11 Юни, 2018 11:08 6 556 48

Робърт Де Ниро напсува Тръмп

  • робърт де ниро-
  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • напсува-
  • тони-
  • награди-
  • актьор

Актьорът политизира наградите "Тони"

Робърт Де Ниро напсува Тръмп - 1
Снимка: БТА/ AP

Американският актьор с италиански корени Робърт Де Ниро напсува президента Доналд Тръмп по време на церемонията по връчване на наградите „Тони“, предаде „Ню Йорк поуст“.

Холивудската звезда политизира церемонията по връчване на наградите за принос към театралното изкуство, провела се в Ню Йорк. От сцената Робърт Де Ниро заяви „Fuck Trump!“.

Последваха бурни овации в залата. Това не е първият път, в който актьорът се изказва остро за Тръмп. В началото на годината Де Ниро нарече държавния глава „идиот“.

Актьорската гилдия е против републиканеца, който спечели изборите през 2016 година, побеждавайки кандидатката на демократите Хилъри Клинтън. Тръмп заяви, че Мерил Стрийп е надценена актриса и „лакей на Хилъри Клинтън“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 стоян георгиев

    62 24 Отговор
    де ниро отново е на ниво!
  • 2 гост

    24 19 Отговор
    Ха ха ха. Дебелия плешо си го получи
  • 3 Омар

    42 10 Отговор
    Всъщност Тръмпича е много по-малкото зло И за нас И за американците
  • 4 Гост

    53 27 Отговор
    А Де Ниро що не се кандидатира за президент като е много отворен?
    С такова държание Де Ниро показва колко е прост. Тръмп може да е всякакъв, но нито си е позволил да псува дъртия Де Ниро, нито му е взел парите, нито му е направил нещо.
    Мръсни соросоиди, набиха ви го четвъртит и сега ревете като помияри.

    Коментиран от #5, #6, #12

  • 5 стоян георгиев

    27 24 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    скъпи несоросоиде ,преди да го псува де ниро каза че би го пребил и обясни надълго и наширко що би го направил.боклука тръмп е лъжец оттървал се нечестно от американското правъсъдие на няколко пъти ,което в америка хората много сериозно неприема.тва е причината тръмп да не е уважаван от успелите хора там.и нищо не ни е набил тоя глупак,тои го е набил на теб и на другите такива като теб дето ви дава празни надежди че чрез шмекеруване и нагли лъжи могат да се случат положителни неща!

    Коментиран от #7, #14, #17

  • 6 гост

    19 19 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    Според Тръмп половината от актьорите няма да са в Холивуд понеже не са с американски корени. Затова се противят и му напомят, че е идиот. Съгласен съм обаче, че американците избраха по-малкото зло от двете възможни. Това не им пречи да го свалят сега и да имат нови избори, защото положението им за една година толкова се обърка, че няма за къде повече да чакат. Обама гради, гради, а този разбута всичко за година и сега американците пак са до никъде само, че с много съсипани международни отношения, вътрешни неуредици и по-голям дълг.

    Коментиран от #9

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 бобо

    12 3 Отговор
    Този поне е искрен.Останалите плюят Президента, защото ги е страх за ангажиментите си в Холивуд.Не може нормалните хора в щатите да са разделени 50:50 , а в Холивуд всички да кукуригат в един глас.
  • 9 Гост

    28 8 Отговор

    До коментар #6 от "гост":

    Я па тоя, Обама градил - хахахаха
    Медийната война срещу него е нелепица. Човека си защитава държавата и спазва обещанията си.

    Коментиран от #11

  • 10 лтра националист

    13 26 Отговор
    Тръмп е мошеник, престъпник, избягал от законите по хитър начин, прелюбодеец.Евреин /амиш/ който също с другия ''половин'' евреин Путин се опитват да внушат, че рижавите евреи ще управляват света Не визирам целия еврейски народ защото всеки народ си има достойните хора,но всяко стадо си има мърша а тия двамата са бокл..и.
  • 11 гост

    12 16 Отговор

    До коментар #9 от "Гост":

    Обама направи най-смислените промени в банковата, застрахователната, и най-вече здравната система. Този с пристъпването си уволни и разби всички тези системи, сменя хората през няколко месеца или те сами си тръгват като не могат да се справят с кашата.
    Обама успя да прокара смислена здравна реформа, наречена Обамакеър, която бе справедлива за бедни и богати, а този дойде и каза, че тази система пораждала разходи за част от щатите и я ликвидира и така отново се завърнаха към това бедните да мрат пред болниците, а богатите да ходят на безплатен психолог за 300долара на час поради безсъние. Та идиотизъм в пълната му форма. Точно заради Обама банките бяха скастрени и подложени на контрол и затова нямат издънки от 2008 насам, а сега това се премахва и им се дава власт да си развихрят корпоративната лакомия.
    Мита ли? Може да наложи на металите, но другите страни ще ги ударят по различни клонове на търговията, ясно е и се вижда. Как може този клоун Тръмп да подпише споразумение и после да си оттегли подписа понеже не му харесало нечие изказване? Каква тежест има неговият подпис и какво значение придава на това дали е подписал нещо или не е, след като сам омаловажава това? Идиот е и то пълен. Плюе чужденците, а неговата рода е такава.

    Коментиран от #15

  • 12 Мужик

    7 15 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    Хаха, и Робърт де Ниро ли се оказа соросоид, според путлеристката фракция във форума на Факти?!... Абе, вие друга дума знаете ли, че само тази си повтаряте, независимо от контекста?! Само, как пропусна да го наречеш и джендър, не знам?...

    Коментиран от #16

  • 13 Димитър Кънев

    9 1 Отговор
    Тръмп и да се връчи и кокорчи е все тая.Всички модерни янки са емигранти и наследници на бандити,убийци,крадци и изнасилвачи в техните бивши държави.
  • 14 Бай хой

    7 2 Отговор

    До коментар #5 от "стоян георгиев":

    Димитеоваа това е показателно за нивото на културните форуми у краварнико. П уват ка каруцари. Такова общество няма шанс за културно развитие. Толкова си могат. Такова им е нивото.
  • 15 Гост

    10 5 Отговор

    До коментар #11 от "гост":

    Обама каква здравна реформа направи - да могат мързеливите негри да се лекуват без пари като циганите у нас.
    Ти нещо май сънуваш - кога Тръмп е плюл чужденците?
    Аман от либерастия.
  • 16 Гост

    7 4 Отговор

    До коментар #12 от "Мужик":

    Путлерастка фракция?
    Ти нормален ли си? Всеки гласувал за Тръмп е руснак - леле колко си зле.
  • 17 Гост

    6 6 Отговор

    До коментар #5 от "стоян георгиев":

    Тъй като ми изтриха коментара, без да съм те псувал.
    Та Тръмп си изпълни обещанията и съм сигурен, че ще пребие Де Ниро. Поне е бивш военен, а не самозабравил се артист на бял прах.

    Коментиран от #21, #46

  • 18 той

    5 6 Отговор
    Един актьор в минало време си показал простотията ,чудо Велико.
  • 19 Usa

    7 8 Отговор
    Обичам Трьмп той е много справедлив
  • 20 Гост

    6 8 Отговор
    Ушанките и платените русофили защитават Тръмп от Робърд Де Ниро !!!!Голям смях ,хахахаха!!!

    Коментиран от #36

  • 21 Мужик

    5 8 Отговор

    До коментар #17 от "Гост":

    Тръмп е бивш военен?!... Робърт де Ниро не знам да е на бял прах, ама ти съм сигурен, че си най-малкото на LSD! Като ученик родителите му са се отървали от него, като са го пратили в гимназия с военен профил в друг град, но след като завършва, в краят на 60-те, когато всички млади американски мъже са мобилизирани да служат в армията, Тръмп представя бележка, че е негоден за военна служба по здравословни причини... Е, това не му пречише петдесет години по-късно, по време на кандидат президентската му кампания, да повтаря ежедневно, че е здрав като бик....

    Коментиран от #22

  • 22 Гост

    7 2 Отговор

    До коментар #21 от "Мужик":

    Я се научи да пишеш правилно.
    ПречИше само разкрива кой е на бял прах и кой не.
    А задължителна военна служба в САЩ през 60-те години е имало, но през 18-ти век.
    Пък за теб профилирана военна гимназия ако не е военно образование, то вече разбирам, че си най-обикновен платен партиен трол.
  • 23 Тодор

    10 2 Отговор
    Публиката,посрещнала с овации псувнята,вместо да го освиркат!Такава простащина,не трябва да се поощрява!
  • 24 112

    8 3 Отговор
    А президента си го премести в левия крачол.
  • 25 Николай

    4 1 Отговор
    Тръмп го разбирам,че не се кефи на Де Ниро и другите актьори от Холивуд,та той не гледа такива филми.На него му харесват филми от друг жанр и с много по-различни актьорски умения и актьорки вътре.Дреме му за Дениравците важно порното да върви и актрисите там.
  • 26 111

    4 4 Отговор
    Този кукумицин си прави пиар май.
  • 27 Пеньо

    4 7 Отговор
    Путиноидите за пореден път бранят със зъби и нокти американският милиардер. Той, както и руският полуръстов милиардер нямат никакъв принос за България! Безродието обединява!

    Коментиран от #37

  • 28 Бороо

    3 4 Отговор
    Браво Роби!
  • 29 петър

    5 1 Отговор
    Де Ниро е голям актьор но мисля че прекалява. Американците може да не са стока но поне си уважаваха институциите. Явно деградацията на ценностната система вече е повсеместна. Колкото до Тръм е рано да се каже какъв президент е. Когато избраха Рейгън мислехме че един артист ще ги провали а излезе точно обратното. Дано Дони ги довърши.
  • 30 фък мък

    4 5 Отговор
    това е положението! Тръмпи ще разкатае клинтъновата система, ако ще да циврите до края на мандата му, после ще има и следваш ;) а ЕС, Меркел, Оланд, Туск, Макарон и БОКО ще го свиркат... под вода ;)

    Коментиран от #33

  • 31 Читател

    4 1 Отговор
    И на изток, и на запад от Европа в момента са все идиоти !

    Коментиран от #34

  • 32 ГосТ

    4 2 Отговор
    Де Ниро го харесвам, поредния хамериканец с италиански корени ;). Но тръмпи,най го харесвам. Велик е. Показа какво значи американската мечта и успелия човек. Ако сега не се сгромоляса тая адска система, ни знам кога. И да , въпреки италианските корени на Де Ниро и калифорнийските такива на Кари Мълис,смятам че Мълис заслужава да бъде по успял от Де Ниро. но такава е американската мечта,не трябва да си умен или силен а трябва да можеш да играеш.
  • 33 Българин

    4 4 Отговор

    До коментар #30 от "фък мък":

    Руски галфон!
  • 34 ГосТ

    0 1 Отговор

    До коментар #31 от "Читател":

    Те винаги са били такива, но с много ресурси. Разума ще пребъде. Това е резултат от десетки милиарди години еволюция на вселената.
  • 35 Цецо

    3 7 Отговор
    Де Ниро е голям, поздравления!!!
  • 36 Гост

    3 1 Отговор

    До коментар #20 от "Гост":

    Ами не, по-големия смях е това, че не може да напишеш правилно РобърТ.
    А най-големия смях е това, че крадеш чужди никове и си мислиш, че всички са платени тролове като теб!
    И съм убеден, че най-големи ушанки и русофили са били баба ти и дядо ти, защото само бившите комунистически мижитурки имат такива неграмотни наследници като теб!
  • 37 Гост

    4 4 Отговор

    До коментар #27 от "Пеньо":

    Няма по-големи безродници от вас, еврогейците!
    Путин и Тръмп поне си бранят държавите, а ти миеш чинии на пакистанци в Лондон!

    Коментиран от #38, #39

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 ГосТ

    3 3 Отговор

    До коментар #37 от "Гост":

    Откъде даваш тея оценки бе, да не работиш за Сухой или НАСА ? Щото ако не работиш там и не си измамник или протеже на някой,си умрел от глад при тея от тайгите и прериите. Буквално. Единственото което правят е оръжие,тея агресори от пустошта.

    Коментиран от #41

  • 40 Гост

    3 3 Отговор

    До коментар #38 от "Гост":

    Ами аз за разлика от теб живея и работя в България. Нито браня Тръмп, нито Путин, но не ги и плюя по задължение като вас, еврогейските безродници!
  • 41 Гост

    2 1 Отговор

    До коментар #39 от "ГосТ":

    На "бе" ще говориш на баща си, ясно ли ти е?
    Пък като си много доволен да миеш чинии в Лондон, какво ти пречат американци или руснаци?
    Те всъщност сега бежанците ще ви покажат кой е агресор и кой не, ама каквото сам си направиш, няма кой да ти го направи!

    Коментиран от #42

  • 42 ГосТ

    0 6 Отговор

    До коментар #41 от "Гост":

    Всъщност, чиниите ги мият именно бежанците. А те станаха такъв проблем след като сащ и русия безпардонно нападат който си поискат от по слабите. ЕС показа морални задължения на цивилизовано общество и не ги остави да се удавят в бягството си от ракетите на агресорите. И Ирак и Сирия бяха нормални и подредени държави,никой не бягаше от там. Дори наште ходеха да работят там.

    Коментиран от #43

  • 43 Гост

    4 2 Отговор

    До коментар #42 от "ГосТ":

    Морални задължения? Ти нормален ли си?
    Ето тази политика ще съсипе Европа - да нямаш топки да се противопоставиш на негрите, които прииждат да талази и нямат нищо общо с гражданската война в Сирия!
    Ходи във "Факултета" с твоите еврогейски ценности да видиш до къде ни доведохте - продажни безродници!

    Коментиран от #48

  • 44 Гост

    7 4 Отговор
    Голям актьор и човек, това е Америка можеш свободно да си изкажеш мнението. ДЕМОКРАЦИЯ. Ако беше в русия големият Робърт щеше вече да е някъде в Сибир и да мята големия чук докато предаде богу дух.

    Коментиран от #45

  • 45 Мужик

    1 0 Отговор

    До коментар #44 от "Гост":

    Така беше в доброто старо време, сега просто щеше да закуси с Новичок.
  • 46 стоян георгиев

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от "Гост":

    тръмп е бивш и настоящ лъжец и смешник,а военен е бил само в твоята развинтена фантазия.тръмп никога не е бил нищо от тва което твърди че е бил.нито е бил милиардер,нито предприемач номер едно на ню иорк нито нищо.роберт дениро е наи-великия актьор на всички времена ,нали прочете тва е повече от меси, таисън и маикъл джордън взети заедно,като успех,а кои кои ще пребие ще се разбере като се пробат,де ниро е направил предложението ,тръмп остава да се съгласи.учил е във средно военно училище от 14 до 18 години.не е бил военизиран ,но за тролове като теб тва кво значение има нали?
  • 47 Хасан

    0 0 Отговор
    Много ме кефи когато англосаксонския свят се тресе от вътрешни трусове...нека да се разпадне и да се създаде нов световен ред...от 200г експоатират ресурсите на планетата независимо дали са техни или не...лицемери са ...даше Швеция уж е хуманна и човечна но е производителна мини които осакатяват милиони в Африка и Близкия изток...против въоръжаванеъо са ,но сами трупат оръжие
  • 48 Хасан

    0 0 Отговор

    До коментар #43 от "Гост":

    Ами Меркел ако беше послушал Ердоган да се направи мирна зона в самата Сирия ,сега Европа и Турция нямаше да имат бежански проблем...Ако Саркози не беше разбил Либия ,Кадафи щеше да задържи всички африкански емигранти към Европа..