Last news in Fakti

16 Април, 2018 20:29 4 207 8

Вместо разследване в Дума започнаха боеве

  • сирия-
  • боеве-
  • атаки

От ОЗХО обявиха, че не са получили достъп до мястото

Боеве са избухнали в сирийския град Дума през днешния ден, съобщи ТАСС.

Сраженията се водят между правителствените сили и бунтовници от неизвестна група.

Днес се очакваше в града да пристигнат следователи от Организацията за забрана на химическите оръжия. Техните представители обаче заявиха, че техните екипи не са били допуснати в региона от сирийските и руски военни. Руските власти отрекоха тези твърдения.

Град Дума е градът, срещу който се твърди, че сирийските правителствени сили са извършили химически атаки.

Заради това и през миналата седмица САЩ, Великобритания и Франция удариха сирийски цели.

На този етап се оказва, че разследването в града става изключително трудно. От ООН очакват доклади от организацията. Не е ясно кога такива ще могат да бъдат изготвени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Владо Вр

    50 1 Отговор
    Колко удобно се появиха тези бунтовници! Сега горките проверяващи ще се оправдаят с тях, за невъзможността да си свършат работата(англичаните речната с пристигането си)! Пък и нахалните руснаци, взели че замели следите! Горките те! Явно знаят, че няма хим. атака, а сега се чудят как да извъртят гъзовете, за да не ги боли!
  • 2 Владо Вр

    38 2 Отговор
    *англичаните, почнаха с пристигането си.
  • 3 Kcaniba

    37 2 Отговор
    фащ - империята на злото!!!
  • 4 Не глеам таувизия

    30 0 Отговор
    Печелят време да подхвърлят "проби"... Неизвестна група my ass... Нали ги извозиха всите с автобуси... И после електората ще цъка с език скии намериа зарин и новичок даже...

    Коментиран от #5

  • 5 Хаха

    25 1 Отговор

    До коментар #4 от "Не глеам таувизия":

    Ми може да чакат куриера от UK да достави котката на Скрипал. Тя нали и тя е отровена. Сигурно са я обръснали и ще е представят като местен вид - сирийски свинкс. От друга страна, ако я използват ще се разбере с какво точно е отровен Скрипал.... Жалко, не могат да я използват.
  • 6 стоян георгиев

    0 18 Отговор
    руснаците ще го отлагат до последно както беше в донецк при свалянето на самолета.през тва време ще се опитват да крият улики ама нищо няма да усеят да направят и в този случаи.

    Коментиран от #7

  • 7 Бай хой

    7 0 Отговор

    До коментар #6 от "стоян георгиев":

    Десооооу, руснаците ли укриват записите от карасандъците на сваления от украинците самолет? И записите от диспечерските кули? Много са ти плитки интригите.
  • 8 jfoxfk

    2 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг:
    Много интересно е написано цитирам:
    "Град Дума е градът, срещу който се твърди, че сирийските правителствени сили са извършили химически атаки."
    И друго пак цитирам:
    "Заради това и през миналата седмица САЩ, Великобритания и Франция удариха сирийски цели."
    Значи заради град за който "се твърди" че е употребено ... , а реакцията е вече НАНЕСЕНИ удари. Значи СЛЕД нанасянето на удари търсим даказателства?! Доколкото зная основният принцип в правото е, че всеки е невинен до доказване на противното, а тук какво излиза първо НАКАЗАНИЕТО, ... а после доказателствата. А кой ще възстанови щетите ако не се намерят доказателства? А ако не се намерят такива дали отговорните за наказанието лица ще бъдат призовани на съд за военни престъпления? И дали ще имат поне някаква чест да си напуснат постовете? Или е далеч по-безболезнено за обществото просто да се ФАЛШИФИЦИРАТ доказателствата?
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания