12 Юни, 2018 15:32 1 455 13

Борисов в Тел Авив, утре се среща с Нетаняху

  • бенямин нетаняху-
  • израел-
  • бойко борисов

Премиерът ще участва и в пленарната сесия на Глобалната конференция на Американския еврейски конгрес

Борисов в Тел Авив, утре се среща с Нетаняху - 1

Министър-председателят Бойко Борисов пристигна в гр. Тел Авив. Премиерът бе посрещнат от Ирит Лилиан, извънреден и пълномощен посланик на Израел в Република България. В Ерусалим премиерът Борисов ще проведе среща с председателя на Американския еврейски комитет (АЕК) Дейвид Харис. По-късно Бойко Борисов ще участва в пленарната сесия на Глобалната конференция на Американския еврейски конгрес.

В делегацията водена от премиерът Бойко Борисов са включени вицепремиерът Томислав Дончев, министърът на образованието и науката Красимир Вълчев, заместник-министърът на външните работи и национален координатор по антисемитизма Георг Георгиев и кметът на София Йорданка Фандъкова.

Утре са предвидени срещи на премиера Бойко Борисов с израелския министър-председател Бенямин Нетаняху, с президента Реувен Ривлин и с лидера на опозицията Исаак Херцог. Премиерът Борисов ще разговаря с президента на Световния еврейски конгрес Роналд Лаудер. Българската делегация начело с Бойко Борисов ще бъде приета и от Патриарха на Ерусалим - Теофилос Трети.Те ще имат среща и с българската общност в Тел Авив, за която концерт ще изнесе ансамбълът на Николина Чакърдъкова. В Рамалла делегацията, водена от министър-председателя Бойко Борисов, ще разговаря с премиера на Палестина Рами Хамдалла за възможностите за разширяване на двустранното сътрудничество и за Близкоизточния мирен процес.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 боко тиквата

    16 8 Отговор
    Обичам да лижа еврейски и всякакви други лайняни задници...
  • 2 агент08

    12 5 Отговор
    Бахура пак ще участва в ционистка среща!
  • 3 Гост

    7 16 Отговор
    Велик е бат Бойко, проправя пътя на България към по добри дни. Герб трябва да е на власт, ако беше оная куришка Курнелия щеше да ходи постоянно в кремъл да лиже задниците на руските си господари.

    Коментиран от #4

  • 4 Гост

    8 9 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    И България щеше да тръгне назад в развитието си.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Офе на бкп

    11 4 Отговор
    А бе тоя с какви кинти обикаля по цял свят? Като някава кифла която си е хванала богат спонсор не се е спрял от 6 месеца насам! Самоче спонсора сме ние а не някой кредитен милионер!

    Коментиран от #7, #9

  • 7 Реалист

    6 5 Отговор

    До коментар #6 от "Офе на бкп":

    Тоя въпрос го задай на румчо ушатия че и разхожда секретарката на учиндолския със себе си. А ползу роду - йок!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 селянин

    7 2 Отговор

    До коментар #6 от "Офе на бкп":

    Тоя Банкянския, обикаля с фолкленд Мънней. По-важното е да попитаме Великата ни Либеничка: Какъв го дири Министър на държава от ЕС, на Световен глобален американски еврейски конгрес? И по-откровенно признание, за глобалистичната експанзионистична еврейска политика, базирана и в САЩ и навред, няма нужда... Откъде накъде великата Банкянска Либеница, ще зареже проблемите тук и ще иде на Американски еврейски глобален форум? Че Баце е юдаист е доказал хиляди пъти - само син на Джудит може да нарича бялото черно и да се прави на светец.
  • 10 селянин

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "Совтрансавто":

    Не го е взел, понеже Роската сега е с меден месдц и очевидно не е настроен за турне в САщ и Тел Авив, нито да плюе Русия, така, че Боце Велики миюостиво го е оставил в лапите на либофтъ и е отишъл спешно да покаже вярност към СиОН, както и предните го правеха през годинитд.
  • 11 ПЕЕВ

    5 3 Отговор
    БОЙКО Е НОМЕР ЕДНО.БРАВО.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 А бе

    2 0 Отговор
    Да гори в ада националния предател Димитър Пешев.