15 Май, 2018 16:00 1 801 7

Лондон отказа виза на племенницата на Скрипал

  • сергей скрипал-
  • русия-
  • великобритания-
  • виза-
  • отказ-
  • виктория

Рускинята не отговаряла на изискванията

Лондон отказа виза на племенницата на Скрипал - 1
БТА/ AP, на снимката: Юлия Скрипал

Министерството на вътрешните работи на Великобритания отказа да издаде виза на племенницата на бившия двоен агент Сергей Скрипал, който беше отровен на британска земя, предаде РИА Новости.

Британските власти са отказали издаване на виза, защото кандидатурата на Виктория „не отговаря на изискванията на миграционните правила". Не се разкриват други подробности.

Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия бяха отровено с нервнопаралитично вещество в началото на месец март. Инцидентът предизвика дипломатическа криза между Лондон и Москва. Британските власти обвиниха руснаците за атаката.

В началото на април британското посолство отказа виза на Виктория Скрипал, която планираше да посети братовчедка си Юлия. Скоро след това Виктория подаде документи отново. Но нейният съпруг съобщи, че Виктория отново няма право да посети Великобритания. При последващ отказ Виктория обеща да обжалва пред генералния секретар на ООН Антониу Гутериш.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 goni

    18 2 Отговор
    Няма да и помогне! Изобщо няма да им дадат да се срещнат с който и да било!
  • 2 vvvvv

    18 1 Отговор
    Ще задава много въпроси момичето. Но за джихадисти-съюзници винаги може.
  • 3 Радев

    15 3 Отговор
    Никой неги е виждал живи!
  • 4 Д'мин

    12 2 Отговор
    Какво им пречи на рижавите албионци при срещата да има до племенницата им хора от Ми5, Ми6, Ми17 и Ми3.45?
  • 5 Един ....

    3 0 Отговор
    Мухалите са гузни .
  • 6 незнайко

    1 0 Отговор
    Няма ли да спрат да ни занимават с това семейство !!! С какво е по различно от другите, че чак наказания на равнище държави се правят !!! Семейство на АГЕНТИ !!! Голямата работа !!!
  • 7 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    Шпионите, агентите, разузнавачите - са най-важните хора на този свят!Зависи от коя страна се гледа - в едни се виждат благородни герои, в други- долни предатели и подлеци.
    От всяко дърво свирка не става- и от всеки човек не може да се иска да бъде агент, че и двоен. Трябва все така, дълбоко в душата си да носи нещо, ако не подло и лицемерно, да го наречем -двойствено. Един честен и почтен човек не може да изпълнява такива задачи. Разбира се , за да се заеме с такава дейност , отделната личност има някаква сериозна мотивация - била идейна, била финансова, била любовна и прочие. Едни стават по желание - други по принуда - всякак бива.Едни са добри , други много добри, а има и гениални предатели - като Миша Петното, например!
    "Негово благородие"г-н Скрипал се е прежалил един път, после още веднъж и сега ще е за подигравка на всички. Кой както си иска, така ще го експлоатира !
    Никому не дреме - жив ли е , или не ! Нищо , че се вдигна такава голяма патърдия. Тя е да баламосва нас - простолюдието !!!
Новини по държави: