Last news in Fakti

2 Май, 2018 08:18 5 735 27

И пак игра на нерви над Балтийско море (ВИДЕО)

  • су-27-
  • балтийско море

Руски Су-27 прелетя на 6 метра от разузнавач на САЩ в Прибалтика

И пак игра на нерви над Балтийско море (ВИДЕО) - 1

Руски изтребител е прелетял до шпионски самолет на въоръжените сили на САЩ над Балтийско море във вторник сутринта.

Информацията съобщава Fox news, позовавайки се на двама военни източници.

Руски Су-27 е извършил "безопасно", но "непрофесионално" засичане на американски разузнавателен самолет P-8 Poseidon, докато е летял в международното въздушно пространство над акваторията.

Изтребителят е прелетял на около 6 метра от разузнавача, но американските пилоти са съобщили, че не са се почувствали заплашени или в някаква опасност.

Това е първият инцидент между руски и американски самолети от януари, когато руски изтребител прелетя до шпионски EP-3 над Черно море.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    49 16 Отговор
    яко памперси!!!
    амерски клоуни предизвикаха еко катострофа на болтика, а Скандинавия трай ли трай!!

    Коментиран от #17

  • 2 Майстора

    48 9 Отговор
    Нужен е СТРАХОТЕН МАЙСТОРЛЪК, за да минеш със 120 м/с на 6 метра и то - от подвижна цел. Браво
  • 3 Бай хой

    44 12 Отговор
    А ф16 как само си траеше при усещането на две игли зад памперса. Не посмя дори да помръдне въпреки че съшката се вклини между него и посейдона.
  • 4 Ристе

    15 37 Отговор
    Да бяха ударили в Сирия като са голямата работа, а те се изнизаха като пръдня. Сега отново се дуят, но вече никой не им обръща внимание.

    Коментиран от #13

  • 5 Голям Слон

    52 8 Отговор
    Руснаците пак се намесват във вътрешните работи на САЩ по целия свят :-)))))))))) Пу, не ги е срам. Как ли ще се тълкува руски шпионски кораб на "излет" в Карибско море?!
  • 6 Коментар

    43 5 Отговор
    Еми Хората си имат Самолети и си пазят Въздушната граница.
    Ния имаме🤔
    Пързалки да пускат Народа по тях.
  • 7 новичок

    50 8 Отговор
    Русия е виновна, защото границите и са се приближили твърде близо до този американски шпионски самолет.
  • 8 hmhmhm

    26 6 Отговор
    Е , на разузнаване може да идеш и на макя си у темното! Намерил е каквото е търсил разузнавача !
  • 9 Да да

    10 42 Отговор
    След като свалиха всички ракети в Сирия(нито една не остана във въздуха),сега ватенките са свалили 5 самолета на НАТО и то само с един СУпол! НАТО крият от срам,а ватенките не са се похвалили да не ги обидят! Да ви имам разсъжденията руски!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Бай хой

    22 7 Отговор
    Интересно ми стана че когато сушката показа ракетите си на ф16 придружаващият изтребител се изнесе. Много интересно. Явно нарушителят е бил ф16 вероятно без включвн теанспондер. След намека включи светлините и се изнесе въпреки е сушката бе между него и посейдона.
  • 12 Бай хой

    17 2 Отговор
    Опааа май видеото е от друго събитие. И пак пълни памперси у файтона.
  • 13 ГосТ

    28 6 Отговор

    До коментар #4 от "Ристе":

    Хахаха, вие кравофилите верно сте много умни , сигурен съм и толкова здрави (красиви ). Добре, че некои хора имат мозък и не започнаха глобален конфликт. К'во треаше да им избомбат коритата на краварите. Иначе, отдавна се знае, че Су са много по добри изтребители. Много по маневрени са от хамериканските коптори.

    Коментиран от #14

  • 14 ГосТ

    24 6 Отговор

    До коментар #13 от "ГосТ":

    п.п. накрая ше излезе, че хамериканските коптори са най зле, със Су изобщо не може да се сравняват, но ще се окаже че и Рафалите са по добри. К'во правят много качествено краварите? Всъщност. Компютрите и софтуера им бяха на ниво, заради всички емигранти в силициевата долина,но сега Китай и това ще им разбие. А пък лично аз съм фен на vaio
  • 15 pero

    13 4 Отговор
    Гадовете се шашкат.
  • 16 НКВД

    8 11 Отговор
    Тъй като моя брат и окупатор, пилотът на руския самолет, е бил пиян до козирката, не е осъзнавал какво прави, но вече е осъден по бързата процедура от трибунала на великите и непобедими безаналогови военно-космически подводни и подземни сили на втората ми родина Русия, защото е заплашил сигурността на безценния самолет, от който имаме крещяща нужда предвид ситуацията с множеството паднали като куци пилета безаналогови и неразрушими самолети през последните две години. За нас човешкият живот никога не е имал цена, понеже човека (разбирай руснака) се възпроизвежда без пукната копейка, докато всяка една техника е безценна, тъй като струва страшно много пари и всеки паднал самолет, потънал кораб или подводница удря по личното обогатяване на нашия велик вожд Путин. Най-лошото е, че другарите на пияния пилот трябваше да мият и чистят кабината на самолета с противогази и костюми за химическа защита, понеже памперсите са санкционка, а лигнинът, който нашите велики и непобедими руски войници ползват, пропуска като цедка.
  • 17 Рубладжийче

    8 15 Отговор

    До коментар #1 от "Kcaniba":

    .....................яко памперси!!!..................

    Знам, че русофилите сте експерти по памперсите. Руснаците ви използват като такива и много се хвалят от вас. Акуратно сте облизвали, обдухвали и подсущавали руския задник. И сте излизали без пари!

    Коментиран от #18, #19

  • 18 Гюрза

    11 7 Отговор

    До коментар #17 от "Рубладжийче":

    Знам че русофобите сте експерти по дамските превръзки..говедарите ви използват като еднодневки с,,крилца,,и са много доволни от вас,че лакомо и продължително продължавате да целувате ароматните задни индиански части..за което си плащате..

    Коментиран от #20

  • 19 Стамат

    13 5 Отговор

    До коментар #17 от "Рубладжийче":

    Хахха На краварският лай.новоз май не е харесал клипа . Господарите ти нямат работа там подлога безродна .Лошото е че дори господарите ти кравари да налапат света ти пак ще си останеш мизерник . Вземи им някой цент че за някоя консерва да имаш ще ти трябва.

    Коментиран от #21

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Рубладжийче

    8 13 Отговор

    До коментар #19 от "Стамат":

    По-безродни подлоги от вас руските еничари няма Стамате. И не си ти съществото, което ще определяш,кой къде има право да лети. И ма международни правила. нали в кочината само за тях квичат!

    Коментиран от #24, #25

  • 22 944

    7 10 Отговор
    Един път стомна за вода, втори път стомна за вода и после удрииии! Като с Вагнер в Сирия.... на кайма!
  • 23 Гюрза

    11 2 Отговор

    До коментар #20 от "Рубладжийче":

    Не можеш..третополов си..а и си свикнал без везелин,само на шкурка..
  • 24 Стамат

    12 2 Отговор

    До коментар #21 от "Рубладжийче":

    Краварска подлого Не ми говори за международни правила че господарите ти ги нарушават всичките .Които правила всъщност са писани от краварите но без ангажименти самите те да ги спазват.И ако не ги затрие един ден Йелоустоун ще ги затрие Алчността и арогантното им отношение към целият свят.И да те питам.Какво щеше да стане ако Русия беше изпратила разузнавателен самолет в карибско море примерно.Ще ти кажа аз защото с ампутирания си мозъка едва ли ще се сетиш.Ще бъде свален и след това апокалипсис.Трябва да си много тъп сляп и глух за да не виждаш колко са брутални и нагли американците.
  • 25 Ник

    7 1 Отговор

    До коментар #21 от "Рубладжийче":

    Със зъби и нокти защитаваш американетата. Трябва ти медал за плюнка.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 СЛАВА РОССИИ ! СЛАВА СССР !

    2 0 Отговор
    Дишане във врата и пръстче във ... ! А ма аз няма да го изпиша, че модетора го знаете какъв е. Ще го пипнем и него кога му доде времето.