943 5

Разчистиха бежански лагер във Франция

Лагерът е бил незаконен, посочиха от полицията

Разчистиха бежански лагер във Франция
Снимка: БТА/ AP
Денис Джамбазов

Френските сили на реда разчистиха голям бежански лагер във френската столица Париж, предадоха месните медии. В незаконния лагер са живеели над 1500 души.

Мигрантите, главно от Африка, ще бъдат преместени в центрове за настаняване. Само за последните три години френската полиция е евакуирала лагери с над 28 000 мигранти.

Бежанската криза в Европа е най-голямата след края на Втората световна война. Франция е една от страните, в които бежанците от Близкия изток и Северна Африка предпочитат да заживеят.

Снимка: БТА/ AP

Франция


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Негър
  Отговор
  1 13:57  30.05.18
  Споко,Африканските братя без кръв няма да им се оставят.Полека нещата си идват на място.Бате Сорос е ВЕЛИК стратег
 • Истината боли много
  Отговор
  2 13:58  30.05.18
  Ами французите колко години се угояваха от тези френски колонии??Сега дойде време да си плащат сметките!Само че те искат да плащаме и ние глупаците,които дори сега сме колония на ,,правоимащите"богати държави от Г20...
 • Ха ха ха
  Отговор
  3 14:02  30.05.18
  ФРАНЦИЯ е завършена емигрантска кочина
 • Зорлем
  Отговор
  4 14:25  30.05.18
  Е, може ли такава нетолерантност и скудоумие? Ами човешките права? Ами зачитането на културните особености? Ами признаването на "уседналост"? Значи у Париж може, а у Гърмен не може, а?
 • гост
  Отговор
  5 14:37  30.05.18
  В някои парижки предградия не трябва да се влиза, има брутални гета с основно черно население където основен поминък са наркотиците. Всички власти са капитолирали пред тях, а тези хорица са тръгнали да ни учат нас как трябва да се справяме с циганите. Те се справят като ги пращат при нас, ами ние на къде да ги пратим?

Напиши коментар:


Публикувай