Last news in Fakti

28 Април, 2018 15:23 3 198 0

Холивудски секссимвол ще води телевизионно предаване (ВИДЕО)

  • меган фокс

Актрисата Меган Фокс става водеща на Travel Channel

Холивудски секссимвол ще води телевизионно предаване (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Световноизвестната актриса Меган Фокс ще води ново предаване на телевизионния канал "Травъл ченъл", съобщава изданието Deadline.

Програмата на екранната героиня от филма "Трансформърс" е озаглавена "Mysteries and Myths with Megan Fox" ("Тайни и митове с Меган Фокс"). В рамките на новото си амплоа актрисата ще разобличава митовете на народите от различни краища на света.

Така например Фокс ще разнищи проблема дали наистина са съществували амазонките и състояла ли се е исторически Троянската война. По време на пътешествията на водещата тя ще бъде съпровождана от експерти и археолози.

Меган довери, че още от детството си се е увличала по историята на древните култури.

"Наричам се изследовател. Изследователят е този, който никога не се задоволява от вече придобитите знания. Историята ни дава само едностранен поглед върху истината. Това го знам от личен опит, тъй като историята на моя живот беше пренаписвана няколко пъти", изтъква Фокс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА