Last news in Fakti

11 Април, 2018 08:30 4 508 12

Юлия Скрипал иска в... Русия

  • юлия скрипал-
  • сергей скрипал-
  • отровена-
  • убежище-
  • русия-
  • великобритания-
  • братовчедка

Тя щеше да се омъжи в Русия, заяви нейната братовчедка

Юлия Скрипал иска в... Русия - 1
Снимка: БТА/ AP

Юлия Скрипал, която беше изписана от болницата, едва ли ще поиска политическо убежище в Обединеното кралство. Това заяви нейната братовчедка Виктория Скрипал, предаде Sputnik.

„Що се отнася до това дали Юлия би искала да остане в друга държава и дали не иска да се върне в Русия, ще отговоря така – в момента тече ремонт в нейния апартамент в Русия. Тя щеше да се омъжи”, заяви Виктория Скрипал, племенница на бившия двоен агент Сергей Скрипал.

Виктория разкри още, че Юлия наскоро е осиновила куче от приют. „Тя можеше да поиска да остане на Острова, никой не я заплашваше. Юлия прекара три години там и след това се върна в Москва“, каза още родственичката на отровената 33-годишна рускиня.

„Юлия можеше да направи този избор свободно. Сега обаче ни се казва, че тя ще поиска политическо убежище там. Тя не го иска“, подчерта Виктория Скрипал. Юлия и Сергей Скрипал бяха приети в болница в критично състояние в началото на март след отравяне с нервнопаралитично вещество. Двамата реагираха положително на лечението и вече няма риск за живота им.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ььььььь

    68 13 Отговор
    Айде..лъсна още една лъжа на британските джендъри. Лицемерието и манипулациите на Лондон вече станаха послрвични.

    Коментиран от #4

  • 2 Зарин

    36 9 Отговор
    И кой е доказал, че Юлия е отровена с НП газ?! Аз това не съм Го чел никъде! Намерено е вещество по входната врата и по цветята на гроба. Но дотам! Кой доказа, че тя е отровена с НП газ? Вярата и набожността са хубаво нещо, но сериозните доказателства изискват проверени от няколко инстанции факти.
  • 3 Kcaniba

    35 10 Отговор
    гендърнята и русофобията все повече е шизоидна и необразована
  • 4 отговор

    12 30 Отговор

    До коментар #1 от "Ььььььь":

    Да бе, а дали това, което говори братовчедката, кой знае защо много активна напоследък, е истина?! Ако отровената дъщеря на агента Скрипал наистина иска да се върне при Путин, защо трябва да го каже братовчедката й? В качеството си на какво - адвокат, упълномощен да говори от нейно име? Сега остава и братовчедът на баща й да се намеси. И понеже тъпотията както в Русия, така и у нас няма граници, вярваме на всичко казано от сестри, братя, братовчеди и братовчедки. Както и от Путин, външният министър на Русия и всички, защитаващи режима. Особено "вярват" някои, на които много им се иска това да е точно така и да възтържествува подсъдната наглост.
  • 5 Ох Бабачко

    7 25 Отговор
    Предстоят нови американски санкции срещу кочината заради отравянето на Скрипал миризливи партенки! Ще ви нацепят тъпите алабаши тоя път!
  • 6 Джанго

    11 23 Отговор
    Да си дъщеря на предател и да искаш да се върнеш в путлерова Русия е доказано най- голямата глупост, която човек може да направи. Момичето от снимката отглежда и домашни любимци, а затова е нужна поне малко интелигентност и затова приемам статията като фейк нюз. Даже дъщерите на Путин не искат да се върнат в Русия, та дъщерята на Скрипал ще иска! Пълни измишльотини, пълни!!!

    Коментиран от #11

  • 7 Ivan

    15 1 Отговор
    Въобще не се знае кое е истина и кое измислица.
  • 8 Братовчеда

    3 13 Отговор
    Тая братовчедка, ако успее да се измъкне жива от путинската кочина и стигне до Лондон, ще им разкаже играта на всички кремълски изроди.
  • 9 гост

    7 1 Отговор
    СоросоидитИИИ, ами ако не е отровена от Русия, а от Англия или просто е била използвана? Дали няма да е по-сигурна за съществуването си в Русия и дали Англия би рискувала изобщо да ги допусне до дело, преса и независим съд? Какво стана с Осуалд, след Кенеди?
    Ясно, че не може да мислите ли звън зададените ви опорни точки, но това всъщност мислене ли е изобщо?
  • 10 Иванов

    5 0 Отговор
    Всичко е толкова тайнствено, така прикрито, че първата ти мисъл е: Не се е случило!
  • 11 гински брус

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Джанго":

    Джанго,децата на известните хора по света са пратени по света по специфични причини,за които ти нищо не знаеш...
  • 12 Да да

    1 4 Отговор
    Лъсна ти тъпотията! Братовчедка и била казала! Не вярвам да си толкова тъп!
Новини по държави: