Last news in Fakti

29 Май, 2018 15:30 1 354 12

НАТО е реликва от двуполюсната епоха

  • русия-
  • реликва-
  • нато

Руски представител с атака към групата

НАТО е реликва от двуполярната епоха. Това заяви председателят на горната камара на руския парламент Валентина Матвиненко, цитирана от ТАСС.

Според нея организацията гарантира сигурността на някои държави. В същото време обаче блокира модел за безопасност и се явява като заплаха за други страни.

„НАТО не е универсален институт в сферата на сигурността. Това е блокова реликва от двуполярната епоха“, заяви Матвиненко.

Според нея държавите от Запада търсят противник в образа на руската заплаха. Тя заяви, че не е обективно от там да определят Русия като враждебна и ревизионискта. Тя поиска честен подход в отношенията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 НКВД

    2 2 Отговор
    Реликва от времето на Майте е даже!
  • 3 Бесен Язовец

    13 5 Отговор
    НАТО е стар часовник който изостава с 30 г.след Русия!
  • 4 Kcaniba

    12 3 Отговор
    Сороснята е в траур!!
    факта се превърна във факт!!!
  • 5 !?!?

    13 5 Отговор
    На мен ми е интересно ако например стане война между България и Турция те и двете са в НАТО на кого ще помогнат. Или и на двете ще помогна за да по забавна битката ли?

    Коментиран от #6, #12

  • 6 Ford Prefect

    9 2 Отговор

    До коментар #5 от "!?!?":

    Като турците ни скочат ще пратиме делегация от русофоби в Москва предвождана от Плевналиев и А.Тодоров да обяснят ситуацията и да поискат помощ
  • 7 Реалист

    3 11 Отговор
    Раша Е враждебна и ревизионистка държава и затова НАТО Е НЕОБХОДИМОСТ за всички съседи на раша. НАТО ще се разпадне тогава КОГАТО ОТПАДНЕ НЕОБХОДИМОСТА от инструмент за обуздаване на имперските амбиции на татаро-монголите. Тогава когато раша стане демократична държава с власт избрана от народа при свободни избори. Нещо което НИКОГА НЕ СЕ Е СЛУЧВАЛО ТАМ.

    А дотогава партийни секретари на КПСС, като цитираната в тая статия, могат да се "изхождат" по въпроса колкото си искат - от тях нищо не зависи.
  • 8 Румяна Костова

    8 1 Отговор
    Доколко е реликва,не зная.Но поляците са се съгласили да платят 2 милиарда долара,за да ги пази НАТО от Русия.Вече такова е положението,първо наплашат здравата някоя държава от руска агресия,после прибират парите.
  • 9 ГосТ

    2 9 Отговор
    Русия е враг на човешката цивилизация и докато този враг съществува, трябва да съществува и НАТО.
  • 10 Българина

    6 0 Отговор
    Нато си е един параван за зверствата на сащ и израел. Защо държавата която получава всяка година 1 млрд долара от сащ за покупка на американско оръжие не е член на нато!?!? Ако сащ финансират която и да е държава с такива суми вече 50г дали нямаше да е председател на нато??? Ако израел е вътре ще има нон стоп бламиране на зверствата им, а сега сащ опират пешкира и си правят каквото искат пазейки гърба на израел
  • 11 Димитър

    8 0 Отговор
    нато е една доказано терористична организация. От съществуването си до сега никого от нищо не са опазили, само са атакували и завземали ресурси от слаби страни в полза на сащ! Факт!
  • 12 Грух

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "!?!?":

    Аз никога няма да се бия срещу Русия.
    Срещу някои други държави - с удоволствие.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания