21 Май, 2018 20:17 3 424 3

Вечният ерген на Холивуд най-после минава под венчило (СНИМКИ)

  • хю грант-
  • ана ебърстийн-
  • лиз хърли

Британският актьор Хю Грант ще се ожени за приятелката си - шведката Ана Ебърстийн

Вечният ерген на Холивуд най-после минава под венчило (СНИМКИ) - 1
Снимки: БТА/АР

"Вечният ерген", британският актьор Хю Грант, станал известен с превъплъщенията си в образа на съблазнител в романтични комедии, ще се ожени за приятелката си, шведката Ана Ебърстийн, предаде ВВС.

Заявление за сключване на граждански брак е подадено в кметството на Кенсингтън и Челси в западен Лондон, където двойката притежава къща. В съотвествие с британските закони заявлението трябва да бъде публикувано три седмици преди събитието.

За 57-годишния актьор, привлякъл вниманието върху себе си с участието си във филма "Четири сватби и едно погребение", това ще е първа сватба. Грант и Ебърстийн са двойка от 6 години. Тя го е дарила с три деца.

Вечният ерген на Холивуд най-после минава под венчило (СНИМКИ)

Вечният ерген на Холивуд най-после минава под венчило (СНИМКИ)

Неговата 39-годишна бъдеща съпруга е разведена. Тя е бивша продуцентка на телевизия ESPN, а сега работи за шведски бранд за детско облекло.

Наричан вечния ерген от британските медии, Грант поддържаше следени отблизо от таблоидите любовни връзки с британската актриса и манекенка Лиз Хърли и продуцентката Джемайма Голдсмит. Той има също две деца от китайската актриса Тинглан Хонг.

Вечният ерген на Холивуд най-после минава под венчило (СНИМКИ)

Няколко месеца преди да навърши 50 години, Грант заяви, че се страхува, че ще стане стар, тъжен и самотен мъж.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 673

    5 0 Отговор
    хайде на шведките че след време само на шведски маси ще може да ходите
  • 2 ...

    6 2 Отговор
    Ехххх времето лети др. Стайков.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: