Last news in Fakti

15 Юни, 2018 11:50 3 611 6

Тръмп козирува пред генерал от Северна Корея

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • северна корея

Скандал в Белия дом

Новопоявили се кадри показват как президентът на САЩ Доналд Тръмп козирува пред генерал от Северна Корея, съобщи USA Today.

Това е станало по време на срещата на Тръмп с лидера на Северна Корея Ким Чен-ун в Сингапур. Счита се, че това е необикновен жест на уважение, демонстриран от американксия президент.

Във военните среди отвръщането на поздрав на командир от приятелска военна страна се счита за нормален жест. Няма правило, че президентът е длъжен да отвърне на такъв поздрав. Това обаче се счита за знак на взаимно уважение.

Тръмп и Ким разговаряха с военни командири след персоналната си среща. При срещата си с генерал Но Куан-чол, Тръмп първо протяга ръката си, на което генералът отвръща с военен поздрав. Тръмп отвръща с козируване.

Според протокола обаче, не е правилно президентът да не козирува пред военни от други страни. От Белия дом не гледат на действията на Тръмп като на грешка. Според тях те са спомогнали големите цели на въпросната среща. Козируването на Тръмп се разглежда като обичайна учтивост.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Borislav Popov

    19 8 Отговор
    Абе и на Путин ще козирува. На Китайския президент - също. Няма къде да ходи.
  • 2 Инкогнито

    2 1 Отговор
    Ха-ха-ха искам да го видя и със С.К Балтон Тръмп
  • 3 гамена

    15 0 Отговор
    Този Тръмпчо ме кефи, ба си лудницата. Поканете го в някоя чалгарница и глей ко стаа
  • 4 goni

    16 2 Отговор
    Тръмп е възпитаник на едно от най-добрите военни училища на САЩ! Нормална реакция. Отдават ти чест,отдаваш чест. Всеки, който е военен,или е бил такъв знае за какво става въпрос!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Дон Кихот

    3 2 Отговор
    Добре, че Кимчо се умори с ракетните тестове, иначе и гъзо че им цилива!😭😭😭