Last news in Fakti

18 Юни, 2018 09:52 3 952 17

Протести в Германия заради изнасилено момиче

  • германия-
  • бежанец-
  • момиче-
  • изнасилено-
  • сузана-
  • протест-
  • майнц

Изнасилване на 14-годишно момиче вбеси немците

Протести в Германия заради изнасилено момиче - 1
Снимка: БТА/ AP

Протестиращи се събраха в центъра на германския град Майнц, подновявайки демонстрациите заради изнасилването и убийството на тийнейджърка, за което е обвинен иракски бежанец.

Според разследващите 14-годишната Сузана е била изнасилена и убита във Висбаден през май. Основният заподозрян - 20-годишният кандидат за убежище от Иракски Кюрдистан Али Б., избяга от страната, след което бе върнат обратно.

Демонстрациите са свикани от дясната инициатива „Направете нещо!" и според полицията в протеста са се включили около 100 души. Две контрадемонстрации в Майнц под лозунга „Майнц не е място за мизантропи - бежанци, добре дошли" са събрали около 120 души, съобщи говорител на полицията.

Али Б. първоначално успя да се върне в Ирак, но бе депортиран и върнат в Германия. Германската прокуратура съобщи миналата седмица, че той е признал убийството на тийнейджърката, но отрича да я е изнасилил.

Експерти по право изразиха скептицизъм за начина, по който заподозреният е бил открит и върнат в Германия. Иракското правителство в Багдад също критикува трансфера му като незаконен, тъй като между Ирак и Германия няма сключен договор за екстрадиция, предаде Нова телевизия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аааа

    48 0 Отговор
    Ами нали ги искахте , бежанците !
    Сега те ще ви **** , а вие ще ги търпите ...

    Коментиран от #3

  • 2 толерастията е вредна

    33 1 Отговор
    Това е само върха на айсберга и за тези неща се разбира само, когато се появи голямо недоволство ! Машината на Меркел крие инфирмация и факти за тези престъпления, дори организира и подпомага контра "протести" в защита на убийците и изнасилвачите, ако те са от нейните гости "инженери" ! Не може да се отрече факта, че вече тази машина има доста голям успех и е промила мозъците на доста голяма част от заблудените германци ! Войната, както се казва е наполовина спечелена ! Всеки ден власт на лудата бабичка е лопата пръст върху Европа !

    Коментиран от #6

  • 3 стига бе

    25 2 Отговор

    До коментар #1 от "Аааа":

    Не всички германци и европейци са поискали бежанци в държавата си. Обаче всички, включително и другите европейци сърбат попарата от едно публично казано глупаво изказване на "гроссе фрау".

    Коментиран от #7

  • 4 касапина

    27 1 Отговор
    Не е далеч денят когато,всички мюсюли ще са нежелани и в Германия.

    Коментиран от #8

  • 5 Абе

    20 0 Отговор
    А това че манг.... е избягал от Германия с фалшиви паспорти с цялото си семейство това е малка подробност нали?!
  • 6 гост

    22 1 Отговор

    До коментар #2 от "толерастията е вредна":

    Дам, само по малки и онлайн телевизии дават реалността, големите канали крият всичко. Германците са подложени на истински терор в момента, едно е да се помогне на емигрант в нужда, друго е това, което става от години. Лекарите казват, че в самото начало наистина са пристигали хора с травми от войната, но последните 2 години са туристи, които искат да издоят системата, да получат качественно лечение или просто защото могат да отидат в Германия.
    Но тези неща се пропускат старателно от медиите, за да не се насажда омраза. Жертвите на изнасилвания са в пъти повече от обявените, но всичко е потулено. Кражбите са се увеличили многократно, но полицията не ги разследва, това си го казват немските пенсионери, които за 60г. никога не са ставали жертва на грабежи или обири, а за 2г. им се случва няколко пъти. Идва просто изруда до тях и им бърка безпрецедентно в чантата, пипа ги по гърдите и си търка чатала, полицията отказва да разследва. Това е живота на германците сега.
  • 7 Аааа

    12 0 Отговор

    До коментар #3 от "стига бе":

    А защо нямаше протести още тогава , след глупавите изказвания?
    Изчакаха за да видят резултата от нашествието на " бежанците " ?
    Е , видяха го !
  • 8 Yavuz

    6 19 Отговор

    До коментар #4 от "касапина":

    Турците като най-голямата чуждестранна общост в Германия живеят и работят вече повече от 60 години и не са създали никакви проблеми на държавата. Проблемите почнаха с идването на българите и румънците в началото на 90-те и вече продължава с кюрди ,араби ,цигани -значи проблемът не е в религията.

    Коментиран от #12

  • 9 ЗайоБайо

    9 2 Отговор
    Исляма и немската конституция са несъвместими. Факт. А че с турците там няма проблеми и че българите правели такива е глупост. Много турци в Германия не говорят немски, но перфектно си доят социални помощи и то не само за себе си, но и за роднини в Турция. И това, че те били построили Германия е лъжа
  • 10 началото на края

    16 1 Отговор
    Това не е вярно !!! Турците в Германистан не се интегрират, живеят в затворени общности с всичките му там анадолски "култури" !
    Не смесвай българските имигранти с циганите с български паспорти понеже нямат нищо общо ! За циганите и проблемите свързани с тях си е така, но пък да видят германците, колко ни е лесно с тях, като ни карат да ги търпим и толерираме и ги защитават! Сега пренесоха проблема от болната на здравата глава !
    Новите "гости" на Меркел няма, какво да ги коментираме паплач, която ще заличи Германия да живее Германистан !
  • 11 Адолф

    15 2 Отговор
    Европа има нужда от нов Фюрер! Само че освен чифутите има и много друга сган дето трябва да се изчисти от континента!

    Коментиран от #15

  • 12 касапина

    12 1 Отговор

    До коментар #8 от "Yavuz":

    Турците в Германия не се интегрират, живеят в затворени общности с всичките му там анадолски "култури" ! Да извинява колегата че го поствам но е точно така.Бил съм 6 пъти там и съм го виждал с очите си Един полуграмотен им движи поща колети и др срещу заплащане естествено живеещи по 10 и повече години в Германия не знаят и 1 немска дума точно защото са капсулирани Тая пасмина няма интегриране и след 1000 години.Между турци и циани няма разлика
  • 13 Зорлем

    7 0 Отговор
    Правилно ли разбирам, че в двете "противоположни" демонстрации са се включили по около 100-ина човека? Ако е така, направо не е за вярване, че това е международна новина!
  • 14 Шаран БГ

    4 0 Отговор
    Че е на годините на баба ми - даже и по-голяма , но не е луда.... Господжата А-Меркел никак не е луда !!
    Просто е послушна - прекалено послушна!! Но щом я избират / или и там имат "Костинброд" /да си я търпят. Волът като риел земята, пръста падала на гърба му.
    Многобройните народи малко по-бавно "загряват" / като албански реотан са / Хеле пък германския е доверчив и податлив на "агитация". Вродената му дисциплинираност и вяра в "богоизбраните" ги бърка. Но аз съм оптимист-ще проумеят и поумнеят!! Няма де да ходят - въпросите са: Кога ще се случи и колко ще платят ?.
  • 15 Аааа

    3 0 Отговор

    До коментар #11 от "Адолф":

    Прав си на 100% !
  • 16 Българин

    8 0 Отговор
    От 5г.живея в Германия и мога да кажа че кака Меркел сега съжалява за грешката която направи ,като си мислеше че тези хора ще живеят и работят,както немците.Голяма грешка.Намалиха социалните ,ограничиха достъпа за помощи и решиха че българи и румънци са проблем за тях.Аз плащам сега 42% данък върху печалбата си за да има пари за тези 'бежанци,които нямат желание да работят,защото им дават пари и им плащат сметките.Какво да Ви кажа,В момента е Katastrophe.
  • 17 сноу

    1 0 Отговор
    Циганория/бивша Германия / е така здраво натъпкана с всякаква паплач ,че германци вече твърде рядко се мяркат.Самите те вече се чувстват отчаяни от наглостта на бабешкун Смъркъл.Цели области са превзети от гаджали,сръбски ,румънски и български цигуйци,всякакъв кьордашлък който направо е направил цели квартали по свой образ и подобие ,мегазини със зачулен персонал , черни брикети и маймуни от най-негодната част от човешкия род.Всичко това е толкова абсурдно и тежко за осмисляне ,че направо изглежда безнадеждно.
Новини по държави: