21 Май, 2018 13:02 1 610 3

Черна гора слага ограда на границата с Албания

  • черна гора-
  • граница-
  • албания

Недоволство от имигрантския поток към страната

Властите в Черна Гора обмислят поставянето на телена ограда по границата с Албания, съобщи The MiceTimes of Asia.

Стената ще трябва да послужи за намаляването на имиграцията през границата. Черна гора е поставена под сериозен натиск от голям брой нелегални имигранти, които се опитват да достигнат до Западна Европа.

„Хиляди имигранти от Африка и Близкия Изток се опитват да достигнат до Европа. Новият балкански маршрут минава през Гърция, Албания, Черна гора, Босна и Херцеговина и Хърватия. При голяма миграционна вълна може да издигнем ограда по границата с Албания. Така ще гарантираме своята сигурност. В момента го обмисляме“, заяви началникът на Дирекцията за гарантиране на сигурността Воислав Драгович.

Той заяви, че албанските власти често отказват да приемат върнатите имигранти, дошли от тяхна територия. Очакват се преговори между двете страни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българина

    13 1 Отговор
    Всички ислямски държави каквато е албания и турция трябва да бъдат оградени с 5 метрови стени и да не се коминикита с тях. Черна гора дори са закъснели.
  • 2 касапина

    5 0 Отговор
    А земята която са газили,трябва да се обработи с дезинфектанти.
  • 3 чалма тв

    2 0 Отговор
    Интересни факти в блога на Ричард Докинс. Защо са малко мюсюлманите с Нобел? Само десетима мюсюлмани имат Нобелови награди/при това пет от наградите са за мир/, докато евреите-нобелисти са 120. "Всички мюсюлмани, взети заедно, са получили по-малко Нобелови награди, отколкото випускниците на Тринити Колидж в Кеймбридж" 32 награди. Вместо да учат и да се развиват ,потъват все повече в мизерия, но имат време по 5 пъти на ден да се молят на господа си да има помогне ,да не умрат от глад.