ще ги подкарата като куци пилета.Джихадисти,каски сини бинжиени,френски китки ,англиски.Ти какво мислиш че ще се случи в крайна сметка ако продължават да наливат масло в огъня тия олигофрени
  • 45 А ВОЙНАТА ВЪВ ВИТНАМ

    18 4 Отговор
    ПИЯНИ МОРЯЦИ СТРЕЛЯТ ПО ВИЕТНАМСК РИБАРСКА ЛОДКА. ВИЕТНАМЦИТЕ ВОЕННИ ОТВРЪЩАТ. МОРЯЦИТЕ ЛЪЖАТ ЧЕ ВИЕТНАМ АТАКУВА ПРЪВ - МИН. ОТБРАНАТА МАК НАМАРА ЛЪЖЕ ПРЕЗИДЕНТА И ПРЕЗИДЕНТА ЗНАЕ ЧЕ НЕ Е ИСТИНА НО ЛЪЖАТ КОНГРЕСА И ХОП ТЕ ТИ БУЛКА СПАСОВ ДЕН. 2,5 МИЛИОНА ВИЕТНАМЦИ УБИТИ И 55,000 АМЕРИКАНСКИ ВОЙНИЦИ. ПРОСТО ЕЙ ТЪЙ. ВИ АР ДЪ БЕСТ, ВЕ АР НЪМБЕР УАН. И ПОЕХАЛИ. КО ШИ МУЙ. НИТ АКЪЛ, НИТО ОПРАЗОВАНИЕ, МОРАЛ, МЕЖДУНАРОДНО ПРАВО ООН СЪВЕТ ЗА СИГУРНОСТ. ГОУ Ф ЮР СЕЛФ.
  • 46 874

    14 3 Отговор

    До коментар #1 от "Истината":

    Ти какво си въобразвяш.Има само еин играч на терена.И от това колко е търпелив ни държат живи. другия играч само увеличва залога и провокира.В Русиия имат ясна предтсват че при глобален конфликт печелят войната и бай на 80 процента от чивечеството.Ти какво си въобразяваш.Че ги е страх от НАТО ли? Те са ги сметнали и пресметнали милион пъти.Ако се наложи да оцеляват и да избират между Европа Сащ и себе си ще изберат себе си и ще ги пратя по Дяволите за минути.тва ли искаш.не знам как да те нарека
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 939

    7 3 Отговор
    Западните Балкани сега вкарват в кошара.ще плашат братята сърби с Косово а македонците с албанци.И какво като ги вкарат.Плаят войната и пущечно месо пък те си правят сметка да остан 50 млн и лайв из лайв.Без държави ,без правителства-Общо правителссъво .Да им пикам на концепциите.Ще ядат сопата.И ще я дат от руснаци,сърби българи и македонци и от турци.Въоражи Цържи и Жългари им им гледай сеира на НАТО-Оле мале.Гледай как 6 млб войници омитат500 млн Европа за чаисе,Ти защи мислиш че нямаме армия в Булгария,Ние сме опасни-винаги сме били войни.Те са плъхове и винаги ще си останат такива.
  • 49 Wtf

    15 2 Отговор
    А сега да се запитаме кои има полза от (химическа атака) и как ФАЩ истреляха крилати ракети по Сирия след една от предишните такива (химически атаки). И колко пъти търсиха повод да атакуват сирииската армия и да джихадизират сирия.
  • 50 Пагане

    8 0 Отговор
    Все повече разбирам колко тъпи хора има!При това и неграмотни,но с претенции на разбирачи на всичко!Мноого сте жалки!Заслужавате си жалкото съществуване!
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Русия е КАПУТ

    2 17 Отговор
    Ей тъпи зомбирани български ватенки, вие трябва да сте толкова големи безхаберници, за да не можете да разберете написаното от друга ваша руска ватенка. Четете, мълчете и си пийте Стъкломоя и боярьйшника докато все още можете и Бойко не ви е депортирал в Сибир.
    Тази вечер американците пак са обстреляли с ракети авиабазата сирийской правительственной армии в Тийфор. А ватенките с техните фалшиви надувни Ц-400 и мултфилмите си, нито са видели нито са реагирали на атаката. Смях и позор за алкохолиците мурзилки. С голият си задник са в състояние само да направят кефа на Тръмп... и то за кой ли път вече, аз спрях да ги броя.

    Коментиран от #59, #60

  • 54 Аз Варна

    12 2 Отговор

    До коментар #9 от "Бенчо Бенчев":

    Не мога да си представя,че нормален човек би коментирал този чудовищен акт по този начин.Лично аз съм в потрес и погнуса.Това е извършено в Светлите за нас Великденски празници.Човешкото безумие и алчност нямат граници.Дано Господ да накаже виновните.
  • 55 Dimo

    10 1 Отговор
    Предполагаема химическа атака,ха ха и пак доказателства никакви,то за това руснаците знаеха за тази постановка и Лавров предупреди , руснаците и Асад имат много силен коз и той се нарича доказателства а отсрещната страна не разполага с такива
  • 56 Мисли с главата

    2 3 Отговор

    До коментар #36 от "vasik atanasova":

    Много си зле.....
    Ти ли си,тя ли си, той ли си, то ли си.....все тая пак си много злее
  • 57 Djend

    1 0 Отговор

    До коментар #43 от "МАДЛЕН ОЛБРАЙТ":

    Забравяте,че тази баба бе любовница на варкотрафиканта Хашим Тачи.
  • 58 Bil

    0 1 Отговор
    Първо пуснали хлора и след малко ракетите.Пълна липса на мозък.И глупаците са длъжни да им вярват!
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 535

    3 1 Отговор

    До коментар #53 от "Русия е КАПУТ":

    Не,ти не разбираш! Избягва се директен сблъсък.При такъв ни брой под милиард.А куклата на конци Тръмп, с кукловодите, ще са в подземията ,на зает.И ще чакат.Ние ,обикновените хора ще го отнесем.Става въпрос за това,накъде ще върви цивилизацията следващите 500 -1000 години.А именно-редукция на популацията,въвеждане на автоматизиране системи и изкуствен интелект,пълна подмяна на макроик. среда и енергоизточниците.Не им трябват толкова хора на Планетата.Нищо няма да случат на Русия.Трябва им тази територия-за живеене ,след.Другото е само театър и създаване на враг-Русия.Враг който може да те прати в преизподнята бързо и чисто.Явно си ял вакса :) и живееш в измислен сят ако смяташ че да се ръчкаш с Русия е като да провждаш операция"Пустинна Буря"Или като видиш айфон и добре почистени самолетни писти и лъскави неонови реклами ти се изпарява мозъка.Европейските градове и тези в Сверна Америка са толкова уязвими ,че инфраструктурата ,комуникации,водни запаси.Русия може да приключи с нас Европа и Сверена Америка с едно мигване.Наистина такива като теб живеят в измислен свят и бъркат удобствата с войната.

    Коментиран от #62

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Ford Prefect

    0 1 Отговор

    До коментар #60 от "535":

    Аха. Значи хем ще редуцират населението, хем им трябва територия за живеене. Ах тази рубларастка логика! Няма втора като нея на света!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания