Last news in Fakti

21 Април, 2018 11:37 3 007 19

Украйна е много далеч от Европа

  • украйна-
  • европа-
  • членство-
  • нацисти

Днес Украйна е много далеч от това, което европейците очакваха от нея. „Разбираме, че самите украинци ни дават аргументи, така че никога да не пуснем Украйна в Европа”, каза пред руската телевизия „Россия 1” полският журналист Якоб Корейба, който нарече нацистите в Украйна „копелета”. „Слава Богу, не съм генералния консул на Полша в Лвов. Иначе щях да отида там и да ги душа със собствените си ръце”, казва Корейба.

В края на седмицата в Лвов беше открита изложба на оръжия и муниции, които са иззети от украински доброволци в периода на Втората световна война, която е влизала в състава на SS-овците на нацистка Германия. Нещо повече на 20 април в социалните мрежи членът на лвовския градски съвет, и по съвместителство учителка, Мариана Батюк публикува поздрав по случай рождения ден на Адолф Хитлер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факт

    53 7 Отговор
    А соросоидите се пенявеха,че нямало фашизъм в Украйна...--ето ви сега доказателствата--и то от поляк. Бандеровците са били по-долни и от SS -овците--а сегашните власти в Киев ги направиха националени герои. Еми четете историята господа соросоиди-може и да схванете нещо. Щом поляците вече имат такова отношение към днешна Украйна-явно украинците тотално сбъркаха с революцията на Майдана.
  • 2 Голям Слон

    38 5 Отговор
    Мдаа, лоша идея беше да прекръстиш централен булевард в Киев от "Москва" на "Степан Бандера". Скоро и булевард "Хитлер" може да има. Полякът е прав: доста "добрини" са видели от украинските бригади. Дори Хитлер не е бил способен на такива зверства и логично ги е прехвърил на нечовеците от западна украина. Умишлено с малко "у" и "з".
  • 3 опорка

    6 27 Отговор
    претоплени опорки от матушка
  • 4 goni

    25 4 Отговор
    Нито съм за нито против Украина! Ама, тия хора се уляха в някои отношения! Просто си изпросиха това, което се случи и ще продължава да се случва! Лошото е че въведоха не само Европа, но и САЩ и дори Канада в една спирала на противопоставяне срещу Русия, която няма да доведе до нищо добро!
  • 5 Рубладжийче

    10 35 Отговор
    Руската пропаганда винаги има под ръка някой полезен идиот, който да използва за свои цели. Проруските медии с охота ги тиражират а троловете на кочината квичат радостно под написаното. Хибридна война в действие! Квичащите никога няма да си зададат въпроса, щом Украйна е далеч от Европа колко по-далеч и встрани е руската кочина от човешката цивилизация.

    Коментиран от #7, #16

  • 6 смях

    9 24 Отговор
    Полски журналист пред руска медия! Мерси, нямам повече въпроси.
  • 7 Бай хой

    25 7 Отговор

    До коментар #5 от "Рубладжийче":

    Айнщайн къде в статията прочете за Русия и за руснаци? Малоумен ли си че повтаряш едни и същи простащини като развалена грамофонна плоча. Веднъж прояви разум и замълчи та да се неизлагаш.

    Коментиран от #8, #11, #12

  • 8 Рубладжийче

    11 23 Отговор

    До коментар #7 от "Бай хой":

    А кой канал тиражира тази руска пропагандна помия бе джендър русофилски? Не е ли руски? Тъпа руска хибридка, а ти и приглася с радост.
  • 9 Plovdiv

    5 8 Отговор
    Европа трябва да се присъедини към Украина, ако иска да оцелее!
  • 10 стоян

    6 16 Отговор
    Пълно е с агенти на кгб и този е един от тях -Щом говори за фашисти любимия дразнител за руснаците какви фашисти нали ги избихте с голямата победа1945 още ли ги сънувате само че като гледам Германия и Русия ако не знаеш няма да разбереш кой е бил победителя

    Коментиран от #18

  • 11 гост

    6 17 Отговор

    До коментар #7 от "Бай хой":

    А ти какво очакваш да стане в Украйна след всичките сталински "голодомори" , чистки и какво ли не още ?? Аз като гледам украинските "нацисти" освен към руснаци , нямат особено към други "мераци" , меко казано !! Все едно да очакваш в България "топло" отношение към Турция , а ?? Чудното е ,че са толкова малко и още не са почнали обратни "чистки" след това което Русия върши и в момента !!

    Коментиран от #17

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Kcaniba

    12 3 Отговор
    Усраина е по близо до Бубонго и Мотонго, от колкото до Евразия, ЕВвропа или което и дае!!! Нацита и мутри са им управниците...
  • 16 Румяна Костова

    3 2 Отговор

    До коментар #5 от "Рубладжийче":

    Как празнуването на рождения ден на Хитлер в Льов от общинските власти може да бъде руска пропаганда може да обясни само един русофоб!
  • 17 Румяна Костова

    3 0 Отговор

    До коментар #11 от "гост":

    Те и към поляците нямаха мераци докато не затриха цели селища и не побиха жителите им в онези размирни времена на хитлерова експанзия.Ама това няма откъде да го знаете ако гледате само БТ.Породено от този болезнен спомен за поляците е и изказването на този пан,който иначе е голям клоун и преживява от участие в руски политически шоута .Там обикновено той хули Русия и Путин.
  • 18 Румяна Костова

    4 1 Отговор

    До коментар #10 от "стоян":

    Ще кажа на Вас под секрет.Якоб Корейба участвува в почти всички предавания на Соловьов и ,,60 минути,,.Там той се явява защитник на евроатлантическите ценности и спори с руски анализатори.Реакцията му против украинците в случая е породена от избиването на цели села,извършено от Бандера и неговите съмишленици.Образовайте се малко преди да пишете глупости.
  • 19 Вили

    2 2 Отговор
    Украиците е трябвало да избират Сталин или Хитлер. След като Сталин е умъртвил от глад няколко милиона украинци, те са предпочели Хитлер.