3 295 4

Командир на ССА премина към Асад и позира с руското знаме

Гордо позира пред портрета на Башар Асад

Мария Атанасова

В интернет се появи снимка на бившия командир на проамериканските въоръжени групи на фона на портрета на сирийския президент Башар Асад и руското знаме. "Човекът на снимката е бившият командир на Свободната сирийска армия Mункез ал-Дали. Той командва голяма група бунтовници в Растан и е ръководил местния "Върховния съд."

Сега той преминава към правителствените сили на Сирия и гордо позира пред портрета на Асад. Най-интересното е, че според редица източници, ал-Дали от години е вербуван като мухабарат и тайно е сътрудничил с правителството на Сирия до ликвидирането на Растанския котел.

Ако тази информация се потвърди (възможно е екстремистите да се опитват да дискредитират своя бивш колега), Сирийската война има своя Щирлиц, който след такава фотография очевидно е близо до провал, коментира добре известния блогър Борис Рожин.

ССА счита за свои съюзници САЩ, страните от НАТО и Персийския залив; а за свои противници - властите на Сирия, Русия, Иран, Хизбула и сирийските кюрди, предаде Поглед инфо.

Сирия


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • българче
  Отговор
  1 07:26  04.06.18
  Браво. Все повече нормални сирийци зарязват колониалните убийци и преминават на страната на законното правителство.
 • Kcaniba
  Отговор
  2 07:46  04.06.18
  всеки иска да се снима до знамето на победителя ;) Рашн пауер!!!
 • Баш майстора
  Отговор
  3 08:06  04.06.18
  Всичко това показва каква идеология имат местните Бунтовническо-Революционни-Умерено-Терористични Организации(накратко БРУТО).
 • Митев
  Отговор
  4 21:53  04.06.18
  Какъв е по народност

Напиши коментар:


Публикувай