Last news in Fakti

23 Април, 2018 16:13 23 024 55

Русия не казва нищо за новите ракети за Сирия

  • с-300-
  • русия-
  • сирия-
  • ракети-
  • башар асад

Кремъл не коментира информациите за евентуално доставяне на ракетни системи С-300 на режима в Дамаск

Русия не казва нищо за новите ракети за Сирия - 1

Кремъл отказа да коментира медийните съобщения, че Русия планира скоро да достави на Сирия ракетни системи С-300, но заяви, че западният ракетен удар срещу Сирия е влошил обстановката в региона, предаде Reuters.

Вестник "Комерсант" съобщи по-рано, като се позова на неназовани военни източници, че Русия може да започне в близко бъдеще да доставя на Сирия системи за противовъздушна отбрана С-300.

Според него експертите смятат, че Израел би реагирал отрицателно на подобно развитие и може да бомбардира района, където бъдат разположени системите.

Руският външен министър Сергей Лавров каза в петък, че западните военни удари срещу Сирия този месец са премахнали всякакво морално задължение за Москва да не доставя ракетните системи на сирийския президент Башар Асад.

"Ракетният удар сериозно влоши обстановката около Сирия и сирийския мирен процес", каза пред репортери говорителят на Кремъл Дмитрий Песков в конферентен разговор, когато беше попитан за евентуалното доставяне на системите С-300.

Русия не казва нищо за новите ракети за Сирия

"Голяма вреда беше нанесена на международното право и духа на международното право от гледна точка на сътрудничеството", заяви той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123;)

    19 135 Отговор
    Какво да каже,като всеки знае що за стока са!Стари установки,пребоядисани и със подновени елерони и купол на главата на ракетата,за промяна на силуета!

    Коментиран от #2, #3, #6

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 321(;

    76 9 Отговор

    До коментар #1 от "123;)":

    То заради новата боя ги е страх фашагите от тях сигурно.Иначе си знаем че са стари,ама боята не я знаем :-) :-) :-)
  • 4 jfoxfk

    111 5 Отговор
    Към 1. Ами не знам какви са С300. Но знам, че през 1999 сърбите свалиха Ф117 със С125. Разработен през 60-те години. И не един а цели 3. И леко, с недомлъвки американците най-после си казват, че през същата тази 1999 година са им изчезнали, пак в Сърбия, цели 2броя В2А "Спирит". А Сърбите дори нямат С300. Съветвам Ви да проверите защо САЩ извадиха от въоръжение Ф117. Самолет почти нов през 99 год. И защо е спряно производството на В2А.
  • 5 123;)

    11 74 Отговор
    Здрасти шпионе!Много си вътре в нещата!Защо си губиш времето да посещаваш сайтове като този!Нали писахте,че американския самолет го е свалил сръбски партизан с ръчно изтреляна ракета....ти нали беше тогава и там....!

    Коментиран от #14

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 onq s konq

    9 89 Отговор
    Нещо се губи логиката относно доставката на С-300 в Сирия.Беше ОФИЦИАЛНО ОБЯВЕНО ОТ СИРИЯ,ЧЕ СЪС НАЛИЧНАТА ПРОТИВОРАКЕТНА ТЕХНИКА ТЯ Е СВАЛИЛА 71 РАКЕТИ ОТ 103 ИЗСТРЕЛЯНИ НАТОВСКИ.Това бе окачествено от Русия като "перфектен резултат" .Та въпросът е ЗА КАКВО ИМ Е МОДЕРНА РУСКА ПРОТИВОРАКЕТНА СИСТЕМА,СЛЕД КАТО И СТАРАТА ВЪРШИ РАБОТА?Единственият логичен отговор в случая е че РУСКО-СИРИЙСКАТА ИНФОРМАЦИЯ ЗА БРОЙКАТА СВАЛЕНИ РАКЕТИ Е ПЪЛНА ЛЪЖА И ОСТАВАТ ВЕРНИ ДУМИТЕ НА ТРЪМП ЧЕ НЕ Е БИЛА СВАЛЕНА НИТО ЕДНА НАТОВСКА РАКЕТА!

    Коментиран от #11, #16, #17, #49

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Kcaniba

    44 1 Отговор
    Вече са там!!!
    ;)
  • 10 Хюст

    63 6 Отговор

    До коментар #8 от "123;)":

    А ти НАТУФСКИ ПЕДЕРАЗ със задно пълнене на мама джендърчето!!!!

    Коментиран от #13

  • 11 СССРБАРЕТА

    68 5 Отговор

    До коментар #7 от "onq s konq":

    Еми при положение че има три разрушени сгради и трима ранени само gender дебил може да повярва че 105 ракети са достигнали до целта си!!! Даже в подкрепа на сирийските твърдения човек би повярвал много трудно че дори 30 ракети са причинили такива елементарни щети!!! Така че боядисания дърт клоун може да ги разправя тези само на деца в детска градина и то не по-големи от първа група!!!
  • 12 Путин

    82 4 Отговор
    103 ракети Томахоук имате ли на представа какви поражения правят.Питам натовските джендърски разбирачи,По вашите телевизии даваха разрушена фабрика за лекарства и един кокошарник .103 умни ракети .Арабите на Башар със прашки ги свалиха нещасници.С 300 Чифутистан ще се Кротне в региона нема да вдигне нито един изтребител .
  • 13 123;)

    4 49 Отговор

    До коментар #10 от "Хюст":

    Ще ти направя комплимент...не си кретен,а кретеноид!Сега стани и се погледни в огледалото,лъскай бастуна и се възхищавай каква голяма пишка си успял да направиш през годините на полова активност!:)
  • 14 Гюрза

    52 3 Отговор

    До коментар #5 от "123;)":

    Износена подлого чворска..сръбския партизанин се казва Золтан Дани по прякор,,джеромино,,стрелял е с прашка..и след 123;)невидимият F-117 пада..отива до него и се подписва,,био невидлъив,,

    Коментиран от #22

  • 15 Мммм

    74 3 Отговор
    До №7 С 300 е система която да унищожи носителите на онези 30 ракети,които попаднаха на територията на Сирия изстреляни от самолети, защото само тях не са успели да свалят, а С 300 им дава тази възможност с радиуса си от 300 км. Тогава няма да има самолети доближили се дори до границите на сирия без да бъдат прихванати и унищожени и тогава ще има 100 пуснати ракети 100 унищожени барабар със самолетите от които са пуснати.
  • 16 мънъф

    53 3 Отговор

    До коментар #7 от "onq s konq":

    Ами да те светна за какво са им модерни ракети тъй като не ти достига умствен капацитет което е характерна черта на со ро соидните софииски джендари. И така. Модерните ракети ще свалят самолети и ракети извън границите на Сирия.
  • 17 Румяна Костова

    47 0 Отговор

    До коментар #7 от "onq s konq":

    Добре,не са свалили сирийците нито една ракета.Значи по всяка от трите успешно достигнати цели са изстреляни по около 34 ракети, което е непрактичен ход .Летищата,които са на първо място при предишните бомбандировк,този път не са им били приоритет.
  • 18 заклет антисоросоид

    58 3 Отговор
    Путин е много толерантен към западните терористи и това е грешка за него. Трябва да даде на Сирия С 400 и няколко ядрени хиперзвукови ракети. Просто да си има ....

    Коментиран от #21

  • 19 Ристе

    9 43 Отговор
    Вова вчера обеща че ще удари, ако цапнат пак асадчо, днес евреите разбира се ги удариха и сега чакаме велика русия да накаже лошите соросоиди. Аз си мисля че ако има нещо освен приказки и мултифилмчета е време да действа, ако не жалко за големия лидер и достойнството на мечката.

    Коментиран от #20

  • 20 майстор

    50 5 Отговор

    До коментар #19 от "Ристе":

    Много си слаб в мисловната дейност ! Путин не е еврошматка а политически играч номер едно в света. Той няма директно да нападне защото не е нападната Русия. Той ще даде съвременни оръжия на Асад и Иран и те ще свършат каквото трябва.
  • 21 иво

    41 3 Отговор

    До коментар #18 от "заклет антисоросоид":

    Той Жириновски ако беше на мястото на Путин щеше да стане ядрена катастрофа гибелна за цялото човечество на земята.
  • 22 123;)

    5 34 Отговор

    До коментар #14 от "Гюрза":

    Кротко бе,запали моторетката!Никой не ти отнема болшевишката легитимация!Поздрави на партизанската чета,ударете си по една чекия и ще се кротнете!Ама партизана не се казава както си писал....
  • 23 ИСРУЕЛ ЗОРЛЕМ СЕ МЪЧИ ДА СЕ НАХЕНДРИ

    2 14 Отговор
    ЖУТАТА СЕ ГОЛЯМАТА РАБОТА НА СЛЕПИТЕ В ОЧИТЕ. И ТЕ КАТО ЖУТАТА ОТ ЖУ ЙОРК, МОГАТ ДА МАЧКАТ СЛАБИТЕ ПРОТИВНИЦИ НО на БАШ БАЯ ПЕЛИВАН ЛОКУМИ РАЗСТЯГАТ, дипломации, ООН РЕЗОЛЮЦИИ, САНКЦИИ , и т.н. ДОЙЛЕРА Е вреанемация а ко прави джудо без дойлер? Джудо за ДОЙЛЕРА и историята забравя, та нали другаря Хитлер САЩ го екипира и ФИНАНСИРА. Та нали САЩ затвори границите си за джутата по време на войната. А днес джудо благославя ГОД БЛЕС АМЕРИКА! Айде де, ко го ПРАИШ какво с? Пък КАЗВАТ че били много умни. Аз не мисля така. Просто - ИНТЕРЕСА, КЛАТИ феса и раната, пари борбата. НИКАКЪМ АКЪЛ ТУКА НЯМА ! КЕЛЕПИРА ВЕ! КЕЛЕПИРА И ФАЙДАТА И ДА СИ НАПЪЛНИШ ТИ ТОРБАТА - ТУЙ Е ТО ФАЙДАТА. НЯМА АКЪЛ! НИКАКЪВ АКЪЛ ! ЗАКОНА НА ДЖУНГЛАТА И ДОЙЛЕРА. ЗАТУЙ Е ТРЕТАТА СВЕТОВНА ЗА ЧОРЕЩИНА, ХУМАНИЗЪМ АМЕ НЕ ЗА ВСИЧКИ.
  • 24 123;)

    3 21 Отговор
    Асад иска да преговаря със запада за обновяване на Сирия и внедряване на авангардни производствени технологии!

    Коментиран от #29

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Др иванов

    10 1 Отговор

    До коментар #25 от "Ристе":

    да не сте си пропуснали приемния час при Д-р Набиваев ?
  • 28 Българин

    48 2 Отговор
    Бих препоръчал на Руснаците, не С300, а възможно най ново поколение ракетни установки за отбрана и за ответен удар да доставят. Всеки агресор в една държава следва да бъде наказан. В това число и Израел и САЩ. Не за друго, но не може всеки който реши ей така да си хвърля ракетите както му скимне. Ами то така и по нас може Турция например да изстреля. Как така Израел ще изстрелва ракети по цели в друга държава и това да остане ненаказано. Ами то си е жива агресия. Защо така деликатно си мълчим по въпроса. Съгласно международното право за да има такива акции следва да има санкция от съвета за сигурност на ООН. Без тази санкция това си агресия. Защо едните да могат да трепят някого само защото са решили, че този е лош, а за другите това е едва ли не геноцид? Време или да се въведе ред отново, или този свят ще отиде на кино. Агресорите под каквато и да е форма трябва да се наказват, без значение как се наричат Демокрация не се налага под дулата на танковете (или ракетите).

    Коментиран от #32

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Рубладжийче

    5 36 Отговор

    До коментар #28 от "Българин":

    Проруските отпадъци никога не са били българи, бе джендър русофилски!

    Коментиран от #34, #35

  • 33 страничен

    21 0 Отговор
    Анализирайки постовете под темата (като изключим псувните и обидите по линията русофили - русофоби) предимството е много към малко логически разсъждения в полза на едните спрямо другите.

    Заключение:
    За 30 години "демокрация" нито едните са изглупели достатъчно, че да се дадат на другите, нито пък вторите са поумнели чувствително за да наложат тезите си над противника.

    Радостна тенденция! Все още има шанс за България!

    п.с.
    Който иска и може ще ме разбере.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 българин

    32 5 Отговор

    До коментар #32 от "Рубладжийче":

    В БГ в момента не знам, дали има проруски настроени, понеже руснаци няма от 30 г., но има истински българи и американофили, които са за скъпия американски ток, безплатните американски бази, неизгодните договори за концесии на цветни метали. Тези хора са антибългари.

    Коментиран от #38, #53

  • 36 Рубладжийче

    3 24 Отговор

    До коментар #34 от "Хюст":

    Ти още сега си цъфнал от Бояришника руско джендърче.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Рубладжийче

    7 15 Отговор

    До коментар #35 от "българин":

    Българите не са руски подлоги и отпадъци.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 123;)

    2 18 Отговор

    До коментар #39 от "Хюст":

    Усещаш ли какъв курник е сътворил тейка ти!?Такава жалка купчина от нещастие като тебе,не се среща често!Дори имам чувството и подозирам,кой пише всичко това!Увеличих ти снимата....антрпологията ти,напълно отговаря на стила ти....но за мен,си оставаш моето болшевишко копеле!!!

    Коментиран от #41

  • 41 Гюрза

    16 3 Отговор

    До коментар #40 от "123;)":

    Юлисис Грант е напивал дебилите от племето 123;) и ги завивал с рогозки пълни с вируси..чума,вариола,тиф..и така се е отървал от 100 милиона подлоги..най дългия 1 век холкост в света,има го в ГИНЕС..а тук резаните чворове 123;)ги пращаме у..в карлуково..

    Коментиран от #44

  • 42 Валери

    9 1 Отговор
    Не е важно колко ракети са достигнали сирийската територия, а е важно каква сметка ще подадат от армията към бюджета и тя ще е за 105 ракети по 3 милиона $ парчето. Вече дали са 105 или 15 няма голямо значение.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Пешо

    5 1 Отговор
    Кюнци на пазара и на по добра цена могат да се вземат
  • 46 шубе ги е и

    8 1 Отговор
    до 1-започна да ги сърби задника джендърите затова пропищяха
  • 47 има за кво

    6 1 Отговор
    до коментар 7 -еми теа ще покрият цялата територия на Сирия и малко по далече
  • 48 445гфхгф

    5 0 Отговор
    хора защо се вълнувате? Ами то всеки си хвали стоката руснаците казват свалихме ги с нашите стари ама читави ракети, американците казват нищо не свалиха томаховките ни са супер. Малко са хората дето знаят истината, пък в България нито един няма. Според мен руснаците са по на далавера от това маркетинг упражнение защото американците им създават търсене на стоката
  • 49 Барчо

    5 0 Отговор

    До коментар #7 от "onq s konq":

    Кончееее, бяга ти логиката! Руснаците са свалили от производство вече ползваните ракети и няма как да допълнат разчетите. Та по тази причина ще доставят С 300 за да се защитава законното сирийски правителство от агресия на чужди държави. Сега вече след като атаката беше извършена, краварските военни си направиха аритметиката, че е трябвало първо да унищожат тези установки предварително и после да пуцат с ракетите. И по оная и по таа причина може би ще бъдат доставени въпросните С 300.
  • 50 Big boss

    8 2 Отговор
    Немога да разбера защо само се дъвчете на кой му е по голям на Сащ или на Русия ами ако Сащ разполагаха с такова страшно и модерно оръжие ,ракети и самолети както тука някак от форума твърдят нали досега щяха да са тръгнали срещу Русия щяха да са се намесили в Украйна но нещо май ги спира , а какво ли е това нещо май ги е шубе защото дори и не знаят с какво разполага Русия защото няма стотици филми по Дискавъри за най новите руски оръжия .Ако не ги беше шубе отдавна да са тръгнали срещу Русия , както направиха с десетки други държави по света но мисля ,че няма смисъл да ги изброявам , защото всички ги знаят.И да руснаците може да разполагат с ракетни комплекси разработени през 70 -80години но какво от това щом са ефективни да имам си SS-18 карат си още и стиловете и игралите носят си и ватенките и ушанките и какво от това но май никой не смей да се пробва с Русия защото това не Сърбия не е Виетнам или Афганистан и може да стане рикошет и за тези които не знаят руснака може да две неща най добре да Пие и да се Бие Крисия загубена война няма , затова тях не ги мислете а
    Вижте с какво разполага БНА която е член на НАТО с машини СССР производство 90% от които се нарязаха за скраб , а НАТО и по една ватенка и ушанка не дават .

    Коментиран от #52

  • 51 Димо димов

    0 1 Отговор
    Здтавеите от различни източници зная че Русия се опитва да си продаде оръжията на тоз и на оня, и то стари оръжия на много високи цени . до колкото обстрелването на Сирия със ракети от американска страна аз го одобрявам , на всички ни писна с тези талибани, даиши, муджахидини и тем подобни терористи .не одобрявам Русия да снабдява сирия със такива опасни ракети като C-300 , да ви припомня че Русия скоро искаше да продава ракети тип C-400 и на Турция а както знаем турция все още е опасен враг за балканските страни, вземете пример конфликта в момента между Гърция и Турция , президента на турция иска да открадне островите на Гърция, като знае че тези острови са пренадлежали на гърците повече от 5000 години .и накрая за Русия, овъжавам много Русия и руският народ но не уважавам политиката която водят в момента в Русия , снабдяването на Сирия със руски ракети ми намирисва много на пропаганда ,режима на Асад трябва да бъде премахнат защото тои е диктаторски режим но ако имат такива ракети като С-300 тои не може да бъде премахнат.
  • 52 Бах

    3 0 Отговор

    До коментар #50 от "Big boss":

    Много Сте прав.Тези заблудени Българи,които пишат,не разбират че Българи и Руси са едно понятие. Защо мислят,че икономическата мощ е определяща.Визирам САЩ.Да видим Германия на ХИТЛЕР. А.....
  • 53 Бах

    6 0 Отговор

    До коментар #35 от "българин":

    Вие сте изключително прав.Нашите управници ни унищожават от 30 г.Нашият живот реално мина.Дали са Американските централи или първи и втори блок на АЕЦ. Все тая.Важно е да помогнем на младите да се осъзнаят.Не желая западните ценности.Не искам синът ми да ми доведе зет,или дъщерята булка.Ей българи,осъздайте се
  • 54 Али

    2 0 Отговор
    Израелците сами си го набутват ,сами се навират в шамарите защото усвояват парите на братята си евреи от америка.Само че американците са на другия край на света,а израелците на една граница.
  • 55 Едо

    0 0 Отговор
    НИЕ, ЗДРАВИТЕ СИЛИ НА БЪЛГАРИЯ, НЕ ДРЪНКАМЕ НАЛЯВО И НАДЯСНО НЕСЪЩЕСТВЕНИ ЗА РОДИНАТА НИ НЕЩА, А СЕ КОНЦЕНТРИРАМЕ ВЪРХУ НАСЪЩНИТЕ НИ ПРОБЛЕМИ. ТРЯБВА ДОБРЕ ДА ОСЪЗНАЕМ, ЧЕ САМО НИЕ МОЖЕМ И ТРЯБВА ДА СИ ПОМОГНЕМ. И ТАКА: 1)ВРЕМЕННА ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА; 2)РЕФЕРЕНДУМ ЗА ШВЕЙЦАРСКА ДЕМОКРАЦИЯ; 3)ИЗБОРИ НА СЪДИИ,ПРОКУРОРИ, 71чл.ПАРЛАМЕНТ,ШЕРИФИ, ПАТРИАТХ И МИТРОПОЛИТИ, СЪВЕТИ И ДРУГИ ОРГАНИ НА РОТАЦИЯ. ПРИОРИТЕТИ: ТРАМВАЙНИ ЛИНИИ И МЕТРА В ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ, ВЛАКОВЕ-СТРЕЛИ, КАТО В ЯПОНИЯ, ПОДОХОДНО ОБЛАГАНЕ, МОДЕРНО ВЪОРЪЖЕНИЕ ЗА НАБОТНАТА АРМИЯ,1350лв.МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА И 400 ЕВРО МИН. ПЕНСИЯ И МНОГО ДРУГИ! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания