Last news in Fakti

23 Април, 2018 07:33 4 494 0

Погребват DJ Авичи в Швеция

  • авичи

Авичи е роден с името Тим Берглинг

Починалият в Оман известен диджей Авичи ще бъде погребан в родината си Швеция. Това разкрива пред в. „Дейли мейл“ неговият брат Давид Берглинг

Световноизвестният диджей Авичи почина на 28-годишна възраст. Тялото на родения в Швеция музикант и продуцент, който е известен с хитове като Wake Me Up, Levels и Hey Brother, бе открито в Оман в петък. Полицията обяви, че няма следи от насилствена смърт.

По тази причина тялото на известния диджей ще бъде превозено до родната му Швеция, където ще бъде погребано.

Авичи е роден с името Тим Берглинг. Той прекрати турнетата си през 2016 г. заради здравословни проблеми. Той страдал от остър панкреатит и е трябвало да премахне жлъчката и апендикса си през 2014 г. В миналото той се борел със зависимостите си и е бил хоспитализиран два пъти заради проблемите си с алкохола.

Пиянски запой на яхта в Оман може би е една от причините за смъртта на известния диджей Авичи, съобщават TMZ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: