6 843 9

Откриха таен лагер за инквизиции на деца в Аризона

Мария Атанасова

Таен лагер край Тусон в Аризона бе открит от бивши войници, които подкрепят бездомни ветерани от САЩ. Въпреки факта, че полицията не вярва, че лагерът е бил използван за злоупотреба с деца, снимките показват друго, съобщава The Sun, цитиран от Блиц.

"Аз бях без дом в продължение на 10 години и съм виждал стотици лагери, но това - никога. Вътре имаше импровизиран затвор ... Трудно е да си представим, че този лагер не е бил използван за секс трафика на деца", споделя ветеранът Джон Маклайн.

Импровизираният лагер е под земята, в неговите помещения са открити детски играчки и дрехи. Според ветераните бункерът може да бъде блокиран отвън, така че никой от посетителите да не може да се измъкне от него.

Също така намериха дърво с кожени панти, предназначени за ръцете на децата. На един от клоновете е написано името "Maddy". Мъжете вярват, че дървото е използвано за изнасилване.

Полицията, заедно с кучета, претърсиха района и не намериха доказателства, че наистина са насилвани деца тук. Въпреки това ветераните продължават да твърдят, че полицейските служители не са положили достатъчно усилия, за да докажат истината. Според тях бункерът е използван за сексуален трафик на деца от САЩ и Мексико.

САЩ


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Баба Тери
  Отговор
  1 10:50  09.06.18
  Извратени янки !
 • анонимен
  Отговор
  2 10:52  09.06.18
  Дано използват дървената дъска срещу Джуджака и Дони. Хем имат голяма власт,едни деца не могат да опазят от изверги.

  Коментиран от #8

 • Kcaniba
  Отговор
  3 11:46  09.06.18
  империята на злото - фащ!!!
 • Ikonmist
  Отговор
  4 13:30  09.06.18
  Нашите братя с извратените им ценности !!! Полицията остана не смее да разследва за да не стигне до някои лай..р от сената!...а ние дето им се клонцаме сме най-жалки!

 • ghost
  Отговор
  5 14:34  09.06.18
  Не са Янките. Руснаците са го направили.
 • Василев
  Отговор
  6 14:43  09.06.18
  Селяни, ако в американския сенат повечето са джендераци, то в руската Дума всички са евреи! Агент Гал Самсон. ЦРУ!
 • Stefko 88
  Отговор
  7 15:18  09.06.18
  Кой знае какво извратено порно са снимали там.... И ако това което твърдят е така , защо няма задържани или намерени деца? Само за справка ще ви кажа , че в Щатите не е разграден двор. Едит дърт и тъп съсед беше на гости на дъщеря си и от "немакводаправи" реши да окастри малко плета. Хванал нашия един кухненски нож и ще действа .... Нещеш ли обаче съседите веднага звънят на полицията и идват веднага и го арестуват. Ония си мисли че там е като Ушев тук ..... Другарю така па иначе... Арестуват го веднага , това не е мангалите с брадвите по улиците. Обажда се някой и казва: тук има някакъв с нож в двора на съседите.Тях не ги интересува какво прави плет ли стриже ноктите ли си реже. Та затова малко ми се струва недовършена работат , защото имам и роднини заминали за там и те казват , че в сащ тая работа не е като оная работа. Полицията им работи яко.
 • Барчо
  Отговор
  8 18:37  09.06.18

  До коментар #2 от "анонимен":

  Донито сега трябва да предложи да се раздадът оръжия и на дечицата по опис и строй. Така според него ще са защитени от извергите.
 • Димитров
  Отговор
  9 16:58  11.06.18
  Нормално и Модерно.Там и МАСОНИТЕ закусват с детско месце всеки път на техните сбирки.

Напиши коментар:


Публикувай