Last news in Fakti

7 Юни, 2018 16:35 1 946 15

Американски войници пострадаха на учение в Литва

  • литва-
  • саблен удар-
  • нато-
  • учение

В района на произшествието не е имало участници от гражданското население

Американски войници пострадаха на учение в Литва - 1

Литовските власти съобщиха, че 13 военни от САЩ са получили наранявания след сблъсък между четири бронирани машини, предаде АP.

Министерството на отбраната във Вилнюс заяви, че машините тип "Страйкър", пътували за учение в окръг Пренай в Централна Литва.

Ранените войници веднага са били превозени в болница, за да бъдат прегледани. В района на произшествието не е имало участници от гражданското население, но в резултат на катастрофата е бил затворен пътен участък в района на злополуката.

Ученията, за участие в които пътували машините, са част от военното учение под егидата на САЩ "Саблен удар". То започна в неделя по източния фланг на НАТО на територията на Полша, Литва, Латвия и Естония.

В него участват 18 000 военни от 19 страни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Inog

    44 4 Отговор
    Е, нали бяха само литовци, сега станаха американци. Да не излезе, че са руснаци?
    И тия палячовци, ще ни пазят? Бог да ни е на помощ!!!

    Коментиран от #15

  • 2 Bahti

    40 5 Отговор
    Как се блъскат с 4 бронирани машини? Xaxxaxa
  • 3 Бесен пес

    32 3 Отговор
    Добра координация не действия хахаха
  • 4 Ььььььь

    35 2 Отговор
    Нищо чудно в това да са се сблъскали четри бронирани машини. Като си спомня как Хамърите валяна от небето и се размазваха-не се учудвам и на тази американска простотия.
  • 5 georgi

    28 1 Отговор
    Водката какво ли не прави в големи количества, погълната от гейчета.
  • 6 ха ха ха

    25 2 Отговор
    ъ, те скоро влак не видяха и го блъснаха, че един друг ли ще се видят... повечето от тях не могат и да четат даже )))
  • 7 какво се оказа

    23 1 Отговор
    Мислех, че само руснаците пият , а то се оказва, че американците ги превъзхождат.
  • 8 куку руку ку

    22 1 Отговор
    Не им трябва враг...
  • 9 Гост

    22 0 Отговор
    Даа,за да поддържат духа на военните янки,те редовно получават дрога! И това са защитници? Не, това са чиста проба убийци!
  • 10 УШАНКАТА КЪТ ПИЕ СА КОНЦЕНТРИРА

    15 3 Отговор
    А ГОВЕДАРИТЕ СА РАЗКОНЦЕТРИРВАТ . ЕТО КЪДЕ Е ПРЕДИМСТВОТО НА ИЗТОКА.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 ЗайоБайо

    10 0 Отговор
    Малиииии.....На тия враг не им трябва. По - голямо игрище и линейка наблизо. Може и свещеник.
    Как ли са се хилили руснаците
  • 13 Хасан

    2 1 Отговор
    Сащ трупа бая войска около Русия ..
  • 14 Тъп та дрънка

    0 1 Отговор
    Едни и същи тъпоъгълни коментари от двама лузъри с много имена
  • 15 селянин

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Inog":

    Ама си и ти? Трябва да знаеш, че в реална среда шанса Мърфи, Дяволо да не ти спретне нмер е рядкост. Там я гориво ще е с недостиг, я разстройство ще те гепне, я комар ще те ухапе преди да стреляш и да нв оелиш. Дяволо е коваре... А ние гановците като се смятате за повече, защо се трепете в автокатастрофи? Дики Марчинко, един голям спейшълист е казал пдобно, че във всеки момент трябва да си сигурен, че нещо може да се обърка от Мърфи! Прав е... ето щях да подреждам аутото, а запраска дъжд... Мърфи не спк. Навред Мърфи и слугите му не спят... Дики е прав, а руските спейшълист казват същото, но с други думи. А как ще те опазят, като не ти увира тиквата и не слушаш? Лазват ти, купи си добри оръжия, а крадливите ни политици купуват трета употреба и пак я духаме. Ти всъщност имал ли си живот сред дивото...? И както преплаваш язовира, прал ли те е порой, а зъбите ти тракали ли са след 2км плуване и студен вятър и дъжд след това? Ей, аз нд харесвам продажните ни политици, които за пари ни загробиха, и при соца и досега. Но вече сме НАТОвци и съюзножи с амрикано Солдиерс и други и е редно заедно на ученията да лапаме прах и да плюем кал... Само някой американо дженерал да не нападне Рашън, че братята от север ще ни дерат солидарно с американо бойс и ще ядем Калибр на порой.... Споко, купи си сладолед и ще ти стихне присмеха... Дължи се на сгорещяване на езика... От алкохол, лютив пипер, дъвка Орбит и много други...
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания