Last news in Fakti

21 Април, 2018 14:20 1 432 8

Продадоха писалка на Путин за €63 000

  • владимир путин-
  • писалка-
  • търг-
  • франция-
  • русия

Търгът е бил проведен във Франция

Продадоха писалка на Путин за €63 000 - 1
Снимка: Shutterstock

Черна писалка, украсена с изображение на сребърен двуглав орел от 20 кристала "Сваровски", бе продадена за 63 000 евро на търг на аукционна къща "Друо" в Париж, предаде ТАСС,

Както пише в. "Паризиен", писалката принадлежала на руския президент Владимир Путин. Предварителната оценка е била между 50 000 и 80 000 евро. Името на купувача, участвал по телефона в търга, не се съобщава.

"Този лот не е произведение на изкуството, но уникалността му се потвърждава от днешната политическа реалност", заявиха експерти от аукционната къща.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 goni

    8 1 Отговор
    Нищо че е черна!:) Нищо че e украсена с двуглавият орел( 20 кристала Сваровски!) Нали е принадлежала на Путин!:) Мисля че купувача е направил изгодна сделка! Ще я лашне доста по-скъпо!
  • 2 РЗС

    5 13 Отговор
    Колко трябва да си изкукал да дадеш 1 апартамент пари за химикалка на прост говорител на лоби, било руски,американски или кореиски? тия са поставени лица, клоуни дирижирани от лобитата, който от вас вярва,че тия човеченца взимат някакви решения еднолично да иде да се прегледа. Нито са някакви таланти, нито пък пращят от ум, но пък като умре ще вдигне цената на химикалката

    Коментиран от #6

  • 3 Петър

    3 7 Отговор
    Ефтиняк. То колко да платят. Даже е надценена. Сигурно си е бъркал в .ъза и затова е скъпа.руски джендъри. Те и едно време се целуваха с тодор живков уста в уста с брежнев. От там идва и джендър пола

    Коментиран от #4

  • 4 РЗС

    2 4 Отговор

    До коментар #3 от "Петър":

    Чакаме ла.но изакано от вожда в кремъл да се продава на търг, надявам се, някой русофил дал луди пари за него да си го хапне с блажение. Между другото събирам русофилски минуси, на 100 броя ми дават $20 така,че пляскайте не се стеснявайте.
  • 5 onq s konq

    4 2 Отговор
    Нещата са доста по-различни във връзка с тия "покупки" в Русия отколкото изглеждат!Просто СЕКРЕТАРЯТ НА ПУТИН се свързва по телефона с определен НАБЕЛЯЗАН ОЛИГАРХ и му казва:"Товарищ Путин нареди да купиш една негова писалка за еди каква си сума/63 хил. долара/,която официално ще отиде във фонда на Здравеопазването.ОТДЕЛНО ОТ ТОВА ОБАЧЕ ЩЕ ПРИВЕДЕШ ПО СМЕТКА НА ВОЕННИЯ КОМПЛЕКС/ИЛИ МВР/ СУМАТА ОТ 1 МИЛИАРД ДОЛАРА,защото ТАКА ТРЯБВА.Срокът е 24 ч.,Путин те поздравява".И олигарха слуша,защото ...иска да си остане такъв:)И така-хем имиджа на Бащицата и на 6 сред населението,хем военните доволни на макс.А другия месец-е обявена за продажба ВРЪТОВРАЗКАТА НА ПУТИН ...и пак същата процедура,но със следващия по списък!

    Коментиран от #8

  • 6 jambazina

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "РЗС":

    Тия дето пазаруват на такива търгове не са опрели до апартамент в предградията, повервай ми.
  • 7 Голем смях

    1 0 Отговор
    Представяте ли си ,колко ще платят за мумията му.
  • 8 goni

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "onq s konq":

    Нищо чудно и да си прав!:) Ама, знае ли се?!:) Те затова си и го харесват Путин! Умее да поставя всеки на мястото му!:) Такива като Ходорковски лежат за неплатени данъци и после получават политическо убежище в Германия, където на спокойствие да си ближат раните!:)
Новини по държави: