Last news in Fakti

23 Май, 2018 16:15 6 574 29

Русия скастри САЩ

  • русия-
  • северна корея-
  • сащ

Недоволство около американските изказвания за Северна Корея

Руското външно министерство обяви, че САЩ правят обръщения, които са заплаха за Корейския полуостров, съобщи ТАСС.

Визират се затрудненията около провеждането на срещата между американския президент Доналд Тръмп и севернокорейския лидер Ким Чен-ун. Представители на САЩ направиха сравнение между севернокроейския режим и съдбата на този в Либия.

Според говорителят на руското външно министерство Мария Захарова, Кремъл прави всичко възможно, за да регулира ситуацията на полуострова. Все още обаче не могат да се представят подробности за решенията, които руското правителство ще вземе за Корейския полуостров.

В момента се води подготовката за срещата между Тръмп и Ким в Сингапур. Вече се появиха информации, че тя може да бъде и отложена. От американската администрация обявиха, че в Пхенян имат все по-завишени условия за споразумение.

Днес трябва да се състои демонтирането на ядрения полигон в Северна Корея. Очаква се събитието да бъде отразено от журналисти от няколко страни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Kcaniba

    32 8 Отговор
    Русия ще скастри ра фащ.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Ангел Кънчев

    15 57 Отговор
    Осазнайте се вече, 45 години руско управление не ви ли стига видяхте до къде ни докараха, по вечето българи живеем вече на запад, какво искате да затриете България.

    Коментиран от #17

  • 5 Kcaniba

    7 35 Отговор
    Не знам дали Северна Нигерия скастри САЩ, ама Марийчето може да ми скастри фалоса!
  • 6 Ураааааааааа

    8 23 Отговор
    ТЕАТЪРА МЕЖДУ РУСИЯ И САЩ ПРОДЪЛЖАВА.........
    ДВЕ ДЪРЖАВИ УПРАВЛЯВАНИ ОТ ЧИФУТИ............
    ДА МУ МИСЛЯТ ПРОСТОСМЪРТНИТЕ............

    Коментиран от #12

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Гост

    8 31 Отговор
    Русия може да скастри само някой член с устни.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Дони

    11 23 Отговор
    Тая от снимката може само да си окастри сливата че чичо Дони да мине да я ашладиса ...
  • 12 Театрален критик

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "Ураааааааааа":

    Що ми преписа коментара бе?
  • 13 ТОЧКАТА

    27 4 Отговор
    Арогантността на САЩ е подобна на и на троловете ...Само СЕБЕ си признават и пълно презрение към другите.Но както вървят нещата Колумб откри Америка,Путин ще я закрие.

    Коментиран от #26

  • 14 Stefko88

    5 14 Отговор
    Русия скастрила сащ? Вие четете ли какво пишете?
  • 15 Кънчо

    15 4 Отговор
    Куха кратуна си ти. Кога излезе в чужбина бре, по времето на комунизма или след това, когато дойде прословутата демокрация, къде стоя пред магазините, с купоните, а?

    Коментиран от #20

  • 16 патриотъ

    23 4 Отговор
    Показателно е,че САЩ се опитват да казват кой какво да произвежда,кой какво да купува,кой какво да продава,кой какво да прави и кой в коя кочина да се навира!За каква свобода и демокрация тогава въобще говорим?!Единственатя свободна и демократична страна в света в момента се оказа май само Русия!Арогантността на Америка и отношението им на господари към останалия свят е показателна и няма да им донесе нищо хубаво!Не съм привърженик на СК,но не САЩ са тези,които могат да им диктуват и да им налагат санкции,което се отнася и за Русия!Това са суверенни държави и никой не може да им налага каквото и да било!
  • 17 гост

    13 2 Отговор

    До коментар #4 от "Ангел Кънчев":

    Мислях да ти отговоря, но виждам че вече са го направили. И все пак, на свой ред да запитам в твой стил:

    "30 години "демократично" управление не ви ли стига видяхте до къде ни докараха, по вечето българи живеем вече на запад, какво искате да затриете България?!"

    Коментиран от #19, #29

  • 18 ТОЧКАТА

    6 1 Отговор
    ,,Патриотъ,, ме наведе на някакви мисли...Първата е сентенция от времето на Перикъл,когато Атина подчинява или ,,съюзява,, околните острови и полиси,,,СИЛНИЯТ ПРАВИ КАКВОТО ИСКА,СЛАБИЯТ ТЪРПИ КОЛКОТО ТРяБВА,,, ...Другото е разбирането за СВОБОДАТА...Западът разбира това като ,,свобода на личността,,,ЛИЧНОСТТА НАД ДЪРЖАВАТА....Аз го разбирам като ,,,свободна и независима ДЪРЖАВА,, която ОСИГУРЯВА ПРАВАТА И СВОБОДАТА на личността,....Интересното е ,че сащ се държат СВОБОДНО---ТЕ СА НАД ВСИЧКО И ВСИЧКИ!!!!!както корпорацията ,са си присвоили ЛИЧНАТА СВОБОДА И ПРАВА и я реализират като империя.
  • 19 Гост

    3 2 Отговор

    До коментар #17 от "гост":

    Няма надежда за България, това което е останало тука за нищо не става, затова никой не иска да се върне. Фалшивия комунизъм няма да се върне но с такива запъртъци като теб скоро нищо няма да се промени.

    Коментиран от #24

  • 20 Ангел Кънчев

    0 4 Отговор

    До коментар #15 от "Кънчо":

    Кънчо, Кънчо, ти си най големия запъртък.
  • 21 Тия са безмерно тъпи импотентни.

    5 2 Отговор
    С едно изречение показаха цялото си неможене:
    "Все още обаче не могат да се представят подробности за решенията, които руското правителство ще вземе за...." каквото и да е. Само пропгандни лъжи и диария. Ама нашите изроди-русороби лапат ли лапат. Облизват се и питат за още. Гнуссср.

    Коментиран от #22

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Пешо Солидарният

    1 2 Отговор
    САЩисаните трудно вдяват. Ким ги направи за смях, те мучат и гледат като ударени с мокър парцал.
  • 24 гост

    2 1 Отговор

    До коментар #19 от "Гост":

    Няма надежда откакто няма препитание и откакто умишлено животът на българите в собствената им страна бе направен несигурен във всяко едно отношение.

    Никой и не иска да връща комунизма, а по-скоро да изгоним империализма направил ни слуги, бежанци и малцинство.

    След още едно поколение на националността на почти всички от задграничните българи ще е само история, разказвана на чужд език.

    Всъщност, нали уж се очаквало гурбетчиите, прекарали живота си в странство, да се завърнат в родината си, когато се пенсионират?! Може би те са твоята надежда?

    За материала си прав, но това е следствие именно на вас, подкупните и слугинажните гои, защитаващи господарите си и собственото си робство и заличаване.

    Коментиран от #27, #28

  • 25 Лаик

    1 1 Отговор
    И как Русия скастри САЩ. Може би ще им спрат доставката на ликсозни руски автомобили за америакнските милиардери , или няма да ги доспуснат да почиват в Сочи.
  • 26 Борис Енчев

    1 1 Отговор

    До коментар #13 от "ТОЧКАТА":

    Че каво ша праят рушняците без Америка .От къде ще копират.
  • 27 Борис Енчев

    1 1 Отговор

    До коментар #24 от "гост":

    Че каво ша праят рушняците без Америка .От къде ще копират.
  • 28 Капиталист

    3 0 Отговор

    До коментар #24 от "гост":

    Не си прав. Не империализма ни изгони опт България . Изгониха ни другарчетата ,които станаха капиталисти и обраха каймака.
  • 29 Kacabow

    2 0 Отговор

    До коментар #17 от "гост":

    Що живеете на Запад , нали недоволствате от демократичното управление , трябва да живеете на изток ,в Евразия .
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания