Last news in Fakti

8 Юни, 2018 07:20 2 893 17

Путин се среща с Тръмп в Австрия

  • владимир путин-
  • доналд тръмп-
  • австрия

Текат сериозни разговори за тази възможност

Руският президент Владимир Путин е проучил възможността да проведе среща с президента на САЩ Доналд Тръмп в Австрия, съобщи „Уолстрийт Джърнъл“.

Путин беше на визита в страната през тази седмица. Той е обсъдил възможността с австрийския канцлер Себастиан Курц.

Първа възможна дата за такава среща е през юли. Тогава Тръмп ще е в Европа за срещата на върха на НАТО.

От Белия дом признаха, че разглеждат възможността за подобна среща в Австрия, като неутрална територия. Основни теми на подобна среща ще са Украйна и Сирия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СССРбарета

    11 4 Отговор
    всички ще му лазитее на Путин!
  • 2 среднощен

    11 2 Отговор
    Най-после добра новина! Дано да се срещнат и да поговорят разумно, като истински лидери на най-великите държави в света! Тук е шансът на всички ни! Желая го от цялото си сърце!!!

    Коментиран от #12

  • 3 Рубла капут

    2 13 Отговор
    Ще лази под краката на Тръмп плешивия пудел
  • 4 Слава на САЩ че ни освободи от сесесере

    2 15 Отговор
    Ким чен ун на колене сега и путю хо хо хо хо хо хо хо хо

    Коментиран от #17

  • 5 Москвич бракма

    2 11 Отговор
    Къде са САЩ куде е кочина расия ,??????????
  • 6 България е във НАТО и ЕС !!!!!!!!

    2 10 Отговор
    Путю ще моли за прошка инак бой до глад
  • 7 Българин - родолюбец !!!!!!!

    3 4 Отговор
    Най мразя на тоя свят москвич бракма руска
  • 8 Москвич бракма

    2 9 Отговор
    Путкин ще реве пред лидера на целия свят
  • 9 България е във НАТО и ЕС !!!!!!!!

    3 9 Отговор
    Ще лази пудела като ким
  • 10 България е във НАТО и ЕС !!!!!!!!

    2 9 Отговор
    Ще лази пудела като ким
  • 11 Умен

    1 8 Отговор
    Проучил възможността не е среща, журналя. Той я проучва вече повече от година и половина. Русийката не е от ранга на САЩ.
  • 12 Умен

    1 7 Отговор

    До коментар #2 от "среднощен":

    Какво и е великото на руската кочина? Имат велико потребление на хероин, велик брой болни от СПИН, велик брой алкохолици, велико потребление на битова химия вместо алкохол, велико малоумие.

    Коментиран от #15

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Умен

    1 3 Отговор
    "Великият" лидер в момента е на килимчето в Пекин да проси да му купуват газа. Ама китайците яко ще го изнудят. Русийката е икономическо джудже в сравнение с Китай и Путин ще бъде мощно унизен. Нещастен кагебист повярвал си че е световен лидер.
  • 15 среднощен

    4 0 Отговор

    До коментар #12 от "Умен":

    Нямам намерение да взимам страна! Просто се опитвам да разсъждавам аналитично. Кои други "велики" държави са се разминали без "пердах" при анексиране и военна намеса във вътрешните дела на суверенни територии освен Русия, САЩ и Китай? В момента Турция се опитва да го "играе велика", но там тепърва нещата предстоят! Освен това, знаете ли че САЩ потребява около 45% от световния брутен продукт!? Това е съвременният модел на свръх потребителското общество, сочен ни за пример на подражание!? Към това се стреми съвременният човек, ок! Само че, този "продукт" би се разпаднал от "вътрешни центробежни егоистични стремежи", ако няма "външна преграда" в тези все по-агресивни стремежи в потреблението! Всепак не може целият свят само да потребява, някой трябва и да работи! Тази преграда е "отстояване на демокрацията и американската мечта"! Но за да действа "тази преграда", трябва да има "външна конкуренция или някаква военна заплаха"! Е, Това е Русия и налаганият в последно време от нея "с християнски ценности модел"! За сега нещата "работят", но ще видим до кога!? Стремежът и на едните и на другите е да станат "световен хегемон"! Ако на "върхът" се "сбият", нищо чудно друг да "стане световен хегемон" в лицето на Китай! На върха "в тази игра" няма други в момента, за това ги наричам "велики"!
  • 16 Путинчето се натиска за среща

    1 5 Отговор
    Хахаха,
    Жалкото лъжливо джудже пуска слухове, че е нещо денонощно.
    Може, ама ако Тръмп реши джуджето да му лъсне чепиците.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания