Last news in Fakti

20 Май, 2018 20:33 3 211 9

Анкара: Никой не може да уплаши Ердоган

  • турция-
  • атентат-
  • реджеп ердоган

Заплахите срещу президента не са нещо ново и няма да го откажат от каузата, заяви турският вицепремиер 

Анкара: Никой не може да уплаши Ердоган - 1
Снимки: БТА/АР

Турският вицепремиер Бекир Боздаг коментира разузнавателните сведения за готвен атентат срещу президента Реджеп Ердоган, като заяви, че заплахите не са нещо ново, но те няма да отклонят турския лидер от неговия път, предаде Анадолската агенция.

В Тwitter Боздаг написа: "Наясно сме, че има кръгове, които не се чувстват удобно с такъв голям лидер, човек с кауза, и че те искат да се отърват от нашия президент. Тези предупреждения за заплахи за убийство не са нещо ново, винаги ги е имало".

Според сведения, които турското разузнаване разследва, група турски граждани планират да извършат опит за убийството на турския президент по време на негово посещение в балканска страна. Западни разузнавателни агенции също разполагат с подобни информации, за които са информирали колегите си в Турция.

Анкара: Никой не може да уплаши Ердоган

"Реджеп Ердоган не е човек, който би се уплашил от смъртни заплахи, би се отказал от своя път и своята кауза", написа още в Боздаг.

Ердоган организира днес в столицата на Босна и Херцеговина Сараево голям митинг преди предсрочните президентски и парламентарни избори в Турция на 24 юни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голямо състезание пада

    6 24 Отговор
    Джуджето от Горна Азия и Бастуна от Мала Азия водят епична битка кой е по-тъп и лъжлив. Да им имам жалките проблеми. И двамата са за Хага, ама още не са ни ядосали достатъчно, че да ги попилеем.

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Войвата

    6 10 Отговор
    А бре войводо,кви са тиа резняци
  • 4 Иванов

    2 3 Отговор

    До коментар #2 от "ivan4o":

    Иван4о и ти можеш да си е. м, животноо!

    Коментиран от #6

  • 5 ЕВАЛА АРКАДАШ

    23 7 Отговор
    Този е голяма работа, преди никога не се говореше за турция по световните медии. Турция беше една полужива аграрна държава, а сега е нещо съвсем друго и дразни другите имперски сили.
    БРАВО ЕВАЛА МАШАЛА ЕФЕНДИ ПАША БАЙ ЕРДОГАН
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 onq s konq

    19 5 Отговор
    Може и да имам определени определени несъгласия със политиката на Ердоган ТОЧНО КАТО БАТ БОЙКО,но РЕШИТЕЛНО УВАЖАВАМ НЕСРАВНИМО ПОВЕЧЕ БЪЛГАРО-ТУРСКИТЕ ОТНОШЕНИЯ ПРЕД БЪЛГАРО-ГРЪЦКИТЕ,наситени с подли удари срещу икономиката/БЕЗПРЕЦЕДЕНТНО БЛОКИРАНЕ НА ГРАНИЦАТА И НАНАСЯНЕ НА ЩЕТИ ЗА МИЛИОНИ ЕВРО/ ни и "КУРВАЧКАТА" която играят за Македония по МЕЛОДИЯ НА РУСКИ КАЗАЧОК!
  • 8 Чък Норис

    7 1 Отговор
    Вече не съм най-безстрашния...
  • 9 ТОЧКАТА

    2 2 Отговор
    Парадокс ...когато си ...носещ шербет ,няма реализация на амбициите ти!!!!!но те ,,хвалят,, и галят по главата!Щом станеш ФАКТОР/сила и суверенитет/// ставаш ...кофти и неудобен....Единствената ИМПЕРИЯ ,буквално РАЗКЪСАНА от ПСВ е точно Османската....НО манталитетът ИМПЕРСКИ,не се убива с акта за капитулация....А това сие проблем,ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ сега за НАС....И едва ли чл.5. може да ни гарантира ...независимост...
Новини по държави: