27 Май, 2018 11:27 2 673 22

НАТО ще търси пътища за диалог с Русия

  • русия-
  • диалог-
  • нато

Среща НАТО - Русия на 31 май

Среща на съвета НАТО – Русия ще се проведе на 31 май, съобщи ТАСС.

Информацията беше потвърдена от представители на Алианса. Срещата ще е на ниво посланици.

Тя ще се проведе в Брюксел. От НАТО обявиха, че срещата е в подкрепа на идеята за силна отбрана спрямо Русия, но и постоянен диалог.

Това ще е седма подобна срещата през последните две години. Алиансът ще търси нови пътища на диалог с Русия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пак дезинформация

    19 4 Отговор
    НАТО търси пътища към Русия! Но не за диалог, а по които да могат да минат тежките американски танкове, стоварени в Европа...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Бай хой

    12 6 Отговор
    Има какво да си лафят. Например в Сирия Путин разреши на израел да атакува пво на Иран тъй като то не е срещу идил а срещу израел. Сейчас че им рекат че имат пълното право да атакуват про то в Румъния и Полша тъй като е хамстерско и насочено срещу Русия и може да повлияе на националната сигурност.

    Коментиран от #5

  • 4 патриотъ

    28 6 Отговор
    Нато не е съюз за отбрана,а агресивно образование,служещо на САЩ единствено за завладяване на природните ресурси на света!И Европа в момента защитава интересите им,но за своя сметка,което осъзнаха чак сега!А Русия е най-богатата държава на природни богатства и затова я превърнаха в най-големия враг на Америка,за да могат да я разпарчосат и разграбят,което уви,не им се удаде и сега търсят други подли начини!Русия си е на мястото и никого не застрашава и не напада,а Нато е агресор,който трябва да изчисти оръжията и войските от Европа!Тука няма място за някакви преговори,защото всички подписани договори с Америка не струват и хартията,на която са написани!Америка и Нато нямат място в Европа!И Русия не трябва да подписва и вярва та лъжите на Тръмп,а да го накара да се измита от Европа и да остави света на мира!

    Коментиран от #7

  • 5 Да да

    3 17 Отговор

    До коментар #3 от "Бай хой":

    Почти си оцелил дозата Новичок в бляришника,но само ако ги спреш,ще можеш да видиш света около теб! Ще спреш с писането на глупости и развиването на теории,на които и ти не вярваш! Въпросът е само един- Колко зле трябва да стане в Русия,за да се откажат от идиотизма на Путин?
  • 6 ****

    15 4 Отговор
    Нато си търсело пътища, търси си белята,и ще я намери ако продължава все така да се дърви,но лошото е,че и ние сме в тази лодка.
  • 7 Да да

    4 14 Отговор

    До коментар #4 от "патриотъ":

    НАТО е Европа! Ти прочете ли си глупостите! Знаеш ли кои страни са членки на НАТО? Значи цяла Европа да си изтегли оръжието и да чака на добрия чичко Вова,който не напада,а само организира референдуми за присъединяване с помоща на зелени човечета! Рязко намали количеството Новичок в бояришника!

    Коментиран от #8

  • 8 Бай хой

    9 2 Отговор

    До коментар #7 от "Да да":

    Айнщайн половината от континента Европа е руска територия. За каква цяла Европа говоеиш?

    Значи ако Русия е била по зле преди Путин да стане президент то ти си лъжец и пълен глупак. Та дай пример кое е било по добрето при елцин.
  • 9 Богаташа

    3 12 Отговор
    Ще ви разкрия една пазена руска тайна. Много чужди репортери не показват истинското лице на Москва. Хиляди московчани се къпят в мръсната река Москва. На брега на реката край Кремъл всеки ден изгарят трупове на умрели на кладите и ги хвърлят в реката.В близост до тях скитат безпризорни кучета и мечки,деца се къпят в реката.Други вярващи се потапят в реката да измолят прошка от бог Ленин.Не е Индия,това е лицето на Русия!
  • 10 патриотъ

    11 4 Отговор
    Да да,ама не!Нато е американско и защитава техните интереси,а не интересите на Европа,затова трябва да се измита!Или още трябва да ти се обяснява кое какво е!?Е,то не е чудно,след като имаш прозападна позиция,защото само човек с IQ-0 може да има такава позиция!
  • 11 Наблюдател

    4 11 Отговор
    Колкото и да квичат на умряло ушанките НАТО е отбланителна организация и диалога е нужен за да се каже на руснаците къде минава червената линия, която ако я преминат Русия ще бъде анихилирана.
  • 12 патриотъ

    8 3 Отговор
    Още един път обяснявам за малоумните тука-Нато е агресор и защитава само американските интереси,доказано от последните събития,митата и иранската сделка,но е непостижимо за квичащите проамерикански прасета да го разберат,та по-добре да се скрият в кочината си и да не стават смешни,защото скоро ще дойде време да се търси отговорност за агресията!Тогава да не квичите на умряло?!
  • 13 народ

    10 2 Отговор
    Национална
    Американска
    Терористическа
    Организация
  • 14 Бррр

    12 2 Отговор
    Нато е враг на България и на Европа и трябва колкото се може по-скоро да излизаме от тази структура и да бъдат изгонени!Ние не сме слуги на американците и няма да им позволим да правят полигон от нашата държава или още по-лошо-бойно поле за защита на техните военни и търговски интереси!Ние сме суверенна държава и имаме свои интереси,които не съвпадат с американските!

    Коментиран от #16

  • 15 Гост

    6 3 Отговор
    Нато мато европа америка англия франция..... Скачайте ако искате всичките на един път на РУСИЯ пак нямате шанс ще ви падат самолетите като круши
  • 16 Знаещ

    4 11 Отговор

    До коментар #14 от "Бррр":

    Руската кочина е враг на България руска подлого. И предателите като теб са избивали българи в руска угода.
  • 17 Животновъд

    3 6 Отговор
    При кръстоска между пияна руска свиня и червен български нерез се получават много интересни приплоди. Отличават се с яростно квичене срещу ЕС, НАТО и САЩ и с радостно грухтене към Русия и Путин. Наддават на тегло ако се хранят от руска копанка.
  • 18 Гост

    8 3 Отговор
    Не разбирам наглостта на "НАТО"-то. В началото на ´90-те обещаваха на Горбачов, че нато няма да помръдне и фут на изток, ако двете Германии се обиденят. Стана точно обратното, въпреки обединението! Говореха на Путин, че ПРО в Полша и Румъния са за защита на Европа от Иран и Сев. Корея(!?!?!?). След по-малко от пет години се оказа, че ПРО е точно срещу РФ.
    За какъв "диалог" иде реч? Ако ще слушаме лъжите им, няма нужда! В България също! Нямате нужда от армия, НАТО ще ви пази. Пази ни колкото Кипър от разцепление. Пази ни колкото Гърция и Турция от раздори - оправете се сами!
    Благодаря на такова НАТО!

    Коментиран от #20

  • 19 Знаещ

    3 5 Отговор
    Още четирима руски военнослужещи са получили държавни награди от РФ и ще си заминат от Сирия като ГРУЗ 200. И отново на същото място където изпепелиха 300 вагнеровци през февруари. Не си научиха рашките урока, че източния бряг на река Ефрат е летална за тях.
  • 20 Българин

    4 7 Отговор

    До коментар #18 от "Гост":

    Никой нищо не е обещава ушанке миризлива. Това са руски измислица, които да оправдаят агресията на руската кочина към съседните и държави.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания