Last news in Fakti

19 Май, 2018 09:52 2 281 9

Бягство през желязната завеса

  • северна корея-
  • южна корея-
  • ким чен-ун

Двама севернокорейци избягаха в Южна Корея

Бягство през желязната завеса - 1
Снимки: БТА/АР

Двама севернокорейци избягаха в Южна Корея и бяха намерени в Жълто море, съобщи Reuters, позовавайки се на местни медии.

Двамата бегълци били забелязани от южнокорейските военни в лодка край морската граница между двете Кореи. Единият от севернокорейците е офицер от армията. Двамата са изразили желание да избягат в Южна Корея.

Инцидентът се случи, след като Северна Корея отказа да приеме списъка с южнокорейски журналисти, които трябваше да наблюдават в петък закриването на ядрения полигон на КНДР. Това породи нови съмнения дали Пхенян наистина иска да намали напрежението в района.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    6 7 Отговор
    Ха сега да дойдат разните хейтъри от рода на Кики-Барчо и ни обеснят, защо корейците все от север на юг бягат и никой не бяга в обратна посока.

    Коментиран от #3

  • 2 ежко бежко

    3 4 Отговор
    завиждам му,че има тази възможност!
  • 3 Пенислав

    6 6 Отговор

    До коментар #1 от "Бесен Язовец":

    Двама избягали а 25 000 000 стоят там при пилпжение че са под невиждан натиск отвън.

    Коментиран от #4, #5

  • 4 Славопен

    7 4 Отговор

    До коментар #3 от "Пенислав":

    от затвор трудно се бяга Пениславе
  • 5 Бесен Язовец

    3 3 Отговор

    До коментар #3 от "Пенислав":

    Само двама ? Ми добре тогава Педиславе, ще си перефразирам въпроса та белким загрееш какво искам да кажа. За 38 годишното съществуване на Берлинската стена, колко човека са се опитали да избягат през стената от ГДР към ФРГ и колко в обратна посока !?

    Коментиран от #6, #7

  • 6 Дедофф

    7 5 Отговор

    До коментар #5 от "Бесен Язовец":

    Сега повече от половината си искат стената обратно,не според мене.
  • 7 Пенислав

    6 2 Отговор

    До коментар #5 от "Бесен Язовец":

    На кой му се приискало да стане гей на кой наркоман пък там не става мъка,мъкаа.Няма да ти изброявам всички извратенящини които са забранени а извратеняци болл навсякъде.

    Коментиран от #9

  • 8 Шехерезад

    5 2 Отговор
    Ами обичали са се двамата ама там не им давали да се омъжат един за друг.И сега избягали и ще дойдат в UK да сключст брак и да си народят дечица и да са за пример на всички гейзери по света,че за любовта граници няма.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: