24 Април, 2018 14:20 4 518 69

Русия е по-голяма заплаха от Ирак и Афганистан

  • русия-
  • ирак-
  • великобритания

Британският министър на отбраната с интересно изказване

Русия представлява много по-сериозна опасност за Великобритания, от колкото някога такава бяха Ирак и Афганистан. Това заяви британския министър на отбраната Гавин Уилямсън, цитиран от The Daily Telegraph.

Според Уилямсън през последните три години руската заплаха за страна му е съществено нараснала.

„Трябва сериозно да гледаме на проблемите, които ни създава Русия. Това са по-сериозни проблеми от тези, с които се сблъсквахме в Ирак и Афганистан. Ние модернизираме нашата отбрана. Искаме да имаме всички средства за противопоставяне на нарасналата опасност“, заяви Уилямсън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Kcaniba

    18 98 Отговор
    Русия е опасна за целия свят, особено за страни като България, където си имат президент,партий, медии!Бог да пази България!

    Коментиран от #22, #43

  • 3 КИТАЕЦА

    83 5 Отговор
    Ааааа ние виждаме друго, някои държави създават терористи и ги въоръжават.
  • 4 БОБИ КОЧА

    73 5 Отговор
    Много е прав джендъра, каква ли картинка ще са двамката с борко джонсън на калъп?
  • 5 Kcaniba

    11 56 Отговор
    В доклад за миналата година Русия е обявена за заплаха за националната сигурност на България!
  • 6 Kcaniba

    11 57 Отговор
    До такива заключение са достигнали и нашите национали герой,дали живота си за България!Но предадени от русофилите антибългари!Бог да пази България!

    Коментиран от #8, #10, #62

  • 7 патриотъ

    53 7 Отговор
    Това джендърче колко е щастливо,че му дадоха да си каже молитвата!
  • 8 Мършо

    50 8 Отговор

    До коментар #6 от "Kcaniba":

    Левски ,Ботев, Каравелов,Петко Войвода са били русофили само масона З.Стоянов е бил русофоб и след смърта им е изкривил обежденията им! Ботев е убит в гръб от русофоб! А Левски е предаден от франкофонски и турски русофоби лакеи!

    Коментиран от #13, #16, #20

  • 9 iQ-5

    46 5 Отговор
    Поредната тъпотия изкокнала от кривозъба островна св...!
  • 10 Неблагодарник

    44 4 Отговор

    До коментар #6 от "Kcaniba":

    В момента революционерите се въртят като пумпал в гроба си.
    Точно Англетата дето сега им се прекланяте, ни натикаха в землянката като фаворизираха както винаги ислямският си партньор с феса(дори не искам да му спомена името, дето е на изток от нас).
  • 11 новичок

    48 4 Отговор
    По-голяма заплаха за Англия, от този джендър на снимката няма Армия от няколко милиона араби , пакистанци ..вече са му в дома и след като оправят жена му и дъщерята, ще хванат и него

    Коментиран от #12

  • 12 НКВД

    45 4 Отговор

    До коментар #11 от "новичок":

    Англичаните са виновни за стотици милони убити хора по цял свят не са най- точата държава която да дава определения
  • 13 Kcaniba

    21 4 Отговор

    До коментар #8 от "Мършо":

    Васил Левски: Предателите се наказват със смърт!

    Коментиран от #15

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Kcaniba

    12 31 Отговор

    До коментар #8 от "Мършо":

    Един цитат от писмо на Васил Иванов Кунчев-Левски до Каравелов:
    “Баьо Либене, дочувам, че ти и оная лудетина Ботьова сте решили да докарате миризливият казашки бутуш в Булгурско? Ако туй е тъй то аз с моите кунки ще ви отрежа чепките.“ - В. Лъвский

    Коментиран от #17, #18, #25

  • 17 Мършо

    28 8 Отговор

    До коментар #16 от "Kcaniba":

    Хахаха ха-ха измислица на русофобите! Само един мн.тъп русофоб може да съчини такава тъпотия!

    Коментиран от #19, #21

  • 18 Петко Войвода

    24 8 Отговор

    До коментар #16 от "Kcaniba":

    Ще ви се на русобските потомци Дякона да е писал такива неща! Обаче истината е че Левски е знаел че предателското племе няма да може да се освободи само!
  • 19 Kcaniba

    9 26 Отговор

    До коментар #17 от "Мършо":

    Големият разрив между България и Русия се случва със Съединението в 1885-а, когато ярко проличава истинската руска политика и намерения спрямо България, които са коренно противоположни на клишетата, които #Пропагандата и днес внушава. Руската империя се обявява категорично срещу Съединението, насъсква Турция и Сърбия да ни нападнат, изтегля всичките си офицери от българската армия. Султанът не се връзва на русктие внушения, но наивния и амбициозен крал Милан се подлъгва и напада България твърдо убеден, че ще победи младата българска армия, останала без квалифициран офицерски корпус. Сметките му обаче излизат криви … В месеците след това, Русия организира преврати, метежи, политически убийства, скъсва дипломатически отношения с България за 10г. Най-силен глас в тези тревожни за България времена е този на Захари Стоянов, а политикът опълчил се на подлата руска политика е великия Стефан Стамболов. Отмъстителната Русия обаче не забравя … Захари Стоянов е отровен и умира в страшни мъки в Париж 1888-а, а Стефан Стамболов е заклан публично на пъпа на София 1894-а. Цитатът е от материал на Захари Стоянов във в-к Свобода 19.11.1886 (

    Коментиран от #23, #51

  • 20 Наблюдател

    8 9 Отговор

    До коментар #8 от "Мършо":

    Първо се научи да пишеш!
  • 21 Kcaniba

    4 13 Отговор

    До коментар #17 от "Мършо":

    „Ний Александър І с Божията милост и народна воля, княз на българите, провъзгласяваме: Народното събрание прие, Ний утвърдяваме следующата КОНВЕНЦИЯ за изплащане от България на Русия разноските по окупацията на Княжеството от Руските Импер(аторски). Войски, съгласно с определението на Берлинский договор”.

    Впрочем този цитат ни отваря очите, че всъщност сме платили за окупацията, а не за освобождението си. Че имперските амбиции на Русия са съзирали в нас потенциал за раждането на нова „Задунайска губерния“ е видно и от стр. 308 в първия том на издадената през 1954 г. в съветската страна „История на България“, където е отбелязано, че „Царското правителство на Русия преследваше във войната с Турция завоевателни цели и използваше лозунга на една освободителна война“.
  • 22 Kcaniba

    17 3 Отговор

    До коментар #2 от "Kcaniba":

    предателите сте най опасните!!!
    Инак, до сравняваш Русия с Афганистан не само че неуместно, но и некоректно!!
  • 23 Наблюдател

    4 12 Отговор

    До коментар #19 от "Kcaniba":

    Какво само се хабиш да образоваш, егати тъпанарския народ! Да четат , после да пишат!
  • 24 Рубладжийче

    7 23 Отговор
    Бавно, но уверено цивилизования свят се събужда за опасността, която представлява за него путинска Русия. Единствено в България разни руски болонки квичат, че искали да бъдат мост и канал за диалог,между цивилизацията и Мордор.
  • 25 Kcaniba

    20 4 Отговор

    До коментар #16 от "Kcaniba":

    козяк пак е активен нещо - с чужди никовеспами, светотатства с Левски, Ботев, Александър Втори - Освободителят!!!!
    Ванипулира, лъже и маже продажиат трол!!!
  • 26 Kcaniba

    6 18 Отговор
    Русия е токсична страна!
  • 27 любопитен

    24 5 Отговор
    А защо на Великобритания и казват вече НюПакистан?

    Коментиран от #28, #30, #32, #34

  • 28 Рубладжийче

    6 19 Отговор

    До коментар #27 от "любопитен":

    Ами и русия отдавна се казва Путинистан ама си мълчиш!
  • 29 Гост

    3 12 Отговор
    Заплахата е обратно пропорционална на ръста на джуджето!
  • 30 Kcaniba

    3 16 Отговор

    До коментар #27 от "любопитен":

    Според руската пропаганда ние, европейците, трябва да се боим от нашите 3,8% мюсюлмани от населението, в момента, когато днес Русия вече има 12-15%. Знаете ли в коя европейска страна днес живеят 16 млн. мюсюлмани? Не, не във Франция с нейните пет милиона, и не в Германия с нейните четири и не във Великобритания с нейните три милиона мюсюлмани.

    Знаете ли в кой европейски град живеят 1,5-2 млн. мюсюлмани и, предполагаемо, още два милиона мюсюлмани мигранти? Не, това не е Париж с неговите 1,5 млн. мюсюлмани и не е Лондон с един милион.

    Знаете ли в коя европейска държава има осем хиляди джамии? Ако предположите, че това е Русия, сте познали. Държавата с най-голямото количество мюсюлмани и джамии в Европа е Русия. А градът с най-многобройно мюсюлманско население в Европа е Москва. Наистина, ако не смятаме Истанбул за европейски град, а Турция – за европейска страна.

    Да плашат как ислямът ще погълне Европа и завинаги ще изтреби нашите национални ценности обичат някои наши католически консерватори, словашки фашисти, нацисти и техните щедри московски спонсори. Поради това си струва да се разбере как стоят нещата с исляма там, откъдето постъпват парите за истеричната кампания „против ислямизацията на Словакия“.

    В крайна сметка, ако мюсюлманите и ислямът действително представляват сериозна заплаха за Европа, то Русия, изразявайки се с думите на класика, днес е „страна, в която утре вече означава вчера“.

    Коментиран от #35, #37, #47

  • 31 Мършо

    11 7 Отговор
    Дори не съм ти чел тъпотията която си из... само от първото изречение разбрах накъде кривиш. Истината е че Батемберг праща много делегации при императрицата за да уговорят съединението и Русия сколонява с нейна благословия БГ.ср обединява и руската корона плаща съединението с репарациите от рускотурската освободителна война като не си търси парите от Османската империя!
    Точно Британия и Франция са били готови да ни скочат затади обединението !

    Коментиран от #39

  • 32 НКВД

    9 3 Отговор

    До коментар #27 от "любопитен":

    По скоро вече Ню Нигерия хахаха Бонго и Монго изместиха азиатците и си докараха СПИНа от Африка на острова
  • 33 OMG WTF

    13 3 Отговор
    Западна Европа слугуват на САЩ и Израел
  • 34 Kcaniba

    4 8 Отговор

    До коментар #27 от "любопитен":

    През септември 2015 г. в Москва братското трио, което съществуваше тогава и неотдавна отново се събра - Путин, Ердоган и Абас - в тържествена обстановка откриха най-голямата джамия в Европа.

    Руската столица е мегаполисът с най-много изповядващи исляма в Европа, но в Чечня, Ингушетия и Дагестан в Северен Кавказ, а също и по бреговете на Каспийско море мюсюлманите съставляват около 90% от населението. В Татарстан и Башкирия делът им достига 50%, ако вече не са и повече.

    Коментиран от #59

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Kcaniba

    5 8 Отговор
    русофобстваща гендърня получи транш от козяк, какви ри не лъжи се рансират от тези евтини подстилки.
    Срам и позор за България!!!!

    Коментиран от #41

  • 37 Мършо

    2 3 Отговор

    До коментар #30 от "Kcaniba":

    Се!

    Коментиран от #40

  • 38 правилно

    7 0 Отговор
    Трябва да ви е страх, трябва да ви е гадно... но затова пък, на всички нас ни е готино, защото нищо не можете да направите! :)))
  • 39 Рубладжийче

    5 12 Отговор

    До коментар #31 от "Мършо":

    Руската кочина е против Съединението русофилино, а Англия е тази, която защитава българия. През 1886 година 37 русофила пишат прошение до султана да окупира България защото е нарушила договореностите и е направила Съединението. на следващата година Драган цанков , русофил и предател отново иска Турция да ни окупира, което предизвиква погнуса в турския везир и той го нарича предател.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Рубладжийче

    5 14 Отговор

    До коментар #36 от "Kcaniba":

    Срам и позор за България са единствено русофилстващите българофоби и еврофоби.
  • 42 Барчо

    7 4 Отговор
    Къв министър на отбраната? Тоя повече ми прилича на мижитурка, дето организира мис на знам кво си, за да ги обарва.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Kcaniba

    3 13 Отговор
    Бог да пази България от империята на злото и слугите продажни, за няколко копейки повече....

    Коментиран от #46

  • 46 Kcaniba

    12 3 Отговор

    До коментар #45 от "Kcaniba":

    Бог да ни пази от такъв евтин, продажен нпо бок!!!
  • 47 любопитен

    10 2 Отговор

    До коментар #30 от "Kcaniba":

    Още в първото изречение и грешка! Според преброяването от 2011-Най-голямата малцинствена религия е ислямът, който е посочен за свое вероизповедание от 7,8% от населението (главно от турското малцинство, но също и от българи мохамедани и една пета от циганите, като 7,4% са сунити, 0,4% са шиити и други).
    И дотук с твоите твърдения.
  • 48 патриотъ

    15 3 Отговор
    Америка и британия са най-голямата заплаха за света и историята досега показва ясно това!Вероломството,коварството,лъжата и бандитизма са характерна черта за цялото време на съществуването им като държави!Привидните им богатства и добър живот са напоени с кръвта на милиони,индианци,китайци,виетнамци,индийци,араби,туземци и т.н.И днешното им благосъстояние се базира на това,но краденото взе да се изчерпва и търсят нови и нови начини за грабежи на чужди ресурси и природни богатства.Вероломството,лъжата,измамата и лицемерието им са средствата за осъществяването на каузата им-завладяване на света!

    Коментиран от #49, #53

  • 49 Рубладжийче

    4 12 Отговор

    До коментар #48 от "патриотъ":

    Руските патриоти да раздават акъл в руската кочина, нямат място в България.
  • 50 катил

    9 3 Отговор
    Не можах да разбера, кое точно го е уплашило този хубавец ?
  • 51 Четвърти пол

    9 3 Отговор

    До коментар #19 от "Kcaniba":

    Защото седерастите отивате в 1885 г. във Виена и докарвате еврейски СЕДЕРАСТ, който не знае 1 дума на български за Цар на българите(Фердинанд). Защо докарате Новия световен ред в София, предатели? Как да реагира Русия на това предателство?
  • 52 зъбест джендър

    9 1 Отговор
    тоя с това цветенце само на едно ми мяза
  • 53 Историк

    3 12 Отговор

    До коментар #48 от "патриотъ":

    Маша Захарова грухтеше подобни простотии. От нея ли преписа или ти го дадоха от посолството?

    Коментиран от #56

  • 54 mite

    10 0 Отговор
    ужас ... зъбите са му ужасни почти колко на госпожа Търтел Мей :)
  • 55 Himler

    5 0 Отговор
    красавчик очен красива и маладец
  • 56 Истерик

    7 2 Отговор

    До коментар #53 от "Историк":

    всичкото трол на амбразурата!!!!
  • 57 7896

    2 2 Отговор
    Мършо , Китаеца и Боби коча са просто уникално глупави !
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Монго

    6 2 Отговор

    До коментар #34 от "Kcaniba":

    Публикувано във факти.бг: в тържествена обстановка откриха най-голямата джамия в Европа.
    Ти докога ще лъжеш!
    И Рим - световната столица на католицизма има своята внушителна джамия. С площ от 30 000 кв. м. тя се счита за най-голямата в Европа. В нея се намира Ислямският културен център в Италия, който предлага културни и социални услуги както на сунити, така и на шиити. След деветгодишен градеж, джамията беше осветена през 2005 г. Строежът й е отнел над десет години, сградата е осветена през 1995 г.

    Коментиран от #60

  • 60 Русофилски лъжи

    4 4 Отговор

    До коментар #59 от "Монго":

    Най-голямата джамия в Европа е в Москва русофилски лъжецо. Откриха я Путин и Ердоган през 2915 година.

    Коментиран от #63

  • 61 Cvetan Peevski

    6 2 Отговор
    Всичко което идва от Обединеното кралство е вмирисано !
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Монго

    4 1 Отговор

    До коментар #60 от "Русофилски лъжи":

    "Новата джамия в Москва е близо 20 пъти по-просторна от старата сграда и ще може да събира до 10 000 души. Джамията има седем асансьора, климатизация и има осигурен достъп за лица с увреждания.
    Тя е с площ от почти 20 000 кв.м и може да побере до 10 000 вярващи."
    "И Рим - световната столица на католицизма има своята внушителна джамия. С площ от 30 000 кв. м. тя се счита за най-голямата в Европа. В нея се намира Ислямският културен център в Италия, който предлага културни и социални услуги както на сунити, така и на шиити."
    Ето ти фактите,твоето твърдение не променят нищо.
  • 64 Generalissimo FRANCO

    2 0 Отговор
    Лорд Дизраели (след Берлинския конгрес,) : аз вьрнах на Султана най-трудолюбовите му поданици !
  • 65 Манаф

    3 2 Отговор
    ПО-ЗДРАВ за всички джендъррусофобчета !
  • 66 Гост

    8 1 Отговор
    Като им гледам министърът ,представям си отбраната им ! Поведението му е , като на девица преди дефлорация -уплашена и леко възбудена .
  • 67 Рюне

    7 1 Отговор
    От постоянната влага на скапания остров , мозъците на англичаните са започнали да мухлясват !
  • 68 Дани

    1 0 Отговор
    Как ли ще обясни военният министър на Англия колко опасни са били те за Русия когато с помощта на техните служби и обучени терористи в лагери възбудиха войната в Чечня за да я отделят от Русия.Англичани и американци винаги са били по опасни за света от всеки друг.И навремето през Втората световна са гледали безучастно как германци и руснаци се избиват и чак когато руснаците надделяват се включват в битката за да спрат устрема им тъй като всички освободени народи от Русия щяха да са с тях а на англосанксонците това не им отърва.
  • 69 Димитър Кънев

    1 0 Отговор
    Заплаха за света е САЩ а не Русия.Всички войни в днешно време са започнати от САЩ.Оптовергайте ме.Руската икономика се развива за разлика от българската.В България единствено се развиват само лъжите на БОЙКО БОРИСОВ.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания