5 Юни, 2018 10:26 2 303 2

Мелания Тръмп отново блести пред света (СНИМКИ)

  • мелания тръмп-
  • сащ-
  • първа дама

Първата дама на САЩ с първа обществена проява след триседмично отсъствие

Мелания Тръмп отново блести пред света (СНИМКИ) - 1
Снимки: БТА/АР

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп се появи за първи път на обществена проява, след като преди три седмици претърпя бъбречна процедура, предаде АР.

Госпожа Тръмп присъства на прием в Белия дом за близките на военни, които са изгубили живота си в конфликти. Тя беше на първия ред в залата, в която се проведе приемът, на който кратка реч произнесе президентът.

В Туитър беше качено и видео на първата дама, в което се вижда как тя е облечена с черна рокля без ръкави и как минава през Източната стая на Белия дом, придружавана от съпруга си.

Мелания Тръмп отново блести пред света (СНИМКИ)

Мелания беше видяна за последно на 10 май, когато посрещна заедно със съпруга си трима американски граждани, освободени от Северна Корея. Четири дни след това Белият дом обяви, че тя е в болница за лечение на доброкачествено бъбречно състояние. Тя напусна болницата пет дни по-късно.

Тези дни стана ясно, че тя няма да придружава съпруга си на срещата на върха на Г-7 в Канада в края на тази седмица, нито пък ще бъде в Сингапур за историческата среща на върха на Тръмп със севернокорейския лидер Ким Чен-ун на 12 юни.

Мелания Тръмп отново блести пред света (СНИМКИ)

Заради дългото отсъствие на Мелания се появиха какви ли не спекулации - от това, че се е подложила на пластична операция, до това, че се е изнесла от Белия дом. Появиха се и твърдения, че възстановяването й върви по-трудно от официалната информация.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.