Last news in Fakti

26 Май, 2018 08:20 15 246 45

Путин: Скрипал не е бил отровен с Новичок

  • русия-
  • сергей скрипал-
  • владимир путин

Руският президент иска обективно разследване

Руският президент Владимир Путин изрази съмнения бившият двоен агент Сергей Скрипал и неговата дъщеря Юлия Скрипал да са били отровени с новичок, съобщи РИА Новости.

Путин призова за обективно разследване. Според него при такова отравяне двамата са щели да загинат веднага.

Скрипал беше отписан от болницата през миналата седмица. Той и дъщеря му бяха открити натровени през март в Слосбъри.

Самата Юли не обвини Кремъл, но смята, че двамата са били натровени. От Русия отричат да имат роля в атаката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    16 64 Отговор
    Скрипал не е отровен с новичок, а със специален коктейл, боярка, бира, новичок и водка, само, че някой е объркал дозите и работата не стана ! Сега майката му е само отричане до последно и подхвърляне на безброй тъпи версии !

    Коментиран от #7

  • 2 Ghost

    73 14 Отговор
    Този Скрипал ли е какъв е,е стига вече!Дори за Боян Петров не сте писали толкова много.Отровили били някакъв агент,много важно.
  • 3 ......

    95 11 Отговор
    Скрипал отровени с Новичок, пък живи, как става тая работа бе, значи? И на децата стана ясно, че тази постановка на кривоглавците от Албиона е съшита с бели конци, за да притиснат руските олигарси в Англия за пари, с които да платят излизането си от Евросъюза.

    Коментиран от #5

  • 4 На кого му пука от лъжите на Путин

    16 92 Отговор
    Бой по манерката, санкции до дупка и изолация с телени мрежи на гнусната бърлога на джуджето-изрод.

    Коментиран от #6, #22

  • 5 Справедлив

    56 8 Отговор

    До коментар #3 от "......":

    Точно по този повод мин.на икономиката каза в отговор на американското искане за нови санкции против Русия следното"" Искаме ли ние-европейците да бъдем васали на САЩ и да изпълняваме всяко тяхно искане,докато се държим за ластика на гащите им"??? С това изказване се внесе яснота по позицията на Европа по този въпрос.
  • 6 Абе Пепинчо..

    36 11 Отговор

    До коментар #4 от "На кого му пука от лъжите на Путин":

    Сменяй дилъра.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Животновъд

    19 65 Отговор
    При кръстоска между пияна руска свиня и червен български нерез се получават много интересни приплоди. Отличават се с яростно квичене срещу ЕС, НАТО и САЩ и с радостно грухтене към Русия и Путин. Наддават на тегло ако се хранят от руска копанка.

    Коментиран от #31

  • 10 Истината

    62 10 Отговор
    Англия обвини Русия публично пред целия свят, но така и не предостави доказателства, че това е руско дело. Това че тези обвинения са пълна пропаганда го знае всяко хлапе.

    Коментиран от #16

  • 11 Шаран БГ

    20 6 Отговор
    Браво на " мин. на икономиката"- корав го вади ......
    Кое е това нещо у Германия, което след Първата война до днес, не е американско / на САЩ/ ???
    Наименованията на географските обекти, нали ...?
  • 12 Ефтини сензации

    7 27 Отговор
    Ми да си каже, като не са го отровили с новичок, с какво са искали да го уморят...
  • 13 наблюдател

    11 45 Отговор
    Да бе, вярвайте ми.
    Литвиненко, Скрипал, Малайзийския самолет. Школата на КГБ - лъжи и дезинформация. Само дето вече никой не се хваща на тази въдица.
    Затова и единствените му приателчета се оказват чалмите в Сирия.

    Коментиран от #15

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Знаещ

    9 24 Отговор

    До коментар #13 от "наблюдател":

    Забрави да прибавиш и скандала с допинг, който също бил провокация според руснаците.
  • 16 Мужик

    13 37 Отговор

    До коментар #10 от "Истината":

    Хлапетата (и изкукалите пенсионери, дето сте с акъл на хлапета) може и така да си мислите, но колкото и да повтаряте опорните точки на Кремъл - че Великобритания не е предоставила никакви доказателства, те няма да станат истина. Великобритания предостави достатъчно убедителни доказателства за 29 демократични държави и те, въз основа на тях, изгониха руски дипломати, така че и най-заклетите путлеристи вече е крайно време да си изровите главите от пясъка, и да погледнете истината... Още повече, че от вчера още една яростно отричана от руснаците истина лъсна - ракета, изстреляна от руската армия, е свалила малайзийския самолет и е убила близо 300 човека... Затова, тук Путин пробва типичните руски маневри - да сменя тема и фокуса, и вместо да каже "Съжалявам за жертвите от самолета, предлагам компенсации", в стар КГБ-ейски стил смотолевя "Ама, Скрипал не са отровени с Новичок..."...
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Гост

    46 5 Отговор
    Ако Скрипал е имал досег с новичок, сега щеше да е или умрял или с необратими увреждания. Да не говорим, че медиците щяха да го разберат с какво в утровен след няколко ден при аутопсията. Или си мислите, че в линейките в англия като идат на сигнал за припаднал човек първо го тестват за новичок и после му мерят кръвното. Пълен смях, незнам как има хора да вярват в тая постановка.
  • 19 Знаещ

    12 24 Отговор
    Путин е специалист по отровите. Досега е изтровил доста противници.
  • 20 Мужик

    9 30 Отговор

    До коментар #17 от "разбрахме":

    Нищо не си рабрал! Това, че приемаме фактите, а именно - доказателствата, приети от 29 демократични държави (случая Скрипал) или разследване на 5 държави, чиито граждани са станали жертви в случая с малайзийския самолет, а не си затваряме очите и не слушаме втръсналите ни до припадък бръщолевения на Кремъл, че това е заговор на световния империализъм и единствено Русия е чиста и свята, пък всички други държави прекарват ежедневието си главно в кроене на планове как да ѝ навредят..., не ни прави русофоби! Ние нямаме нищо против руската култура, или против обикновените руснаци, които също като нас се чудят как да свързват двата края, заради корумпираното им управление, а имаме единствено против Путин и правителството му, които с КГБ-ейски номера, пропаганда, фалшиви новини и създаване на изкуствени конфликти, се опитват да дискредитират и отслабват демокрацията, независимата политика на по-малки държави и Европейския съюз, като цяло.

    Коментиран от #25, #27, #30

  • 21 впечатлен

    7 29 Отговор
    Интересно! Усещането е, че в руската политика - и вътрешна, и външна, има толкова много лъжи, че управляващите, вече години на власт, верни копои около товарищ Путин така са свикнали да лъжат и отричат всичко, че никога няма да възвърнат способността си да кажат истина. Дори само един път! Това се превръща в навик, психиката им е променена, това е някакво психично заболяване. Друг е въпросът дали някой им вярва. Те много добре знаят, че никой не им вярва, отдавна са ясни на всички. Дори и ревностните им защитници у нас! Те защитават лъжите и го знаят много добре! Не вярвам да са лишени от интуиция, пък и повечето от тях знаят как се прилага такава политика, характерна за всички тоталитарни държави.
  • 22 sotir

    27 4 Отговор

    До коментар #4 от "На кого му пука от лъжите на Путин":

    До на кого му пука,не зная дали руснаците лъжат но си спомням за едно шишенце с Бойно отровно вещество от Ирак показвано от Колин Пауъл .Ирак беше нападнат разрушен почти милион избити а шишенцето се оказа пълна лъжа.За тази лъжа пука ли ти?
  • 23 ХА ХА ХА

    5 18 Отговор
    Да бе той и КРИМ не е окупиран !?
    ЗАТОВА ПРИБАЛТИКА ИСКА ПОМОЩ ОТ НАТО !

    Коментиран от #26

  • 24 мнение

    16 4 Отговор
    Скрипал и дъщеря му са се натровили в близкия китайски ресторант. Там ги и намериха. Може да са гъби....
  • 25 Да да

    3 16 Отговор

    До коментар #20 от "Мужик":

    Остави ги да победят! После ще се чудят какво да пишат! Русофилите виреят в среда в която могат да създадат конфликт,раздор и омраза! Колкото и да им обясняваш,на живо да им го покажеш,няма да ги промениш! Кажи им че са прави,сипи им бояришник с Новичок и виж колко ще са доволни от живота! Дори с МРЗ 250 лв.
  • 26 Да да

    7 5 Отговор

    До коментар #23 от "ХА ХА ХА":

    Русия освободи Крим от украинската окупация! Сега иска да освободи и донбас,а скоро и цяла Украйна от мръсната украинска окупация на фашистите от Украйна! Даже според най-новата история на Русия,Украйна е била близък съюзник на Хитлер! Ако не вярвате,вие сте русофоби и чичко Путя ще ви пусне най-мощното руско оръжие- Сибирский трол,разположен в България!
  • 27 Питащ

    14 3 Отговор

    До коментар #20 от "Мужик":

    Ако нямаш нищо против руската култура и обикновените руснаци, що лаеш? Обикновените руснаци си избраха Путин с огромно мнозинство, значи смятат, че е заслужил и защитава интересите на държавата и народа си. Що не скачаш и не плюеш по Боко тиквата, който ни закопава и като държава, и като народ? Пак гледаме в чуждото канче и се правим на велики разбирачи. Много си компетентен, бе! Всичко знаеш и всичко ти е ясно. А можеш ли да четеш? А да мислиш? За последното всъщност съм сигурна, че не го можеш...
  • 28 МИХАЙЛОВ

    18 2 Отговор
    ...БРЕЙ..., БРЕЙ...ТИЯ СКРИПАЛИ...
    ВЪВ ВЕЛИКИТЕ БРИТАНСКИ ХИМИЧЕСКИ ЛАБОРАТОРИИ
    СИГУРНО ПРЕДВАРИТЕЛНО
    СА ИМ ПРИСАДИЛИ СПЕЦИАЛНИ ГЕНИ ОТ ХЛЕБАРКИ,
    ТА ДА ИЗДЪРЖАТ И НА НАЙ-МОЩНИТЕ ХИМИЧЕСКИ ОРЪЖИЯ
    И НА РАДИАЦИЯ И НА ВИРУСИ ВСЯКАКВИ И НА БАКТЕРИИ
    И СПЕЦИАЛНО НА НАЙ-МОЩНОТО РУСКО ХИМИЧЕСКО
    БОЙНО ОТРОВНО ВЕЩЕСТВО - НОВИЧОК..
    ...А ПОСЛЕ СКРИПАЛИТЕ ТЪРПЕЛИВО И СПОКОЙНО СА ОЧАКВАЛИ
    ЛОШАТА РУСИЯ И ЛОШИЯ ПУТИН
    ДА ИМ ПРАТИ РУСКИ АГЕНТИ
    И ДА ГИ НАТРОВЯТ С НОВИЧОК...,
    ЗА ДА ПРОВЕРЯТ ДАЛИ ПРИСАДЕНИТЕ ИМ ГЕНИ ОТ ХЛЕБАРКИ
    ЩЕ ИЗДЪРЖАТ НА НОВИЧОКА...
    ...ТЕ ХЛЕБАРКИТЕ НА РАДИАЦИЯ ИЗДЪРЖАТ,
    ТА ЕДИН РУСКИ НОВИЧОК ЛИ ЩЕ ГИ УПЛАШИ...
    ...ЕЙ АМА И ТИЯ НЕУКИ РУСКИ АГЕНТИ...,
    ДА БЕХА МИНАЛИ ПРЕЗ НЕКОЯ АПТЕКА
    ДА СИ КУПЯТ МИШАМОР И РАЙД
    И С ТОЯ КОКТЕЙЛ - МИШАМОР-РАЙД
    ДА БЕХА ОТРОВИЛИ ВСИЧКИТЕ СКРИПАЛО-ХЛЕБАРКИ
    В ЦЯЛАТА ЖАЛКА БРИТАНИЯ...
  • 29 Тъп русофилистик

    3 23 Отговор
    А малайзийският самолет,кой го свали.Пу дееба и хнусното джудже и тъпите комунисти-безродници,които серат под всяка статия.Пиночет добре ви лекуваше вас...

    Коментиран от #32

  • 30 687

    15 3 Отговор

    До коментар #20 от "Мужик":

    Кажи нещо и за демократичното управление в Саудитска Арабия и как САЩ защитават демокрацията там.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Тъпанари

    5 1 Отговор
    Щом е агент ,СМЪРТ
  • 35 ДО ЖИВОТНОВЪД

    4 2 Отговор
    Абе,вЕрно си животновъд. Затова толкова ти харесва краварника..
  • 36 спомен

    3 0 Отговор
    Доколкото помня, са ни учили в казармата, ако до 2-3 минути след отравяне с нервно-паралитичен газ(Зарин, Зоман Табун и. т.н.), не си биеш инжекцита против отравяне, и то направо през панталона в бедрото....то си вече горе на небето. Та това е - само 2-3 минути и те няма! А за Новичок, не зная...
  • 37 Бате Джо

    4 1 Отговор
    Новичок.Дайте братушки малко от този елексир на Винету,да му разкара от преяждането.Не е ли време да го ликвидират е!?!
  • 38 Реплика

    3 2 Отговор
    Това го знаеше цял свят
    Факт е че емпериялизмът
    Може да обвини всяка държава
    Във отравяне
    Използване на химически оръжия
    В подкрепа на терора
    А самите те са Наи - големи престъпници.ФАщттт
    Това го виждаме в Сирия в
    Либия
    Ирак
    В Палестина
    ВРусия
    Даже и в турция
    Скоро могат да ударят и корея

    Коментиран от #39

  • 39 Реплика

    3 1 Отговор

    До коментар #38 от "Реплика":

    България също беше ударена преди 25г
    От тях
    Резултат глад
    Безработица
    Болести
    Мизерия
    Миграция
  • 40 ПУТКИН

    3 2 Отговор
    Лилипутин, Лъжец и комплексар!
  • 41 Коко

    2 0 Отговор
    Със Старичок е. Стар патент изпитан. Малко не проработи добре но е с изтекъл срок на годност. Ще се постараем следващия път(ще има) няма да се изложим!
  • 42 Мата Хари

    0 1 Отговор
    Тъпите пакистанци от МИ 15 изфабрикуваха този водевил ,на който никой не вярва.А как да си оправдаят заплати от 3900 паунда?
  • 43 Коко

    0 1 Отговор
    Жалко за момчетата. На В.П. му е все тая колко умират(статистика/.
    Не си взеха поука от Афганистан
    Смелите умират първи
    ТЪПАНАРИ!!!.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания