15 Юни, 2018 16:30 1 859 5

САЩ ликвидираха лидер на талибаните с дрон

  • сащ-
  • талибани-
  • дрон

Той е ръководил пакистанските талибани

Американски дрон е ликвидирал лидера на талибаните, съобщи CNN.

Молла Феззулах е лидер на пакистанските талибани от 2013 г. Ударът с дрон е бил извършен на границата между Афганистан и Пакистан.

Лидерът на талибаните е бил предварително зададената цел на атаката. В момента талибаните са в режим на примирие с властите в Афганистан. Според властите в САЩ атаката не представлява нарушение на примирието.

Пояснява се, че примирието не включва борбата на САЩ с терористични групи. Все още няма коментар от талибанските групи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 икем

    6 4 Отговор
    Дали има останали наивници да вярват на тези глупости!? Те техните дробове избиха всичките лоши по света ☺️
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ТОЧКАТА

    2 0 Отговор
    Да направим РЕАЛНАТА аритметика.....Пример за уравнение....Имат 20 терористи.Пускате дрон и убивате- 2.КОЛКО ОСТАВАТ?...20--2=40...Това е РЕАЛНАТА алгебра...Защото иначе терористите отдавана да са свършили ....Така си отговаряме на въпросът--как САЩ направиха ,,алкайда,, СВЕТОВНА?????Започнаха да избиват лидерите им..Така на мястото на един убит идваха други---надъхани,по-компетентни,решителни и амбициозни!!!!!....А как разбиха държавата ни---АТОМИЗИРАХА ОБЩЕСТВОТО,всеки за себе си,плюс купен елит....Това е много по-ефективно ,но кой знае защо НЕ го прилагат ТАММ....

    Коментиран от #4

  • 4 Голем смях

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "ТОЧКАТА":

    Специално за България бъркаш американците с руснаците и техните български еничари от БСП,ДПС,Атака,ГЕРБ и който се сетиш.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.