12 Април, 2018 23:00 1 742 2

Прокуратурата погна Кевин Спейси

  • кевин спейси-
  • антъни рап

Американски актьор обвини Спейси в сексуални посегателства, които се случили преди 30 години

Прокуратурата погна Кевин Спейси - 1
Снимка: БТА/АР

Прокуратурата в Лос Анджелис извършва проверка във връзка с обвиненията в сексуални посегателства срещу бившия изпълнител на една от главните роли в сериала "Къща от карти" Кевин Спейси, съобщиха световните агенции.

Материалите, касаещи обвиненията,са били получени на 5 април, като с тяхното разглеждане се е заел отделът, специализиран в престъпленията от сексуален характер. Информации за предявените срещу актьора официални обвинения все още не са постъпвали.

Скандалът около Спейси избухна в края на месец октомври миналата година, след като американският актьор Антъни Рап го обвини в сексуални посегателства, които се случили преди 30 години. Самият Спейси заяви, че не си спомня за инцидента, но призна своята хомосексуалност. По-късно негов представител изтъкна, че актьорът се е обърнал за лечение и ще премине през медицински прегледи.

Впоследствие медиите съобщиха, че осем души, участвали в снимките на "Къща от карти", са се оплакали от посегателства от негова страна. Те уточниха, че Спейси се е докосвал до тях без разрешение и си е позволявал непристойни забележки по техен адрес.

Обект на внимание от страна на актьора били предимно млади мъже, чиито имена не бяха разкрити. С аналогични обвинения срещу Спейси досега са излезли около 30 души.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гацо

    8 1 Отговор
    Тия в тая Америка много са се насилвали сексуално бре. Нерези.
  • 2 Чичо Спейс

    5 1 Отговор
    Е то за какво да посяга на дърти пръчове иска си нещо младо човека,човещинка.А кой на кой в коя дупка си е негова работа.Сега ще плати извънсъдебно някое милионче ,ще се скрие за година на някой остров да му въртят тръби по цял ден и после ще се върне.Всяко чудо за три дни.