1 775 9

Белград: Никой чужденец не може да командва армията ни

Изпълняваме задълженията си в съответствие с интересите на нашите граждани, заяви президентът Вучич

Белград: Никой чужденец не може да командва армията ни
Снимки: БТА/АР

Президентът на Сърбия Александър Вучич заяви в понеделник, че няма намерение да разказва на никого къде ще се движат екипите на военните части на Сърбия и че такова решение няма да бъде взето от никого отвън, съобщи МКД.

"Неслучайно войската и полицията не бяха там, където съобщиха албанските медии, но няма им се обяснявам, нито къде ще бъдат, нито се интересувам какво ще пишат и какво ще мислят“, заяви Вучич в град Земун.

Той посочи, че Върховният военен командир има право според Конституцията да разпределя войската и полицията където и както реши и че никой не може да решава какво ще бъде тяхното движение.

Белград: Никой чужденец не може да командва армията ни

"Никой няма да управлява тази страна, нито сръбските, нито албанските медии. Ние знаем, че ще изпълняваме задълженията си в съответствие с интересите на нашите граждани“, заяви Вучич.

Сърбия
Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • българче
  Отговор
  1 13:32  05.06.18
  Браво.
 • По точно русначе
  Отговор
  2 13:40  05.06.18
  Ай сега ще ги разправяш на баба ми.. Знаем, че от Вас са се учили сърбите... Щом един доктор не може да прегледа българските ни сънародници от Босилеград, Цариброд и Пирот
 • К.К.
  Отговор
  3 13:46  05.06.18
  То те не могат да си управляват армията друг ще им я управлява (войната на генералите с/у капитаните).

 • Иванов
  Отговор
  4 14:05  05.06.18
  Тези забравиха бомбардировките на НАТО.

  Коментиран от #5

 • Nick
  Отговор
  5 14:20  05.06.18

  До коментар #4 от "Иванов":

  Имаш предвид външната агресия от страна на НАТО във форма на висш тероризъм и погазване суверитета на държавата ли? Дойдоха неканени от никого да нанасят "демократични" бомбандировки с обеднен уран, че и при нас падаха "заблудени" бойни глави ако не помниш. И то заради тогавашното ни държавно ръководство "подай-гъзец", разрешиха въздушните коридори на агресорите без да ги е молил някой даже, но сигурно си 98' набор и дрънкаш като латерна без да помниш каквото и да е от събитията, за които се правиш на остроумен
 • ТОЧКАТА
  Отговор
  6 19:54  05.06.18
  Публикувано във факти.бг: ,,, Никой няма да управлява тази страна, нито сръбските, нито албанските медии. Ние знаем, че ще изпълняваме задълженията си в съответствие с интересите на нашите граждани“, заяви Вучич.

  Коментиран от #7

 • 7 19:56  05.06.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • nonamenofacenonumber
  Отговор
  8 18:17  06.06.18
  Браво Сърбия външната ви политика е перфектна поне от 1950 насам
 • 567
  Отговор
  9 13:17  07.06.18
  "Публикувано във факти.бг: ще изпълняваме задълженията си в съответствие с интересите на нашите граждани" Управляващите тикви това да си го напечатат на хартия и да си го слагат вечер под възглавницата. Дано им влезе нещо вътре.

Напиши коментар:


Публикувай