Last news in Fakti

14 Юни, 2018 11:36 25 018 16

Матю от България заклал Юлия, защото...

  • германия-
  • убийство-
  • българия

Родителите на момичето с нови разкрития

Роденият в България Матю К. е заклал бившата си приятелка Юлия Р., защото тя скъсала с него, тъй като употребявал наркотици, съобщава „Билд“, цитиран от Блиц.

От изявление на местната полиция стана ясно, че извършителят е 17-годишен младеж от България. Той живеел във Фирзен и познавал жертвата. Пазителите на реда все още се опитват да установят точните мотиви за кървавото нападение.

Родителите на Юлия заявиха пред „Билд“, че тя скъсала с Матю, защото употребявал дрога. Според немски медии, той бил криминално проявен и бил задържан за разпространение на наркотици и кражби.

От профила му във Фейсбук става ясно, че изпитвал силни чувства към 15-годишната румънка. На 26 май той написал на немски: „За мен ти си единствената, Юлия!“. Той е публикувал и снимка сред природата у нас и написал „България, моя страна“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 един

    82 4 Отговор
    На 17 години убиваш от чувство за собственост. Какво ли ще стане, ако на един такъв младеж му се размине и остане безнаказан? Сигурно ще убива, колкото си иска. У нас много зависи чий син е убиецът. Ако е "наше момче", намираме някой, който да понесе полагаемата му се присъда и никак не ни интересува мнението на обществото, което често е в течение на истинските факти. Навремето двама нашенски юнаци, единият син на мастит магистрат, убиха в Париж един български студент, като го наръгаха 96 пъти с нож. Френските власти ги заловиха, екстрадираха ги, бащата, магистратът, плачеше като крокодил за сина си престъпника, накрая бяха осъдени от немай къде, а досега не е ясно дали изтърпяха присъдите си двамата нашенски убийци или се криха някъде. Но щом се чуе как нашенец е убил някого, веднага се оправдаваме с циганите. Само те са убийци, само те са крадци, а дали е така? Плиткоумието ни обсебва все повече, а това не води до нищо добро.

    Коментиран от #2

  • 2 Пешо

    37 7 Отговор

    До коментар #1 от "един":

    Не се заблуждавайте, че и там ще получи нормално наказание-немският съд е почти като нашия . Ще му дадат 3-5 години и след 2 ще излезе за добро поведение
  • 3 Голям прос

    46 3 Отговор
    Ако съм на баща и ще му забия ножа. Явно съдилищата не вършат работа. Ако му дадат 25г, това донякъде е добре, има някаква справедливост
  • 4 SAAB

    66 1 Отговор
    Наближава времето , когато музеят в Dachau ще заработи отново.....по същество !

    Коментиран от #5

  • 5 Афганец

    50 15 Отговор

    До коментар #4 от "SAAB":

    Напразни надежди, под ботуша на САЩ, гордите арийци се превърнаха в послушни еврогейчета, слуги на цигани, турци и араби, в бели роби, работещи за да осигурят социалните помощи на гореописаните.......
  • 6 пост

    30 6 Отговор
    Хич не е Матю. Този е жив циганин, дребен пласьор на дрога. Бил познат на полицията и заради телесна повреда. Ще лежи минимум 15 години.
  • 7 Будалата

    30 3 Отговор
    На 17. Оня Ямболски олигофрен на 37 застреля хазартен бос и уж гаджето си. А тя не знаела че били гаджета. За тапанарите няма възраст.
  • 8 Све

    29 9 Отговор
    ИЗПРОСТАЧВАНЕТО НА БЪЛГАРИТЕ ВИЖДАМЕ ВЕЧЕ НА ВСЯКА КРАЧКА.
    Затова и мутрите станаха ЕЛИТ
    Гласувайте за ГЕРБ и най-умния българин Б. Б.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Манафоглу

    22 4 Отговор
    Каква българка,когато в статията пише...."изпитвал силни чувства към 15 годишната румънка.." И тоя Матю!!! Сигурно е Мето/от Мехмед/.

    Коментиран от #11

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Нострадамус

    3 0 Отговор
    Що за малък боклук е тоя...?!
  • 13 Някой

    9 5 Отговор
    Ако не бяха цинганите с какво щяхме да се оправдаваме?
  • 14 azazazaz

    10 13 Отговор
    сега бил циганин... нали в българия няма малцинства... всичи са българи... а когато си покажете истинската същнос и почвате.. оня нее българин... циганин бил... турчин бил помак бил... всичко друго но не и българин... изроди сте българите.. и това е голата истина... и убийци... наркомани... алкохолици.. и всичко лошо каквото се сетите.. това сте вие

    Коментиран от #16

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: