11 Май, 2018 07:30 28 759 66

Вижте къде са атомните бомби на САЩ за Русия

  • сащ-
  • русия-
  • европа-
  • бомби-
  • ядрени-
  • война-
  • джак уайнстийн

Американските бомби срещу Русия са разположени в Европа

Вижте къде са атомните бомби на САЩ за Русия - 1
Снимка: Shutterstock

Американските атомни бомби, предназначени за Русия пътуват към Европа, пише руското издание Правда.ру. Новата атомна бомба В61-12, която САЩ се готвят да изпратят към Италия, Германия, Белгия, Холандия, а и в други страни, се намира във финален стадии на подготовка.

Генерал Джак Уайнстийн, отговарящ за ядрените операции, на симпозиум пред старши офицери и ръководители на военно-промишления комплекс на САЩ казва, че „програмата върви много добре“ и вече са проведени 26 инженерни, конструкторски и летателни изпитания на В61-12.

Програмата предвижда производството на около 500 такива атомни бомби след 2020 година, като проектът ще струва около 10 милиарда долара.

В61-12 притежава съвършено нови качества, в сравнение със сегашния вариант В61, разположени в Италия, съобщи „Фокус“. Ядрената глава има четири варианта за избор на мощност, система на полет, която позволява насочване с точност към целта и способност да прониква в бункери дори през железобетон и да се взриви в дълбочина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РАСО

    260 39 Отговор
    Горките италианци, тя докато излети, ще бъде взривена на стартовата площатка,лошото е колко дупедавци има ,навеждащи се на ФАЩ.....
  • 2 Ротшилд

    188 11 Отговор
    О, Английо, защо ли днес

    бездyшен жид те yправлява?
     

     

    Иван Вазов (1876)
  • 3 запознат

    233 42 Отговор
    Смешници..
    Руснаците имат технологии и правят оръжия, а тия модернизират една и съща скрап от 60 години, щото са тъпи и не могат да измислят нищо.
  • 4 2018

    249 24 Отговор
    Те американците винаги са водели войни на чужди територии.Да му мислят тези на чиято територия са тези бомби защото при евентуална война първите удари ще са там.

    Коментиран от #39

  • 5 Сссерем

    52 222 Отговор
    Треперите ли бояришници,колкото и да се надъхвате един друг много добре знаете че сте пътници,за модерни и авангардни технологии трябват пари,това е нещо което при вас липсва,все едно индианците да тръгнат със лъкове и стрели срещу танкове.Когато една нация е 50 години назад и се опитва да внуши че има модерни оръжия с помоща на анимацията и агресивната пропаганда вместо с подобряване на икономическия и политически климат нищо добро не я чака.

    Коментиран от #11, #21, #32, #34, #35, #41, #43, #47

  • 6 бббббб

    175 12 Отговор
    Демек ще унищожат и Европа.Защото радиацията от евентуалната бомба пусната над Русия ,ще прекоси Европа.Както беше с Чернобил.
  • 7 mediator37

    102 19 Отговор
    На Хитлер бункерите са били сандвич от стоманобетон и 20 сантиметрови плочи от легирана стомана. Нищо не е прониквало.
    Те руснаците не са толкова прости, че да вържат тънка арматурка и само бетон да леят.
    Специално произведени бронебойни снаряди се спират с технологични композитни брони, да не говорим за прасе-бомба, което нито е заточено, нито свръхтежко, свръхтвърдо, нито свръхнетопимо и което не му е работата да пробива.

    Коментиран от #57

  • 8 georgi

    191 13 Отговор
    Колко са хитри американците и прости европейците, войни само в Европа не в САЩ - продажници.

    Коментиран от #17

  • 9 Kcaniba

    135 13 Отговор
    Дванайстта, дълбока модерницация, на това, което Фон Браун им е придоставил , като са го пленили!!!
    Затваряй кочината
    Русия ще гу цели още там, преди да излетят!!!
    Ефе5та е обратен, ма не за фащ, а за Европа!!!
    !!!
  • 10 Сссерем

    24 97 Отговор
    Самонавиването ви не е на добре,следва го самоизяждането,гладомора идва.

    Коментиран от #19

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Ристе

    32 166 Отговор
    Истината каквото и да си плещим е, че рашките са 70-80 години назад в технологиите и нямат никаква възможност да водят война. За финансовото им състояние въобще не коментирам. Сами знаете че ако можеха вече щяха да са ударили. Трябват им още поне 15-20 години за да се модернизират, а ФАЩ ще е колонизирал Марс до тогава.

    Коментиран от #13, #40, #51

  • 13 Българин

    153 16 Отговор

    До коментар #12 от "Ристе":

    Ти баце си 70-80 години назад!!! Аман от разбирачи! Нищо не се казва за това къде са разположени Руските ракети и за ситемата "ръката на мъртвеца". Така, че ако някой си мисли, че ще победи в ядрена война срещу Русия и ще остане жив, изобщо да не си вярва!

    Коментиран от #14, #15

  • 14 Ристе

    30 56 Отговор

    До коментар #13 от "Българин":

    Стига с тази ядрена война, такава няма да има. Само плашим гаргите, отделно ядрения капацитет на русия не е ясно в какво състояние е, тоест има технологично време на поддръжка което не е правено от тяхна страна. Както казва клоунът, моят бутон работи...

    Коментиран от #44

  • 15 до Турчина

    23 77 Отговор

    До коментар #13 от "Българин":

    Ти не си българин а си турчин или руска подлога !
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Ахаха

    76 18 Отговор

    До коментар #8 от "georgi":

    Първата и Втора Световни Войни пак бяха амърикански и се водиха в Европъ. Войната с тероризма пак е на СЪЩ и се води в Европъ и ни заливат мигранти, бомбандировки, изнасилвания и прочие. Така че 3та и 4та Световни Войни пак ще са във Европъ. Затова аз казвам, че е най-добре БГ да излезе от Евру Саюза, защото тежко ни и горко ни!!! СЪЩ и Ънглия ще водят война с Търция на наша територия, защото искат да отнемат Босфуръ и те да го контролират както Гибралтар и Суецкия Канал и Панамския Канал. Жестока войнъ ще водят на нашъ територия
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 бомби във всяка къща

    91 5 Отговор
    Новите бомби са израз на миролюбивата политика на САЩ и президента Тръмп ! Затова е редно да бъде номиниран с Нобелова награда за мир, както предложи Южно-корейският президент. Ура!
  • 21 jforfk

    74 4 Отговор

    До коментар #5 от "Сссерем":

    Много ми е интересно къде ги намирате тези "модерни технологии". Управляемите бомби са познати от 40 години. Свободно падащи бомби, хвърляни от самолет са използвани за пръв път от Българската армия през ... 1912 година. Второто, което явно не виждате, е че още от 1912 година самолетът трябва да навлезе във въздушното пространство на противника за да хвърли бомбата. Ако му ... разрешат. Та къде е "модерната технология"? Не е ли същото от времената на ВСВ?!? И явно не виждате най-важното. Ако дадена страна от НАТО приеме на територията си ядрено оръжие на САЩ, то тя автоматично става цел за тактическото ядрено оръжие на противника. А като се порази склада цялата местност на десетки, а защо не и стотици, километри ще е залазена с радиоактивни отпадъци. А в радиуса на експлозията да не си мислите, че ударната и топлинната вълна ще разрушават само склада с оръжието?! И нама да пострада НИТО ЕДИН ЦИВИЛЕН. Даже и термин са измислили военните: "съпътстващи загуби". А Италия е на Средиземно море ... И точно там се формират валежните зони над Балканите. А Вие радиоактивен дъжд искате ли?!? Щото аз НЕ ИСКАМ!!
  • 22 The TRAPPER

    64 6 Отговор
    Значи Европа си е понтенциална мишена .
  • 23 onq s konq

    10 67 Отговор
    Ние съшто сме в НАТО и искрено се надявам да испратат и тука поне две-три такиви бонби

    Коментиран от #26, #29, #42, #52, #61

  • 24 656

    62 7 Отговор
    Гниди хамерикански, чума да ви тръшне
  • 25 112

    4 69 Отговор
    Да бяха донесли малко неутронни бомби, така в близките няколко хиляди години в Русия няма да има живот.
  • 26 jforfk

    51 5 Отговор

    До коментар #23 от "onq s konq":

    Вие можете ли да мислите? Знаете ли че дори при соц-а, у нас руснаците никога не складираха ядрено оръжие? Всяка страна складирала ядрено оръжие е СИГУРНА МИШЕНА. Знаете ли ако руска тактическа ракета със 20 кт ядрен заряд удари склада, какви ще са последствията?! Или мислите че ударната и топлинната вълна ще се ограничат само за поражение на склада? А радиоактивното заразяване пак ще е само в склада?!? Дори като гръмна един Челопеч стана страшно ...

    Коментиран от #27

  • 27 на коня комшията

    29 3 Отговор

    До коментар #26 от "jforfk":

    Остави го коня на мира ! Той беше написал преди време че си е изкопал бункер във двора ... така че опекъл си е работата !
  • 28 Гласуващ

    22 2 Отговор
    Всички правителства в Европа се създават с 25-30% процента от подкрепата на населението, без да се уточнява дали това не са най-неграмотните, малцинства, чужденци или каквито и да са... Друг път европейците да се замислят, искат ли тези 30% да доведат до увеличаване на атомните бомби именно на наша територия и какви биха били последствията ?! Световния ред се променя, само няколко истерични държавици още се правят, че не го забелязват, но колкото повече отлагат толкова по-неактуални ще станат и те скоро. 45 години един режим, наближават края и на 29 годишния период ... очаквайте продължение.
  • 29 НАТО ВЕЦ

    30 4 Отговор

    До коментар #23 от "onq s konq":

    А бе, ти шоп ли си?

    Нане пита Вуте: Знайш ли колко струва атомна бомба?
    Вуте: Па незнам.
    Нане: Милиони.
    Вуте: Е да ми падне една у двору...
  • 30 Ник

    35 3 Отговор
    Тези американци са големи п...и , защо не си ги държат там , и да ги стрелят от там а??? Знаят копелетата , че изстрелят ли ракета от там ще има ответен удар . Изстреляна обаче от страна в Европа удара ще е към тази държава
  • 31 Алфа Ромео

    31 3 Отговор
    Грешно се развива този свят, целия световен ред е толкова брутален и животински, може да се каже че сме един неуспешен експеримент, или няква случайност.....
  • 32 Аз знам

    24 1 Отговор

    До коментар #5 от "Сссерем":

    Серсем ти къде ще бъдеш като се взривяват бомбите може би във сащ възможно ли е да си по прост
  • 33 Анонимен

    26 1 Отговор
    Америка това иска да заличи европа.Та нали беженците са тяхно дело.
  • 34 Тина

    20 2 Отговор

    До коментар #5 от "Сссерем":

    Ти америкаска подлого жендърска,ега не доживееш да видиш воината в европа.

    Коментиран от #37

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 НАЙДЕН ЯНКОВ

    37 2 Отговор
    кой е тоэи идиот който мисли че след като
    вэриви 50 ядрени бомби на територията
    на Русия, след това ще може да се въэпол-
    эва от таэи територия.мисля че всичката
    таэи помия от новини с която ни эаливат
    всеки ден е само един театър.никой ли
    не се эапитва,как онэи ден гнусния евреин
    правеше свирка на Путин в Москва и днес
    си поэволява да обстрелва протежето му
    Асад.и как и с какво право може да води
    война с Иран но,на територията на Сирия.
    и эащо не обсрелва иранска територия.
    и къде е така нареченото ООН и эапада със своите демократични ценности,или
    трябва да се оправдае инвестицията на
    съединените терористични щати в тяхното
    ООН
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Варна

    22 4 Отговор
    Големи тъпотии има написани особено от троловете на нашите партньори. Все още си задавам въпроса какво де работиш трол? - Колко ли тъп трябва да си и в крайна сметка какво получаваш за да участваш в манипулацията на населението на собствената си страна?
    Видимо от изказа на същите, не блустят с много разум! - Хубавото, е че и повечето които имат мнение са ги "нашарили" с минуси! - Все пак има надежда за нас!
    А иначе по темата. - Подобна информация не би ме радвала и то никак даже! Това американците да разположат на собствената ти територия тяхно ядрено оръжие, с което очевидно ще оперират те... Е мека казано притеснително! Да му мислят онези, които се съгласяват ако ударът към противникът не успее. Като се има в предвид, кой е потенциалният противник... - Жална им майка! Ще има такъв геноцид и присвояване на нови територии, че историята ще ги помни като Ацтеките. - Имало едно време там цивилизация.... Вторият Важен въпрос който засяга и нас, е възможният театър на военни действия! - Колкото и да пресмятам и да разигравам вариянти, то този театър в по- голямата си част засяга и нас. Ние, Румънци, Молдовци, Украинци и Прибалтика влизат в санитарната зона, която би се получила след ядрен взрив. Това означава, че нашите мили партньори от сега са ни писали доброволни жертви. Всеки има глава на раменете и би трябвало добре да обмисля как да приема подобно поведение на Американците. И накрая, Америте добре знаят, че Северният флот на руснаците и установките
  • 39 111111

    6 5 Отговор

    До коментар #4 от "2018":

    Чак винаги е доста силно казано.Американците започват да водят външна политика след началото на 20ти век,опитвайки се да наложат своите идеологии,смятайки че това е пътят към мира.

    Коментиран от #58

  • 40 Андрей

    17 1 Отговор

    До коментар #12 от "Ристе":

    Ходил ли си в русия на скоро? Порасни и мисли. Огледай се и отново помисли. Не разбра нищо нали? Ами тъп си и за елементарни работи. Почисти си двора първо, ...Руссия ще коментира. Неординарно мислене и много силни морални мотивации ще Истрият всеки агрессеор. Търпеливи са. Но почват ли да действат, бягай и не дъвчи сополи.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 От Менса

    13 1 Отговор

    До коментар #23 от "onq s konq":

    Ако това не е ирония, ти си точният пример за интелектуалните качества, грамотността и коефициента на интелигентност на средния гласоподавател на герб (пиша го с малки букви, защото не заслужава да бъде писано с големи)
  • 43 До ссерсем

    11 1 Отговор

    До коментар #5 от "Сссерем":

    Да пич ссерсем си и такъв ще си останеш,кух като хралупа
  • 44 До всички

    17 1 Отговор

    До коментар #14 от "Ристе":

    Нима си мислиш че братушките стоят с кръстени раце?да не си им светил?
    На Тръмп му излязоха криви сметките,удари на остър камък с руснаците,на англичаните им омекнаха капачките,два дена подводният им кашон не мой си намери място в морето,голям страх са брали до като руснака се е базикал с тях,и ракетите не можаха да си пуснат-шубе голямо,млакнаха и за утровата-няма коментари,а колкото до трета световна,ще я баде,тя е неизбежна,въпрос на време е,и за това ще са виновни сащ. Жадуващи за господство на света,е да ама не!няма да има свят за никой!!!
  • 45 Смотан.русофил

    18 3 Отговор
    Европа гъсто населена фащ тоже Русия от колиба до колиба м/у тях 600 до 1000 км празно пространство ако можеш да смяташ в което силно се съмнявам пресметни колко европеици и американци ще гушнат букета спрямо Руснаците твоите господари американците са го сметнали .Оцелели европеици-0 оцелеле американци -0 оцелели Руснаци 40% за това исамо джавкат.
  • 46 leif

    15 1 Отговор
    ХЕЙ ЗА ВСИЧКИВОЕННОЛЮБЦИ .ЗНАЙТЕ ЧЕ АКО НЯКОГА ИМА ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА ВСИЧКИ ЩА ОТИДЕМ В ОТВЪДНОТО РАЗЛИКАТА ЩА БЕДЕ САМО В ЧАСОВЕТА.А ЧЕТВЪРТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА ЩЕ БЪДЕ СЪС СТРЕЛИ И ЛЪКОВЕ ,САМО ЧЕ НЯМА ДА Е ВОДИ НАШЕТО ПОКОЛЕНИЕ.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Ганчо

    10 0 Отговор
    То са видяло че до пенсия няма стигнем! Ай наздраве
  • 50 Бах ти тъпака

    6 2 Отговор
    Ако стане война сащ атакува русия русия има модерни пво установки но има разположени подводници а за сведение има подводница от тип тайфун в черно море и къде ли не другаде и така при някаква бойна готовност бум атака сащ атакува русия сваля атомните бомби тя пуска атомни бомби но русия ще успее да нанесе удари защо. пво отбрана на сащ е зле и няма да има проблем за русия да бомбардирано оттам идва и проблема че щом бомбите ще са в европа русия ще нанесе удари и тук в европа. а от какво ги е страх сащ не от ядрени атомни и такива страх ги е от балистичната хиперзвукова ракета скарват. Ще има ли война с ядрени оръжия ще разберем
  • 51 СССР

    9 3 Отговор

    До коментар #12 от "Ристе":

    Абе, РИСТЕ ти от къде знаеш за технологиите преди 70-80 години ?????
    "Твоите ФАЩ" първо да кацнат на Луната а след това да колонизират Марс!
  • 52 СССР

    2 4 Отговор

    До коментар #23 от "onq s konq":

    Да нямаш клиенти за някоя, друга?
    По колко върви мегатона??

    Коментиран от #53

  • 53 русия е джудже

    5 15 Отговор

    До коментар #52 от "СССР":

    Не си интересен ,рубладжийски трол.САЩ са кацали на Луната преди 60г. и то 6 пъти ! Бояришниците например имат за цел да нарпавят това през 2036г.Смятай за какво изоставане говорим.Кацането на Луната е потвърдено от твойте господари от СССР ,както и Китай наскоро го потвърдиха с тяхния роувър.Така че с тея мантри издишаш много бързо.Докато САЩ покоряват Космоса ,руските пияници стоят и гледат с телескопи от Земята.Жалко а ?

    Коментиран от #54, #59

  • 54 Ник

    9 1 Отговор

    До коментар #53 от "русия е джудже":

    Я кажи ти с щъркелите ли долетяха до луната
  • 55 jorj

    4 5 Отговор
    Защо рашаноблизците не отидат малко в рашания, я на екскурзия, я на поработване, я на парти на приятел, да видят деца, внуци????? Защо отиват на обратната страна????
  • 56 Спартак Попов

    6 1 Отговор
    През 1945 г. дни след като САЩ са пуснали атомните си бомби над Япония и с цел да спрат завладяването на най-северния й остров от СССР, викат тогавашния посланик на СССР - Андрей Хроники и му казват: г-н Хроники, виждате с какво оръжие разполагаме, и ако не спрете нашествието си ще го използваме и срещу вас, за да ви спрем. На тази заплаха Громико отговорил спокойно: Тръгнете, пък да видим до къде ще стигнат самолетите ви ! Анализирайки думите му, янките стигнали до извода, че не могат да "ударят" СССР, защото противовъздушната им отбрана (ПВО) била много добра. Защо си мислите, че сегашната им ПВО е по-лоша от тази през 1945 г. ?
  • 57 Ок666

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "mediator37":

    Дори камък с космическа скорост е катастрофа!
  • 58 Ок666

    3 0 Отговор

    До коментар #39 от "111111":

    Мир по американски другите да мрат щото сме велики!
  • 59 Русофил а не изгъзена подлога на ЕС и СА

    5 1 Отговор

    До коментар #53 от "русия е джудже":

    Така....
    Значи веднъж гледах едно видео което беше свързано с ядрения потенциал на Русия и Сащ та във видеото стана ясно че макар както я изкарват Америка Русия че е изостанал свят ами да ви кажа че руснаците имат поне три пъти повече ядрен арсенал отколкото зад тихо океанските траверси...
    Като бройките на Сащ са около 560 единици изправна техника (ядрен арсенал)
    А нати Русия космическите 3046 изправни единици...
    Ръката на мъртвеца им е най слабото оръжие на Русия да не мислите че ще си покажат най мощното ей така като Американците да се рекламира наляво надясно като реклама от тв шоповете по бнт?....
    А за новото им оръжие Терминатора поне от 20-30 години се знае за негопросто са изчаквали технологията да се развие малко повече за да е съвършен а да не говорим за новия им самолет за когото се знае от поне 50 години но също са го оставили за по нататъка както с терминатора от който всякакви подлоги от ЕС и Сащ се осират от страх...
    Тъй че при евентуален Ядрен конфликт всички ще го изядем само дето последния удар ще е от Русия без да се лъжем в прав текст да си го кажем!
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 сойкаПРИСМЕХУЛКА

    3 1 Отговор
    След като ръководителите на горепосочените страни са американски подлоги, гледащи как да си вземат някое и друго куфарче с пари, под масата, то тепърва в Европа ще се разполага военна техника. Та нали при евентуален конфликт руснаците ще бомбардират първо Европа, а не САЩ, знаейки, че именно тук са разположени тия бомби. Всичко това е стратегия на САЩ, за да запази собствената си територия, даже го и разгласяват, за да знаят враговете им къде да атакуват. Там къде е пипнал американец, всичко е изсъхнало.
  • 63 иванов

    3 1 Отговор
    Горките италианци и другите там приемащи. Тия нямат ли чувство за самосъхранение. Преди да пострада америка "ботуша" им руснаците ще го направят на решето. С кой акъл им приютяват ракетите, да им се чудиш. А то това важи за всички. А бе луда работа! Нашите политици дано да са със ума си.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Тео

    1 2 Отговор
    Абсолютно нищо не може да направи рАша, бедна и сама изоставена от всички, зла, тя може да предложи само оголения си задник.
    Я ти обясни как отвърнаха ватенките за салата Вахнер на три пъти. НИЩО.
    Само путин се скри за 10 дни от страх в бункера си.
    Ватенките-голямата мечка се оказа (по собствени признания) една голяма но проскубана гарга, неспираща да грачи и да се перчи пред света!
    Краха на ватната мижава държавица наближава със всеки изминат ден. Както СССР така и сега в една безмислена гонка на въоръжение, сами против целият демократичен свят те ще рухнат. При СССР катализатора беше Афганистан-ватенките ги изритаха като псета от там. Сегашният катализатор за фалита на русия е Сирия и анексирания Крим.
    Агресивните ватенки, в деветдесетте години, бяха в центъра на Европа - в Берлин. И бяха изритани и натъпкани в собствените си граници. И сега те са сами, изоставени от всички бивши поробени сателити, които бяха окупирали в Източна Европа и в балтийските страни ... Русия сега е в границите си, а около нея плътно - НАТО и Америка. Ето това е пАбеда. Слава на Путин!
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.